متن ارسالی
از زمانی که اعضای کمیسیون وارد استان شدند برخی از رسانه ها همراهان برخی نمایندگان دراین سفر را سوژه خبری خود قرار دادند.
برخی دیگر از رسانه ها سفر این نمایندگان را به یاسوج خوش آب و هوا رابه گونه ای تفریحی قلمداد و تیتر وتحلیل خود قرار دادند که انگار این نمایندگان تاکنون هیچ سفری به چنین مناطق خوش آب و هوایی با این سر سبزی نداشته اند.
تنها نگاهی به محل زندگی وحوزه انتخابیه این نمایندگان نشان می دهد که ۱۹ نماینده کمیسیون برنامه و بودجه از ۲۳ نماینده، منتسب به حوزه هایی هستندکه از منظر اقلیمی و نوع آب وهوا وپوشش سرسبزی وحتی زیرساخت های شهری از یاسوج بهتر وبرتر هستند.
از کرمانشاه و گرگان تا رشت ، میاندوآب، اردبیل و اردل درچهارمحال بختیاری.
بنابراین حضور نمایندگانی که سفرهای خارجی برای آنها درقالب ماموریت های مجلس امری بسیارممکن وطبیعی است ، زیر سوال بردن علت حضور آنها در استان جز تسویه حساب با تاجگردون و سنگ اندازی درمسیرتوسعه استان نمی تواند خیروبرکتی به همراه داشته باشد
سال گذشته در مسیر یاسوج به شیراز کنار یکی از رستوران های بین راهی توقف کردم در آنحا با یک گردشگر اتریشی که دکتری مدیریت بیمه داشتند و برای صرف نهار ماهی کباب سفارش داده بود هم صحبت شدم از او پرسیدیم که در مسیر سفر که از شمال تا تهران –اصفهان و یاسوج را طی کرده بود چه چیزی برای شما لذت بخش بود ؟ با اینکه انتظار داشتم طبیعت چهار فصل کهگیلویه وبویراحمد برای او دلبری کرده باشد و بقولی چشمش را گرفته باشد او گفت: زندگی عشایری در طول مسیر برایم جالب بود واز او درباره طبیعت استان پرسیدم و گفت : نه، سرسبزی و جنگل در همه جای دنیا هست و دیده می شود و وقتی گمان می کردم زیرساخت های جاده ه ای و پیچ های فراوان او را در این مسیر اذیت کرده باشد وبعنوان نکات تلخ سفرذکرکند او پاسخ متفاوتی داد وگفت : رها شدن این همه زباله در طبیعت و نحوه رانندگی در این مسیر من را آزار داده بود . این روایت اگرچه به موضوع سفر اعضای کمیسیون برنامه وبودجه ارتباطی نداشت اما آن را گفتم تا حداقل همه را با عینک ذهنیت خودمان قضاوت نکنیم .بگذریم.
غلامرضا تاجگردون در سال های ۹۳ و۹۴ از تهیه و انتشار ویدئویی خبرداده بودکه مدعی بود برای تخریب وی از درون استان تدارک دیده شده بود تا اینگونه وانمود کنند که بودجه بیشتری به کهگیلویه و بویراحمد یااختصاصا حوزه انتخابیه خودش تخصیص داده است.
تاجگردون بعدها از برگزاری نمایشگاه عکس استان به همت اسحاق آقایی عکاس برجسته هم استانی در راهروهای مجلس تشکرکردکه باعث شد تا نگاه نمایندگان نسبت به محرومیت ها در کهگیلویه و بویر احمد تغییر کند.
اگرچه نمی توان دقیقا مطمئن شد که در پشت این سفر چه نگاهی نهفته است اما قابل باوراست که اعضای کمیسیون وارد استان شدند تا بخشی از توسعه نیافتگی استان را از نزدیک رصد کنند با اینکه عمق محرومیت کهگیلویه و بویراحمد در کهگیلویه بزرگ نهفته است، اما وضعیت فعلی کلان شهری مانند یاسوج وحومه اش با استانداردها فاصله زیادی دارد.
ازسوی دیگر اینکه سفر همراهان نمایندگان مجلس به استان کجای آن خطای نابخشودنی است ؟ آیا غیراین است که چندین سال جشنواره های آب دوغی نتوانستند جاذب گردشگر باشندو تاجگردون توانسته چندین گردشگرغیر بومی به استان دعوت نماید.
سخن آخراینکه کسانیکه هواپیمایی آتا را فراری دادند اکنون باهمان عینک توهم وبدبینی درصدد هستند تا راه ورود مسئولان ملی به استان را به هربهانه ای شده ببندند .
اگر قرار است کمر ببندیم که برای تسویه حساب شخصی و حزبی به تاجگردون رحم نکنید لااقل به کهگیلویه وبویراحمد و محرومیت های بجامانده اش رحم کنید.



تاجگردون خار چشم خیلی ها شده که چشم ندارن گچساران و باشت پیشرفت کنه.تاجگردون اینقدر توقع مردم گچساران را بالا برده که حتی اگه هر هفته رییس جمهور هم بیاد گچساران زیاد براشون تعجب نداره .ما دست دکتر تاجگردون را میبوسیم و قدر دان اینهمه تلاش و کوشش او هستیم و امیدواریم بقیه هم بجای تخریب ایشون دنبال این باشن که نمایندگانشان را وادار کنن مانند تاجگردون فعال باشن
باعرض سلام جناب اقای دکتر مردم شما رابه عنوان وکیل خودانتخاب کردن که ازاین محرومیت به دورباشند تامردم نسبت به پیشرفت شهرودیارخودامیدوارباشند حال که به انتخابات نزدیک می شویم باز صحبت ازمحرومیت میکنید ای کاش میگفتید که مردم خدوم ومومن وشهید پرورحوضه انتخابی من بچه های انها محروم ازیک شهربازی محروم ازفضای فرهنگی محروم ازسینما وحتی یک پارک که درحدمردم این شهرودیارباشد دراین شهردیده نمی شود که شاید باشمادرکمیسیون برنامه وبودجه هم سوشوند که شاید رویای بچه های این شهربه حقیقت به پیوندد انشاالله