• امروز : دوشنبه - ۱۳ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Monday - 5 October - 2026
♥3

معضل افزایش خودسرانه کرایه تاکسی‌ها در یاسوج

  • کد خبر : 96710
  • 20 آوریل 2019 - 12:53
معضل افزایش خودسرانه کرایه تاکسی‌ها در یاسوج

بر پایه برخی خبرها برخی رانندگان اقدام به افزایش خودسرانه کرایه تاکسی کرده‌اند در حالی که هنوز نرخ جدید بنزین مشخص نشده است. به گزارش فانوس زاگرس، سال‌ها که عوض می‌شوند و سال جدید آغاز می‌شود مردم با معضل کرایه تاکسی مواجه می‌شوند تاکسی‌هایی که خودسرانه و بدون اعلام نرخ جدید اقدام به افزایش کرایه […]

بر پایه برخی خبرها برخی رانندگان اقدام به افزایش خودسرانه کرایه تاکسی کرده‌اند در حالی که هنوز نرخ جدید بنزین مشخص نشده است.

به گزارش فانوس زاگرس، سال‌ها که عوض می‌شوند و سال جدید آغاز می‌شود مردم با معضل کرایه تاکسی مواجه می‌شوند تاکسی‌هایی که خودسرانه و بدون اعلام نرخ جدید اقدام به افزایش کرایه می‌کنند.

در سال جدید و‌ در حالی که ۳۱ روز از بهار و سال جدید می‌گذرد باز این معضل مشاهده می‌شود. رانندگان تاکسی‌ها در برخی نقاط شهر اقدام به افزایش یواشکی و خودسرانه نرخ تاکسی‌ها کرده‌اند.

 

اخذ کرایه اضافه از مردم از سوی برخی رانندگان تاکسی در حالی است که عده‌ای رانندگان هنوز نرخ قبل را اعمال کرده و هزینه سال گذشته را از مسافران دریافت می‌کنند.

 

طبق انچه مردم گزارش دادند و آنچه مشاهده شده نرخ کرایه تاکسی از میدان شهدا(فلکه ساعت سابق) تا شهر مادوان که ۱۰۰۰ هزار تومان بوده رانندگان ۱۵۰۰ اخذ می‌کنند، کرایه همین مسیر تا روستای گوشه امامزاده قاسم که سال قبل ۱۵۰۰ بود دو هزار تومن شده و کرایه از سه چوب تا روستای اکبرآباد از ۱۰۰۰ به ۱۵۰۰ افزایش یافته است.

 

افزایش خودسرانه کرایه تاکسی‌ها در حالی است که هنوز نرخ جدید بنزین اعمال نشده که بر اساس نرخ جدید بنزین کرایه‌ها اعمال شود وقتی هم به رانندگان گفته می‌شود نرخ بنزین اعلام نشده در جواب می‌گویند ربطی به نرخ جدید ندارد و تاکسیرانی کرایه‌های جدید را اعمال کرده است.

 

افزایش کرایه تاکسی‌ها حق آنهاست چرا که سال قبل هیچ افزایش نرخی را در برخی مناطق یاسوج شاهد نبودیم اما بهتر نیست اگر تاکسیرانی نرخ جدید را اعمال کرده در اختیار رسانه‌ها و حتی صدا و سیما قرار دهد تا برای مردم اطلاع‌رسانی شود و آنها از نرخ‌های جدید اطلاع داشته باشند؟!

 

اما اگر هنوز نرخ تاکسی‌ها افزایش پیدا نکرده بهتر است تاکسیرانی با رانندگان متخلف برخورد کند تا جلوی سوء استفاده‌ها گرفته شود.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=96710

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.