• امروز : یکشنبه - ۱۲ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 1 February - 2026
2

بِهلِیت چالی حُونی بَوا پُر وَ تَش بُو ، دِلش ایخا و هر تَشی بُو

  • کد خبر : 88438
  • 03 دسامبر 2018 - 8:50
بِهلِیت چالی حُونی بَوا پُر وَ تَش بُو ، دِلش ایخا و هر تَشی بُو

فانوس زاگرس؛     بِهلِیت چالی حُونی بَوا پُر وَ تَش بُو دِلش ایخا و هر تَشی بُو     به قلم سید قدرت الله حسینی         بعد از دوره نمایندگی خود به این نتیجه رسیدم که با توجه به آگاهی مردم و تحصیلات عالیه جوانان دیارم و پاسخگویی و گرفتن مطالبات آنها […]

فانوس زاگرس؛

 

 

بِهلِیت چالی حُونی بَوا پُر وَ تَش بُو دِلش ایخا و هر تَشی بُو

 

 

به قلم سید قدرت الله حسینی  

 

 

 

بعد از دوره نمایندگی خود به این نتیجه رسیدم که با توجه به آگاهی مردم و تحصیلات عالیه جوانان دیارم و پاسخگویی و گرفتن مطالبات آنها اینجانب نیازمند مطالعه بیشتر و تجهیز به علم روز می باشم.

 

به همین خاطر بعد از سالها مطالعه و تجربه اجرایی متوجه این امر شدم که از مهمترین موانع اصلی توسعه و همچنین فساد در استان، عدم گردش نخبگان واقعی میباشد.

 

آیا تا به حال به این فکر کردید که چرا از مجموع هفت رئیس جمهور کشور، دو نفر از آنان اهل خطه سمنان بوده است؟ چرا گردش نخبگان و استفاده از جوانان در استان کهگیلویه و بویراحمد سخت تر از دیگر استانهاست؟ به نظر می رسد جواب این سوالها را در نظریه گردش نخبگان “ویلفرد پارتو” می توان جستجو کرد.

 

پارتو کوشیده است نظریه گردش نخبگان را در پیوند با پدیده های قدرت، دگرگونی و انقلاب تبیین کند. ایشان در بحث قدرت سیاسی بر این مهم تاکید دارد که اگر افراد عملگرا، هوشیار و مدبر وارد سیاست شوند، با ورود به حوزه اقتصاد مرد ریسک و خطر هستند. اگر اشخاص دیگری در پی دلبستگی خود به خانواده، قبیله، شهر و ملت شان احساس وفاداری می کنند. این افراد دارای شور مذهبی هستند.

 

پس شیوه برخورد با جوانان در پست های مدیریتی و استمرار سیاست چرخش (نه گردش) نخبگان بیانگر این واقعیت است راهی که در چهار دهه گذشته برای ذخیره سازی مدیریت های استان در دستور کار قرار گرفته، کاستی های فراوانی دارد. و این یک واقعیت علمی و عملی ملموس است که الان در دهه چهارم انقلاب قرار داریم و نمی توان همانند دهه اول، احساسی و هیجانی تصمیم گرفت.

 

چون پافشاری بر عدم گردش نخبگان و به حاشیه رفتن مسئله جانشینی آنان موجب شده که در پایان عمر مدیریتیِ نخبگان حاضر در مسند، استان از نیروهای با تجربه و کارآزموده در مدیریت های کلان محروم باشد. البته افراد و جناح های سیاسی استان هر کدام دانسته یا ندانسته در این کاستی و محرومیت ها به نوعی نقش داشتند که اینجانب از این موضوع مستثنی نیستم و هرگز هم کتمان نمیکنم.

 

به هر حال مدیریت امروز استان نسبت به هر زمان دیگر خود نیازمند به عقلانیت جمعی و جوانگرایی است. و این همانند برادران بختیاری و لرستانی، ضمن حفظ اصول، مستلزم اتحاد و کنار گذاشتن دعواهای حیدری و نعمتی و همچنین تعامل نهادهای مختلف و گروه های سیاسی در استان است.

 

یا به قول محلی های خودمان:

 

بِهلِیت چالی حُونی بَوا پُر وَ تَش بُو    دِلش ایخا و هر تَشی بُو

 

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=88438

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 29در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 29
  1. هسید جونی بیو که دلمون وخینه

  2. بخدا که مرد واقعی هستی مثلت پیدا نمیشه

  3. بخدا که مرد واقعی هستی مثلت پیدا نمیشه

  4. آب زنید راه رو هین که نگار میرسد مژده دهید باغ رو بوی بهار میرسد دوستت داریم عشقی

  5. روباها برید کنار که شیر زرد اومد

  6. ژنرال واردمیشودژنرال واردمیشودژنرال واردمیشودژنرال واردمیشودژنرال واردمیشود

    • جواب. آبدهگاه با همین کاراتون محبوبیت تاجگردون را در هر دو شهرستان باشت و گچساران به صفر رساندید برای منافع شخصی و گروهی

  7. درود بر تاجگردون زحمت کش و سید عزیز

  8. والا ما که خیری و هیچ نمایندهای ندیدیم سید جان ما تو را هم امتحان کردیم گفتن سخنان اسان است عمل کردن دشوار والا به کلام خدا هر نمایندهای بره تو مجلس فقط به فکر فامیل خودش هست نه به فکر ما بیچارها ودر پایان خداوند همه را عاقبت به خیر بفرماید الهی امین

    • بینی وبین الله کدوم خانواده سید قدرت از خیر سر نمایندگی ایشون به جایی رسیده و در کدوم اداره مشغول بکار شدن به مردم معرفی کنید.ممنون

  9. وقتی یک خانواده با همت این مردم در تهران ب مجلس می رود و بعد از صدارت بخاطر مسائل سیاسی و فراکسیون سیاسی از عزت این مردم دفاع نمی کند و اگر کسی هم اعتراض برادرانه کرد وی را متهم ب هزاران اتهام نکرده می کنند چگونه گردش نخبگان انجام می شود؟

  10. خوب خودت به مطلبی که مرقون فرمودی عمل کن
    گردش نخبگان
    اکه واقعا اعتقاد به این شعار ( گردش نخبگان ) داری ، دیگه دست از سر مردم بردار و خودت را بازنشسته کن تا جوانان به فکر شهر و دیارشان باشند .
    نه فردا شروع کنی به رفتن به فاتحه خونی های که در ده سال گذشته حتی یک بار بنا به وظیفه هم انجا نمیرفتی

    • همه میدونن که ما احترام زیادی برای سید قدرت عزیز و پاکدل و زینل زاده و بقیه نیروها قایل هستیم و‌مردم هم میدونند که چه کسانی این کامنت ها را به جای مردم دیل یا قشقایی یا بویراحمد یا لیشتر میگزارند مردم عاقل تر از این حرفها هستند

    • همه میدونن که ما احترام زیادی برای سید قدرت عزیز و پاکدل و زینل زاده و بقیه نیروها قایل هستیم و‌مردم هم میدونند که چه کسانی این کامنت ها را به جای مردم دیل یا قشقایی یا بویراحمد یا لیشتر میگزارند مردم عاقل تر از این حرفها هستند

  11. ما که گوشمون درازه و شما نمایندگان هم سواری پسند . تو را بخدا فشار سر روح و روانمون نیارید .

  12. الهی شکر که سید بالاخره راضی شدند مجددا وارد میدان سیاست شدند.دارو دسته تاج لطفا دیگه ۸ سال …….. به دار و ندار شهرستان…….. دیگه .بی عدالتی و ……. منابع ملی و انتفاع چندین خانواده خاص دیگه کافیه.از قدیم گفتن سر شیر بازه حیای گربه کجا رفته؟؟؟؟؟؟؟؟

  13. بیا خوش امدی درود برشما

  14. با این مرقومه کوتاه و اما پر معنی .اولا تکلیف مشخص و دوما حجت تمام میشود ‌ و سوما یک نکته از این معنی( .بهلیت چالی حونه بوا پر وتش بو . دلش ایخا وهر تشی بو )خدا میدونه دیگه از این روشن تر و واضح تر چی باید گفت .اگر دوستان عزیز متوجه نشدند خواهشا بساط خودشون را در سرای سیاسی جمع و اسباب اساسیه خودشون را به سمساری سر نبش خیابون بدهند .و اما در پایان باید خدمت شما عرض کنم که دوستان میفرمایند که زنده باد مخالف من .و ما هم عرضه میداریم که ( ککای بیشتر و تکی کمتر ) اگر که صاحب سفره صلاح بداند …….

  15. از خودت شروع کن سید و در نقد این عدم چرخش نخبگان مطلب بنویس. هر دفعه با جزئیات و مصادیق. این روضه فقط برای همسایه نباشه. ما هم معتقدیم در کل کشور و نه فقط در استان ما نسل اول که سکان را در دست دارند به هیچ وجه دیگر کارایی لازم را ندارند و از طرفی گردش نخبگان فعلاً در حد ک واژه نا آشنا است. یا علی….

  16. با سلام..به نظر میرسه با جو و وضعیت موجود آقای حسینی نماینده دور آینده مجلس خواهد بود

  17. آنقدری که تاجگردون از نام سیدقدرت حسینی می ترسد از خدا نمی ترسد.

  18. احتمالا منظور سید از شور مذهبی آقای هدایت خواه باشد که در قالب استعاره چند سال پیش هم اشاره ای داشت که اصولگرایان با نگاه دگماتیسم خودشان فقط باید به دنبال رای پیرزن ها باشند. امروز سید با این نگاه جدید برایهمیشه خودش را ماندگار میکند. یا علی

  19. اگر مقصود آقای حسینی از گردش نخبگان این باشد که منبعد فضا را به نخبگان و جوانان داد و خودشان تصمیمی به کاندیداتوری برای مجلس نداشته باشد بسیار ارزشمند است و سید برای همیشه به نیکی در اذهان باقی خواهد ماند

  20. بیا سید که مردم از بی عدالتی خسته شدن واقعا درزمان نمایندگی نشون دادی مرد عدالتی وهیچکدام ازفامیلات نه بکارگرفتی نه پست دادی

  21. فقه و معارف خوندن سید و دم از نخبگان زدن باهم جور نمیاد میگم کفن را چکارش کردی مهمترین کارت تو مجلس پوشیدن کفن بود

  22. سید قدرت عزیز تو خیلی عاقل تر از این حرفایی که وارد مبارزه با تاجگردونی بشی که هفتاد درصد ارای مال خودشه

  23. گول این کامنت هارا نخور سید قدرت اینا همش کار یکی دونفره اخر عمری برو استراحت کن که اگه وارد کارزار شدی شکیت سختی از تاجگردون میخوری

  24. .مدرک سید فقه ومعارف نیست بلکه دکترای جامعه شناسی است. سید قدرت یکی از باهوش ترین سیاسیون استان میباشد و تنها کسی که مسائل دنیوی و مادی براش مهم نیست و این نیت و توانایی رو دارد که گردش نخبگان واقعی رو در حوزه انتخابیه گچساران و باشت به وجود بیاورد.

  25. خدا لعنت کنه ………..که بذر تفرقه – لابیگیری و بی بند باری رو در منطقه کاشته

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.