فانوس زاگرس؛
گروه ورزشی فانوس زاگرس،داریوش یزدی بازیکن اسبق استقلال تهران که در عرصه مربی گری نیز برای لیگ دسته دوم کشور و حتی لیگ یک و برتر دارای رزومه قوی و خوبی است،سال گذشته دوماه پیش از آغاز مسابقات لیگ بعنوان سرمربی تیم فوتبال نفت و گاز گچساران انتخاب شد.
تیم نفت و گاز گچساران با داریوش یزدی چه در جام حذفی و چه در لیگ قوی و درخشان ظاهر شد و در جام حذفی آبرومندانه پس از حذف دو تیم لیگ برتری توسط تراکتورسازی تبریز حذف و در لیگ دسته دوم نیز جهت صعود به مسابقات لیگ یک تا روزهای آخر در کورس رقابت ماند و از شانس های صعود بود.
اکنون بعد از عدم موفقیت در صعود تیم نفت و گاز به لیگ یک خبرهایی از تلاش مسئولان باشگاه جهت قرارداد با یک سرمربی دیگر به گوش می رسد که در این بین به چهره هایی چون فراز فاطمی اشاره شد.
فصل جدید رقابت های لیگ تا کمتر از سه ماه دیگر(ابتدای شهریورماه)آغاز خواهد شد و باید پرسید آیا انتخاب یک چهره جدید برای هدایت تیم نفت منطقی خواهد بود؟آیا بهتر نیست برای یک فصل دیگر به داریوش یزدی اعتماد کرد؟
در اکثر تیم های حرفه ای ،وقتی باشگاه با یک مربی کارنامه دار وارد مذاکره می شود یک برنامه ریزی چند ساله را جهت تربیت نسل فوتبالی و موفقیت تیم ترسیم می کنند که یک فصل فرصت کافی برای رسیدن به نتیجه مطلوب که برای تیم نفت و گاز گچساران صعود به رقابت های لیگ یک است کافی نیست.
قطعا داریوش یزدی نیز مثل خیلی از مربی های دیگر دارای نقطه ضعف هایی است کما اینکه نقطه مثبت هایی نیز دارد که مجموعه عملکرد داریوش یزدی نشان می دهد می توان برای یک فصل دیگر به او اعتماد کرد و نباید فرصت باقی مانده تا آغاز فصل جدید رقابت ها را صرف پیدا کردن مربی جدید کرد.
یزدی اکنون به شناخت خوبی از فوتبال گچساران و بازیکنان تیم رسیده است که درصورتی که این مربی قصد ادامه فعالیت در تیم نفت و گاز گچساران را داشته باشد می تواند گزینه مناسبی برای باشگاه باشد.
در پایان باید گفت در واکاوی عدم صعود نفت و گاز گچساران به لیگ یک باید قضاوت منصفانه ای داشته باشیم و یک نفر قطعا مسئول همه اشتباهات نیست.


اگر آقایان مثل تاجگردوم و محسن خادمی اجازه بدن این بهترین گزینست…آقای محسن خادمی تو که نه لر هستی نه ترک و نه اصلا اهل این و استان و شهزستانی کی به تو اجازه داده اینهمه دخالت کنی توی ورزش و مسائل سیاسی گچساران؟؟
آقای ….. از زمانی که تو اومدی اینجور شد حزب باد برای دوتا پیمانکاری واقعااا زشته
واقع امر آینه که گفتن و نگفتن ما هیچ تاثیری در اصل ماجرا نداره و همه چی به لابیهای پشت پرده ربط داره
اما چیزی که ما از دور دیدیم عملکرد کلی یزدی بد نبوده فقط چند بازی آخر با بد شانسی جا ماندیم از صعود وگرنه نتایج درخشانی گرفتند بچه های تیم حالا اینکه چه اندازه از نبروهای بومی استفاده شده؟
عملکرد یزدی خوب بود. اگر ۶تا۷ بازیکن اصلی تیم دچار مصدومیت نمیشدند، شک نکید امسال در لیگ یک بودیم
خادمی تو بیخیال ورزش ما شو تورو خدا
ادامه کار با داریوش یزدی به نفع فوتبال گچسارانه چون یکسال تجربه با تیم کسب کرده وقطعاً تصمیماتش برای ادامه کار پبهتر ونتیجه بخش می باشد