• امروز : یکشنبه - ۳۰ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 21 September - 2025
4

انتقاد نماینده کهگیلویه بزرگ از رئیس هلدینگ خلیج فارس/عدل هاشمی:عقب‌ماندگی برنامه زمانبندی پتروشیمی دهدشت توجیه‌پذیر نیست

  • کد خبر : 82007
  • 20 جولای 2018 - 19:47
انتقاد نماینده کهگیلویه بزرگ از رئیس هلدینگ خلیج فارس/عدل هاشمی:عقب‌ماندگی برنامه زمانبندی پتروشیمی دهدشت توجیه‌پذیر نیست

  فانوس زاگرس؛ نماینده مردم کهگیلویه در مجلس با بیان اینکه به نظر می‌رسد برنامه‌های وزیر نفت درباره برنامه زمانبندی پتروشمیی دهدشت مورد توجه مدیریت جدید هلدینگ نیست، گفت: در این صورت شخص وزیر باید پاسخگوی مصوبات و برنامه باشد. به گزارش فانوس زاگرس،نماینده مردم کهگیلویه در مجلس جمعه ۲۹ تیر ماه در بازدید از […]

  فانوس زاگرس؛

نماینده مردم کهگیلویه در مجلس با بیان اینکه به نظر می‌رسد برنامه‌های وزیر نفت درباره برنامه زمانبندی پتروشمیی دهدشت مورد توجه مدیریت جدید هلدینگ نیست، گفت: در این صورت شخص وزیر باید پاسخگوی مصوبات و برنامه باشد.

به گزارش فانوس زاگرس،نماینده مردم کهگیلویه در مجلس جمعه ۲۹ تیر ماه در بازدید از پروژه پتروشیمی دهدشت که با حضور جعفر ربیعی رئیس هلدینگ خلیج فارس برگزار شده بود از روند اجرای عملیات این پروژه انتقاد کرد.

 

عدل هاشمی‌پور در نشست مشترک فرماندار کهگیلویه، مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس و سایر مسئولان مربوطه در محل پتروشیمی دهدشت از اقدامات انجام شده نظیر اتمام خاکبرداری، شروع ساختمان‌های غیر صنعتی و دیوارهای حایل قدردانی کرد.

 

نماینده مردم کهگیلویه در مجلس اظهار داشت: مردم دیگر بیش از این تحمل و ظرفیت وعده‌های مسئولان را ندارند و امیدوارم آقای ربیعی با بهره مندی از تجربه و تخصص خود تصمیم قاطعی برای تسریع در روند اجرا، تأمین منابع مالی و پیشرفت جدی پروژه اتخاذ و عقب ماندگی برنامه زمانبندی را جبران کند.

 

 

وی، افزود: برنامه تعریف شده به تأیید جدی وزیر محترم نفت رسیده و دستور اکید مبنی بر تسریع در اجرا و به روز بودن آن داشته‌اند.

 

هاشمی با بیان اینکه مهندس زنگنه همواره بر پایان زمانبندی پروژه اصرار دارند افزود:با تغییر مدیریت هلدینگ به نظر می‌رسد که مصوبات دو سفر قبلی وزیر نفت بالاخص برنامه کامل زمانبندی مورد توجه جدی نیست و در این صورت شخص وزیر می‌بایست پاسخگوی آن مصوبات و برنامه باشد.

 

در این نشست ربیعی رئیس هلدینگ و اشرف‌زاده مدیرعامل شرکت پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان (پترول) که تحریم‌های جدید و عدم تأمین منابع ارزی و ریالی را عامل عقب ماندگی پروژه عنوان کردند اما این اظهارات اعتراض هاشمی‌پور را در پی داشت.

 

نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس گفت:ظاهرا خبر ندارید که تحریم ‌ها همیشه بوده و بخش اعظمی از مراحل دریافت  منابع ارزی و ریالی طی شده که نیاز است پیگیری جدی و مستمری اتخاذ شود.

 

همچنین جعفر ربیعی در این نشست با اشاره به برنامه زمانبندی ۳۸ ماهه و اعتبار افزون بر یکهزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی این پروژه گفت: تأمین این منابع برای این مدت کار بسیار بزرگی است که همکاران من در تلاش‌اند از فاینانس خارجی و منابع داخلی صندوق توسعه ملی و سیار منابع از جمله تسهیلات بانکی تأمین شود.

 

مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس تصریح کرد: این قول را به مردم و نماینده کهگیلویه می‌دهم که ظرف دو ماه آینده تکلیف تأمین منابع مالی پتروشیمی روشن و پس از آن پروژه با سرعت عملیاتی شود.

 

در پایان این نشست مصوب شد که اوایل هفته آینده نشست مشترکی با وزیر نفت در تهران برای پیگیری ادامه کار و تعیین تکلیف نهایی پروژه برگزار شود.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=82007

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.