• امروز : دوشنبه - ۱۳ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 2 February - 2026
5

برادر جعفری ما را به خیر تو امیدی نیست شر مرسان

  • کد خبر : 88842
  • 09 دسامبر 2018 - 7:17
برادر جعفری ما را به خیر تو امیدی نیست شر مرسان

فانوس زاگرس؛     برادر جعفری ما را به خیر تو امیدی نیست شر مرسان     به قلم احمد خلفی     در واکنش به بیانیه اخیر علیمراد جعفری آورده است:     مولي اميرالمؤمنين عليه‌السلام:   اِيّاكَ وَالنِّفاقَ فَاِنّ ذالوَجهَينِ لايكونُ وَجيهاً عِندَ اللهِ.   برحذر باش و از نفاق بپرهيز و بدان که […]

فانوس زاگرس؛

 

 

برادر جعفری ما را به خیر تو امیدی نیست شر مرسان

 

 

به قلم احمد خلفی

 

 

در واکنش به بیانیه اخیر علیمراد جعفری آورده است:

 

 

مولي اميرالمؤمنين عليه‌السلام:

 

اِيّاكَ وَالنِّفاقَ فَاِنّ ذالوَجهَينِ لايكونُ وَجيهاً عِندَ اللهِ.

 

برحذر باش و از نفاق بپرهيز و بدان که آدم‌ دو چهره نزد خدا وِجهه و منزلتي ندارد.

 

برادر جعفری ما را به خیر تو امیدی نیست شر مرسان

روز گذشته در برخی از رسانه ها بیانه ای از علیمراد جعفری خطاب به نیروهای انقلاب نشر یافت که وی در این بیانیه به چهر های انقلابی گچساران و باشت تاخته بود که چرا وی را نادیده گرفته اند. در پی انتشار این مقاله بر آن شدم که در نامه ای کوتاه با وی از سر آنکه روزی روزگاری ما و شما برادر فکری و جریانی یکدیگر بودیم چند کلامی را به وی یادآوری کنم.

جناب جعفری برخود لازم نمی دانید در ابتدا به دلیل رفتار های خود در گذشته از جریان اصول گرایی و انقلابی گچساران و باشت عذر خواهی نمایید؟آیا امروز که در انزوای کامل هستید و می دانید که هیچ تاثیری بر روند وحدت و شکل گیری جبهه حق طلبی و انقلابی ندارید حداقل در تهران از شرایطی که بواسطه رای جریان برای شما و خانوادهتان فراهم گشته بهره کافی و وافر را ببرید و دیگر در مسایل سیاسی و جریانی این خطه دخالت ننمایید تا شرایط به گونه ای نشود که از ما رنجیده خاطر شوید . برای آنکه رفتار شما مار ا به سمتی خواهد برد که ازحقایق پشت پرده رونمایی نماییم؛شما که بهتر می دانید که رفاهی که امروز شما و فرزندانتان در پایتخت از آن بهره می جوییدحاصل اعتمادی است که در برهه ای از زمان و به دلیل شرایط خاص درگذشت پدر معنوی جریان اصولگرا به شما شد و لاغیر.

گویا در اندیشه آن هستید که با رفتار و گفتار نسنجیده خود این چنین وانمود نمایید، که جریان وابسطه به شماست و اگر نباشید چرخ انقلابی گری از حرکت خواهد ایستاد،اما جهت تذکری به شما اعلام میدارم که در انتخابات گذشته نیز به رغم آنکه کاندیدای نیروهای انقلابی رای نیاورد اما بزرگترین دست آورد را بهمراه خود داشت و آن تمیز شدن نیروهای انقلابی و غیر انقلابی بودند از یکدیگر‌. و در تاریخ جریانی نقطه عطفی بود برای نیروهای جوان انقلابی.

مگرشما یار دیروزما فراموش کرده اید که در انتخابات گذشته چگونه برای کسب منافع شخصی پشت دوستان خود را خالی کرده و به نشست با تاج گردون ها درتهران و شیراز و همراهی ایشان روی آوردید؛ امروز دیگر شما بواسطه رفتارتان نه محبوبتی داری و نه مقبولیتی‌. اگر در گذشته نیز در بخشی از جریان اصول گرایی مورد وثوق قرار گرفتید تنها به دلیل آن بود که شما سالها در کنار مراد جریان اصول گرایی مرحوم نبی زاده بودید اما دریغا که از مکتب و مرام انقلابی ایشان بهره ای نجستید و نتوانستید ادامه دهنده راه ایشان باشید؛ امروز در کمال ناباوری بار دیگر شما می خواهید خط تفرقه و نفاق را در میان نیروهای انقلاب شاید به دستور کسی درپیش گیرید و بی شک این روندی که پیش گرفته اید راه به جایی نخواهد برد و جریان انقلابی با شما یا بی شما روند وحدت را در پیش خواهد گرفت و به سرانجام خواهند رساند اما آنچه که هیچگاه نمی توان ان را فراموش کرد عمل و رفتا شما در دوه حاکمیتتان است آنگاه که به خود زنی نیروهای انقلابی روی آوردید وجوان انقلابی امروز و معلمین جریان تفکری انقلابی هیچگاه نمی توانند رفتارهای منفعت طلبانه را از یاد برند و درپایان با یک بیت شعر نامه خود را به پایان می رسانم.

امیدوار بود آدمى به خیر کسان

مرا به خیر تو امید نیست، شر مرسان

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=88842

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 21در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 21
  1. این آقا زمان انتخابات قبل کجا بودند چ خیری این به مردم گچساران رسانده خواهش میکنیم که برای پیشرفت این شهر و آینده فرزندان این شهر در انتخابات شرکت نکنید

  2. جعفری آدم ………ی نیست دیگه حناش رنگ نداره

  3. اخوی شما و همراهانتان در حدی نیستی که به جعفری انقلابی که جوانی خودش و جان عزیزتر از جانش یعنی برادران شهیدش که اگر مرتضی بود الان از هر سرداری بالاتر و والاتر بود، توصیه ای بکنی…اخوی آرام باش چون انقلاب و اصولگرایی در یکی مثل حاج جعفری خلاصه میشود….ایشان طی دو سال صدارتش کارهای بنیادی زیادی کرد از گازکشی روستاهای گچساران تا احداث دو بیمارستان بزرگ فقط در گچساران ،فقط افسوس که دوره صدارتش کم بود والا در همین دو سال اندازه هفت سال تاج گردون و چهارسال سیدقدرت کار ماندگار در گجساران و اطراف کردند…منصفانه قضاوت کنید آقای انقلابی دهه نودی!!!

    • کارهای دیگر ایشان ( جناب جعفری را فراموش کردی یا اینکه ریا نشود بیان نکردی که الان ذکر میکنم )
      احداث تونل دیل که کلنگ ان را جعفری به زمین زدن ، تیر ماه سال ۸۴ شخصا شاهد بودم که نزدیک جاده گناوه لری نزدیک ظهر بود ساعت ۱۲ که ناگهان ماشین حامل ایشان توقف کردن و کانگ را به زمین زدن ان روز حکمت این کار نمیدانستم احتمالا راننده ایشان هم نمیدانستند . ما رهگذر بودیم.
      یه گلدان تو حیاط منزل داریم که حدود یک ماه پیش خانم بنده یه گل کاکتوس از بازار خرید و در گلدان کل کاکتوس کاشت ، از این لحاظ به عملکرد درخشان جعفری برمیگردد که گلدان راسال ۸۴ خریده بودیم .
      هلی کوپتر اورژانس گچساران هم جز عملکرد جعفری قلمداد میشود بدلیلش رو هم به این دلیل که جعفری همیشه هلی کوپتر دوست داشت .
      همین ریاست تاجگردون بر کمیسیون های بودجه و تلفیق هم از عملکردهای جعفری بوده
      تخصیص های گرفته شده از حق ابه سد کوثر توسط تاجگردون هم از عملکرد جعفری بوده .
      اصلا هر کاری که تاجگردون انجام میده جز عملکردهای جعفری حساب میشه

  4. شیرمادرت حلالت حرف دل همه رو زدی

  5. حرف پدر بیامرزی زدی درود برشما

  6. والا ما که طرفدار سرسخت جعفری و حسینی بودیم هیچ خیری ندیدیم

  7. احسنت واقعابجابودحرف هات جعفری فک می کنه نباشه انتخابات نیست بروعموحنات‌رنگ نداره فک کنم بری شیرازامسال هم بهتره

  8. در جواب اقای ارام خیلی اتیش گرفتی برو پیش بزرگان تحقیق کن وهنوز بنظرم خیلی عقب وسر خود بدون مطالعه قضاوت خوب نیست

  9. اقای خلفی با سلام شما اولا چکاره هستید که این بی احترامی به شخصیت انقلابی وزجر کشیده انقلاب جانباز سر افراز وبرادر دو شهید و معلم اخلاق کرده اید شما حق ندارید توهین به خانواده شهدا کنید ا نباید این سایت ها این جور مطالب بنویسند که باعث دلخوری افراد ومردم شود

  10. برادر وخواهر عزیز که ان متن که به اسم دیل مینویسد شما اولا دیلی نیستید یا روی غرض نوشتید برادر اگر گوشت برادرش را بخورد حداقل استخوانش نمیریزد برو فکر کن

    • زمانی که جوانان دیل را یکی پس از دیگری نابود میکردید که پوست و گوشت نبودند ؟؟؟
      چند نفر را مثال بزنم که در حق انان چنان اجحافی شد که بدانی مردم دیل هیچ گاه تندروی های حزب را فراموش نمیکنند
      ایا رد صلاحیت های جلیل خادمی را میدانی که مجبور شد از چرام کنکور امتحان داده که از زیر چتر حزب فرار کند !!
      ایا از روند پرونده رضا جعفری اطلاع داری که اگه بهرام تاجگردون دیر خبردار میشد به سرنوشت شهید هنرجویان مواجعه نیشد !!
      و هزاران جوانی که پرونده سازی ها برای انان تمامی ندارد

  11. در جواب آرام:اولا ایشان نماینده بودند نه رییس جمهور که میفرمایید دوره صدارت.بعدش ایشان هیچ کاری انجام ندادند یعنی نمی تونستند که انجام بدن.نمایندگیش هم از شانس بد مرحوم نبی زاده بود که از دنیا رفتند و گرنه چشمش به صندلی سبز مجلس هم نمی افتاد پس لطفا خیلی بزرگش نکنید.

  12. بنازمت واقعا حرف دل همه رازدی جعفری دورقبل درشیراز درجلسه تاجگردون درجلسه بیدکی ها حضورداشت وجالب درحمایت ازایشان شعار میدادوپشت اصولگرایان راخالی کرد وهمان شب حاج حمیدعلیزاده بش پیام دادمادیگر باشمانیستیم وامروز برای مانسخه مینویسد

  13. شیر ماددت جعفری جعفری نکن یکی ایگه شاید کسیه

  14. جعفری نمیتونه یه سخنرانی بیست دقیقه ای کنه بعدش میخواد تصمیم بگیره برای اصول گراها

  15. اون موقع که میرفت شیراز دست بوسی اقا تاجگردون فکر چنین روزی را نمیکرد

  16. ده ساله که حکومت دیلی ها تمام شده و مهر خوشی به دل مردم نکردن که کسی بهشون رای بده

  17. اگر خدا بخواهد به کوری چشم دشمنان دیل اولا چه دیلی نماینده باشد چه نمایند ه نباشده دیلی محبوبیت دارد چون مردم دیل ارام وقلدر نیستند

  18. دوستان ،همفکران،همدردان…ما نباید آب به آسیاب رقیب بندازیم. خواهش میکنم در این برهه از زمان بدور از تعصبات و عقل کشی وسطحی نگری کمی منطقی تر به مساله انتخابات مجلس آتی بیندیشیم…هرسخنی که بوی نفاق و دسته بندی در جریان اصول گرایی بدهد از حلقوم رقیب خارج شده..
    جریان رقیب از وحدت شما وحشت دارد شک م کنید. ..
    اگر میخواهید به سلطه قریب یک دهه زر و زور و تزویر پایان دهیم چاره ای جز وحدت و همبستگی و همصدایی ویک صدایی نداریم….
    حاج جعفری و حاج حسینی دو تا از چهرهای انقلابی هستند…من شخصا بعنوان کسی که در ادوار گذشته به خط فکری حاج جعفری خودم را نزدیک میدیم و میبینم اما الان فکر میکنم شرایط برای برادر دیگرمان حاج حسینی مناسب تراست…توقع داریم همه آینده جریان اصول گرایی را مدنظر داشته باشند..

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.