• امروز : جمعه - ۱۰ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
4

گزارشی از نشست ستاد مدیریت و مبارزه با بیماری کرونا در گچساران/ گلایه صیدی از وضعیت بهداشتی در نانوایی ها/تعداد مبتلایان به کرونا به تفکیک شهرهای استان

  • کد خبر : 112081
  • 07 مارس 2020 - 11:48
گزارشی از نشست ستاد مدیریت و مبارزه با بیماری کرونا در گچساران/ گلایه صیدی از وضعیت بهداشتی در نانوایی ها/تعداد مبتلایان به کرونا به تفکیک شهرهای استان

مدیر شبکه بهداشت گچساران با ابراز گلایه از عدم رعایت مسائل بهداشتی در نانوایی های این شهر از کمبود ماسک برای پرسنل و بیماران خبر داد .   به گزارش فانوس زاگرس، نشست ستاد مدیریت و مبارزه با بیماری کرونا در گچساران با حضور مسئولین و مدیران این شهرستان برگزار شد.   امام جمعه  موقت گچساران […]

مدیر شبکه بهداشت گچساران با ابراز گلایه از عدم رعایت مسائل بهداشتی در نانوایی های این شهر از کمبود ماسک برای پرسنل و بیماران خبر داد .

 

به گزارش فانوس زاگرس، نشست ستاد مدیریت و مبارزه با بیماری کرونا در گچساران با حضور مسئولین و مدیران این شهرستان برگزار شد.

 

امام جمعه  موقت گچساران با تبریک میلاد  امام علی علیه السلام و تقدیر از خدمات ارزنده،  ایثار و فداکاری پزشکان و پرستاران در بحران اخیر گفت : نماز جمعه از  ابتدای پیروزی انقلاب ، حتی زیر  بمباران موشک های دشمن هم تعطیل نشد اما به دلیل دفع خطرهای احتمالی و  شیوع ویروس کرونا بر اساس درخواست وزارت بهداشت  لغو شده است.

 

وی در ادامه در خصوص شایعه تعطیل نشدن برخی بقاع متبرکه این شهرستان افزود: بدنبال شیوع ویروس کرونا و هم اندیشی های انجام شده در این خصوص  اماکن زیارتی وبقاع متبرکه و نماز جمعه شهرستان گچساران  تعطیل و رعایت نکات بهداشتی ضروری است .

 

حجت الاسلام و المسلمین حجازی  با اشاره به اینکه مبارزه با کروناویروس ۲  راه دارد گفت :  رعایت بهداشت و سلامت  ضرورتی اجتناب ناپذیر بوده است و برای اینکه این بلا زودتر رفع شود ، توبه و استغفار و خواندن دعای هفتم صحیفه سجادیه سفارش شده است .

 

وی در پایان به خودباوری و رعایت مسائل شرعی تاکید کرد و گفت : تکلیف اسلامی است که به مستمندان و نیازمندان کمک کنید تا خداوند نیز به شما رحم کند و در زمان  اعتکاف نیز هر منزل یک مسجد شود .

 

سهراب صیدی مدیر شبکه بهداشت و درمان گچساران در این نشست گفت: رعایت مسائل بهداشتی باید در ادارات و دستگاه های اجرایی به صورت جد در دستور کار قرار گیرد .

 

وی افزود:وضعیت شهر با وجود  استرس و امکانات در‌ شرایط ویژه ای است و باید نکات بهداشتی رعایت شود.

 

صیدی در ادامه با بیان اینکه تا کنون ۶ مورد مبتلا به ویروس کرونا در استان مشخص شده است گفت :از این تعداد  ۴نفر در بویراحمد، یک نفر  گچساران و  ۱ نفر مربوط به شهرستان کهگیلویه  است .

 

وی با ابراز گلایه از عدم رعایت مسائل بهداشتی در نانوایی های  شهرستان گچساران و تعطیل نشدن گیم نت های این شهر گفت: اتحاد و هم افزایی بین دستگاه ها در شهرستان برای عبور از مرحله بحران ضروری است.

 

مدیر شبکه بهداشت گچساران  در پایان با تقدیر از  همه پزشکان و پرستاران گفت در گچساران با کمبود ماسک برای پرسنل و بیماران روبرو هستیم.  

 

 

خبر تکمیل می گردد:

 

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=112081

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. جناب دکتر سیدی ؛ چرا در همین جلسه ای که نشسته اید , موارد بهداشتی رو رعایت نکرده اید ؟؟؟

    چرا مرتب و وقتی که شما در اداره حضور ندارید , معاونتان ( آقای ب…… ) پرسنل را به حضور در سالن اجتماعات اجبار می کند ؟؟؟

    چرا شعاری که خود می دهید , رعایت نمی کنید ؟؟

    اینگونه می خواهید مسائل بهداشتی رو به مردم منتقل کنید ؟؟؟

    واقعا متاسفم !!!!!

  2. به جای گلایه برید برخورد کنید

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.