آیین نمادین جشن عاطفه ها در دبستان دخترانه آسیه گچساران برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فانوس زاگرس ، ایوب مقیمی مدیر آموزش و پرورش گچساران افزود: بیش از ۲۳ هزار و ۵۰۰ دانش آموز در مدارس شهری و روستایی این شهرستان به علم آموزی مشغول هستند.
وی بیان کرد: از این تعداد بیش از ۳۵۰ دانش آموز بی بضاعت زیر پوشش کمیته امداد این شهرستان می باشد که ۱۲۰ نفریتیم هستند.
مقیمی تصریح کرد: نیازمندی های تحصیلی برخی از دانش آموزان بی بضاعت این شهرستان قبل از بازگشایی مدارس از سوی خیرین برطرف شود.
وی ابراز کرد: جشن عاطفه ها امسال در بیش از ۱۴۸ مدرسه این شهرستان نواخته شد.
مقیمی گفت: در صورت تامین کمک مایحتاج تحصیلی دانش آموزان از سوی افراد نیکوکار دانش آموزان با انگیزه و روحیه بهتری سال تحصیلی جدید را آغاز خواهند کرد.
وی افزود: جشن عاطفه ها فرصت مناسبی برای به نمایش گذاشتن حس نوع دوستی و نیکوکاری مردم جامعه است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) گچساران گفت: ۱۶ هزار و ۵۰۰ پاکت هدیه جشن عاطفه ها بین مدارس این شهرستان توزیع شد.
محمد خادمی افزود: ۱۵پایگاه کمک های دانش آموزان این شهرستان را در جشن عاطفه ها جمع آوری می کنند.
خادمی ابراز کرد: ۲۲۰ میلیون ریال در سال تحصیلی گذشته از سوی دانش آموزان در جشن عاطفه ها جمع آوری شد.
وی ادامه داد: کمک های جمع آوری شده از سوی اداره آموزش و پرورش بین دانش آموزان واجد شرایط و مددجو توزیع خواهد شد.
خادمی هدف از برگزاری این جشن را کمک به دانش آموزان نیازمند گچساران از طریق پایگاه های جمع آوری در مدارس این شهرستان اعلام کرد.
زهره کاظمی مدیر دبستان دخترانه آسیه گچساران گفت: مبلغ چهار میلیون و دویست و پنجاه و شش هزارتومان در مراسم جشن عاطفه های مدرسه آسیه گچساران جمع آوری شد.
وی افزود : با کمک به دانش آموزان بی بضاعت ، امروز شاهد خلق صحنه زیبای تقسیم شادیها از سوی دانش آموزان مدرسه آسیه بودیم.
خانم کاظمی در پایان از خانواده دانش آموزان این مدرسه بخاطر آموزش همدلی و کمک به همنوع از سوی والدین به فرزندان قدردانی کرد.








