• امروز : شنبه - ۱۱ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 31 January - 2026
3

تاجگردون؛طبیب دردشناس

  • کد خبر : 6706
  • 02 فوریه 2016 - 7:04

فانوس زاگرس؛ به قلم رضا رفیعی دولت ایران در سال ۲۰۱۱ معادل ۱۳۱٫۲ میلیارد دلار درآمد داشته و باتوجه به قانون موجود در ایران، کلیه منابع زیرزمینی (اعم از نفت و گاز) در انحصار کامل دولت قرار دارد و در حدود ۱۲۰ میلیارد دلار از کل درآمد دولت، از طریق فروش نفت و فراورده‌های نفتی […]

فانوس زاگرس؛

به قلم رضا رفیعی
دولت ایران در سال ۲۰۱۱ معادل ۱۳۱٫۲ میلیارد دلار درآمد داشته و باتوجه به قانون موجود در ایران، کلیه منابع زیرزمینی (اعم از نفت و گاز) در انحصار کامل دولت قرار دارد و در حدود ۱۲۰ میلیارد دلار از کل درآمد دولت، از طریق فروش نفت و فراورده‌های نفتی بدست آمده، که به پشتوانه همین درآمدها، ایران در رتبه ۲۶ جهان قرار گرفته است. با توجه به جمعیت ۷۹ میلیونی ایران، بودجه کل کشور از دو محل بودجه نفتی و مالیاتی تامین می‌شود. به گفته حسین طلا، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، «۵۳ درصد درآمدهای مالیاتی بودجه سال ۱۳۹۳ هجری‌ شمسی ایران را مردم استان تهران تأمین می‌کنند و تنها ۳٫۷ درصد از این درآمدها به مردم این استان اختصاص خواهد یافت و ۳۰ استان دیگر ایران روی هم رفته همه با هم، تنها ۴1454089865311۷ درصد بودجه مالیاتی را تأمین می‌کنند، امّا بودجه به‌مراتب بیشتری می‌گیرند.»با این حساب ومطالب فوق که مستند و قابل ارائه می باشد سهم گچساران با ۲۵ درصد تولید نفت و گاز کشور به تنهایی نزدیک ۱٫۸ درصد از بودجه کل کشور از تولید محصول ناخالص داخلی کشور با نفت می شود.اما چنان که تهران از مالیات ۵۳ درصد از مالیات کل کشور را پرداخت اما ۳٫۷ ازآن میبرد.  سهم ۱٫۸ درصدی گچساران(( این سهم سالهای گذشته کمتر از۰٫۱ درصد و هم اکنون شاید کمتر از ۰٫۳۵ درصد باشد)) هم معقول بنظر نمیرسد اماچاره کار چیست و سهم شناس کیست!
با اشاره به مطالب فوق در این مقاله نگارنده با توجه به تخصص خود نگاهی از منظر واژه های پزشکی و بسط دادن آن به یک انتخاب آگاهانه میپردازد تا به سهم خود نقشی را در جهت روشنگری افکار عمومی بنماید.
زخم های کهنه گچساران در۳۵ سال اخیر برهیچ رهگذری پوشیده نیست و این وضع مرگ تدریجی شهریت وجامعه گچساران را بدنبال خود داشت وکارهایی که درگذشته انجام گرفته تنها مسکنی جهت تسکین این دردهای کهنه بوده و نقشی در درمان تدریجی این دردها نداشته است. اما راه علاج بازکردن سریع زخم های کهنه و درمان آنها در یک دوره درمان می باشد.
سابقه و انتخاب طبیبان گذشته جزء تجویز مسکن؛ نقشی  در درمان این دردها که روز به روز بیشتر می شد نداشته اند ودرد از درون درحال از بین بردن سلولهای حیاتی بود واین مرگ تدریجی را بدنبال داشت!
طبیب متخصص و درد آشنا انتخاب شد و زخم ها را بازنمود ، سلولها وشاهرگها را شروع به بازسازی وجایگزین کردن نمود ، مسیرهای خون رسانی را باز کرد ودرحال ترمیم آنهاست؛ درد کهنه است ودرمانش پروسه ای زمانبر علایم نشان از بهبودی می دهد اما طبیب باید باشد تا درمان کامل گردد واگر طبیب کار را نیمه کاره رها نماید مرگ ناگهانی زودتر از مرگ تدریجی رخ خواهد داد و زخم های باز شده تبدیل به عفونت شده ونتیجه آن مرگ ناگهانی است . او باید باشد تا زخم های کهنه را مداوا کند وبهبودی حاصل شود.  حال دوراه  پیش روی ماست وانتخابش بدست ما ! خودکشی با مرک ناگهانی  ویا انتخاب مجدد طبیب حاذق جهت ادامه درمان و رسیدن به سلامت و پویایی.
در این وادی شباهت کنونی گچساران وباشت به آناتومی بدن تشبیه و به جایگاه این دو شهر درساختارکنونی کشور اشاره شده است.  مسیرها وجاده ها  به شاهرگهای بدن وسایر مسائل زیر ساختی که اشتغال واقتصاد وفرهنگ  در آن نهفته است به زخم های کهنه تشبیه؛ که چندان بی ربط هم نیست . امید است ارائه مطالب فوق گامی جهت نسخه شفابخش وپرمحتوا برای زخم های کهنه باشد. تاجگردون؛ که انتخابش با مردمی است که سالها درپی طبیبی بودند که نسخه ای شفابخش برایشان تجویز نماید وچه خوب گفت شاعر خوش سخن که:  آب در کوزه وما تشنه لبان می گردیم.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=6706

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. تاجگردون مایه افتخار شهرماست

  2. ما به چنین نماینده ے توانمند وتوانایے افتخار میکنیم.
    درود بر دکتر تاج گردون

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.