اظهار نظرهای سیاسی سید قدرت الله حسینی در اواخر سال گذشته بیشتر از آنکه باعث تزلزل در اردوگاه رقیب شود،زلزله بر اردوگاه خودی انداخت که در چند نوبت رقبای درون جریانی او را به واکنش وا می داشت.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فانوس زاگرس ، سید قدرت الله حسینی برای فتح کرسی مجلس می بایست پیش از آنکه تاجگردون را از سر راه بردارد ، وضعیت خود را میان اصولگرایان خصوصا منتقدان خود در این جریان را تعیین تکلیف کند.تنها راه باقی مانده برای اصولگرایان و سید قدرت الله حسینی آغاز جلساتی با محوریت وحدت است زیرا هر مسیری غیر از این پیموده شود به انشقاق و چند دستگی آنان که در نهایت شکست خواهد بود می انجامد.
سید قدرت الله حسینی این روزها ترجیح داده سکوت اختیار کند تا پیش از آن باعث تحریک دوستان قدیمی اما منتقد و رقیب امروز خود نشود تا در نهایت وضعیت کاندیداتوری او بعنوان تنها گزینه اصولگرایان مشخص شود.
همه چهره های اصولگرایی که بعنوان کاندیداهای این دوره از انتخابات مجلس در گچساران و باشت اعلام حضور یا تمایل نشان داده اند بر جلسات وحدت اجماع نظر دارند اما همواره نوعی بی اعتمادی نسبت به یکدیگر همراه آنان بوده و هست.
برخی منابع خبری از آغاز جلسات وحدت اصولگرایان گچساران و باشت با کمک گرفتن از بزرگان سیاسی و برخی ائمه جمعه شهرهای استان حکایت دارد که هنوز به نتیجه مشخصی نرسیده است.
اختلافات در اردوگاه اصولگرایان عمیق تر از آن است که با چند نشست به نتیجه برسند اما آنان برای پیروزی راهی جز وحدت ندارند.
وحدت حول یک چهره که مورد قبول عموم اصولگرایان و احیانأ مخالفان تاجگردون باشد.
گزارش:احسان دری



سید قدرت مرد دوستداشتنیه حیف که بعضی افراد دورش کاسه داغ تراز اش هستند
بهترین راه موفقیت طیف اصولگرا اتحاد و اجماع عمومی روی یه گزینه با مقبولیت حداکثری، مقتدر و شجاع یعنی هم دارای کف رای بالا نسبت به بقیه کاندیدهای این طیف و هم توان و تجربه کافی ، عملکردمثبت و شجاعت نمایندگی را داشته باشد تا مورد حمایت طیف اصولگرا قرار گیرد✌
و سی محمه قسم
تا غلام من صحنیه
یکیش او سر لو نیکنن
اگر این گروه های فتنه گر مثل سروهای آزاد بذارن حتما اصولگراها روی سید قدرت وحدت میکنن و پیروز هم میشن اما این گروه های نفاق نمیذارن
انشاالله همه دوستانمان به اتفاق نظر خواهند رسید و یک نیروی پای کار و مردمی را معرفی خواهیم کرد.
گزینه قدرتمند جریان انقلابی این بار دکتر عزیز و دوست داشتنی حاج محمد رمضانی هستند که به فضل الهی مقابل زیاده خواهی جریان مقابل با قدرت خواهد ایستاد.
دکتر جان یاعلی
عملکرد بسیار خوب غلام تاج گردون باعث شده هیچ کسی توان مقابله با ایشان را نداشته باشد.
درحال حاضر در استان ما شخصی در حد دکتر تاج گردون وجود ندارد.
زینل زاده فقط
گزینه نهایی دکتر زراعت کیش
یا خدا…!
مگه حاج ممد میخواد بیاد تو گود؟!
حاجی جان شرایط الان کشور دست بچه های شجاع و مخلص انقلاب رو میبوسه.
حاجی جون اگر این خبر راست باشه تا پای جان در کنارتیم…
حاج محمد تاج سره
بویراحمد یک دست پشتتونه کا
فقط حاج محمد رمضانی شجاع و مقتدر و نترس و محبوب. حاج محمد همیشه یکرنگ و بی ریا و انقلابی بوده. حاج محمد بهترین گزینه هست برای جایگزینی زینل زاده و پاکدل و زراعت کیش. قطعا مردم بویراحمد گرمسیر حاج محمد را انتخاب میکنند و بهترین شخص برای ایجاد وحدت میدانند. واقعا کاندیداتوری حاج رمضانی فکر خوب و انتخابی اصلح است
سید قدرت کیه؟؟ با زراعت کیش با زبنل زاده