• امروز : جمعه - ۱۰ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
4

آخرین وضعیت مهم ترین پروژه حیاتی شهرستان بهمئی +تصاویر

  • کد خبر : 81157
  • 02 جولای 2018 - 20:47
آخرین وضعیت مهم ترین پروژه حیاتی شهرستان بهمئی +تصاویر

فانوس زاگرس؛    پروژه آب رسانی به شهرستان بهمئی از سد کوثر به شهرستان بهمئی در دو سال آینده به بهره برداری می رسد. به گزارش خبرنگار فانوس زاگرس از شهرستان بهمئی محسن افروزی رئیس اداره منابع آب شهرستان ” به مناسبت هفته صرفه جویی در منابع آب” ضمن تاکید بر صرفه جویی در مورد مساله مهم […]

فانوس زاگرس؛

 

 پروژه آب رسانی به شهرستان بهمئی از سد کوثر به شهرستان بهمئی در دو سال آینده به بهره برداری می رسد.

به گزارش خبرنگار فانوس زاگرس از شهرستان بهمئی محسن افروزی رئیس اداره منابع آب شهرستان ” به مناسبت هفته صرفه جویی در منابع آب” ضمن تاکید بر صرفه جویی در مورد مساله مهم و حیاتی آب در مورد روند پروژه مهم و حیاتی  آب رسانی از سد کوثر به شهرستان بهمیی افزود : پروژه آب رسانی به شهرستان بهمئی از سد کوثر در اواخر سال ۱۳۸۹ با حضور مقام عالی وزارت نیرو کلنگ زنی شد و حجم آب قابل انتقال و تخصیص یافته در بخش شرب،صنعت و خدمات مجموعا ۸/۵ میلیون متر مکعب می باشد که با اتمام و بهره برداری این طرح تقریبا دغدغه تامین آب شرب و صنعت شهرستان تا افق سال ۱۴۲۰ رفع خواهد شد.

وی مهمترین اهداف طرح را ارتقا کیفیت آب شرب مصرفی شهرستان، تامین آب صنایع در حال استقرار و تاسیس و به تبع آن کمک به اشتغال زایی منطقه، اجرای سیاست های پدافند غیر عامل و احیا، تعادل بخشی و کاهش تنش به سفره های آب زیر زمینی دانست.

افروزی گفت : علت اصلی وقفه طولانی در بهره برداری طرح و پیشرفت ۳۵ درصدی طرح بعد از ۸ سال از زمان کلنگ زنی را عدم تخصیص کامل اعتبارات مصوب دانست.

وی در ادامه خاطر نشان کرد : خوشبختانه با پیگری و ممارست ویژه مدیران شرکت آب منطقه ای استان کهگیلویه و بویراحمد برای بهره برداری و اتمام طرح در دو، سه سال آینده وجود دارد.

وی عمده ترین فعالیت های انجام شده را لوله گذاری به میزان ۱۴ کیلومتر، احداث ۳ باب مخزن به حجم ۱۷ هزار متر مکعب، خاکبرداری و ترانشه کنی عمده مسیر و  عقد قرارداد باقیمانده لوله مورد نیاز طرح می باشد.

ایشان با ذکر این نکته که در حال حاضر آب شرب شهرستان از طریق بیش از ۲۰  چاه عمیق و نیمه عمیق و ۳ دهنه پس از جانمایی و صدور مجوز لازم توسط ادارات آب و فاضلاب شهری، آب و فاضلاب روستایی و امور عشایر از طریق شبکه های آبرسانی و تانکر توزیع و تامین می گردد.

ایشان در پایان با ذکر اقدامات اداره متبوع خود در زمین اجرای الزامات یازده گانه طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب شهرستان، از مردم شریف شهرستان بهمیی خواست با توجه به کاهش بیش از ۴۰ درصدی میزان بارندگی نسبت به میانگین ۱۳ ساله و افت محسوس سطح آب زیرزمینی دشت های شهرستان نسبت به صرفه جویی در منابع آب در  مصارف شرب و کشاورزی حساسیت بیشتری به خرج دهند تا ان شالله از وضعیت تنش آبی بسلامت عبور کنیم ضمن اینکه لازم است از طرحی جامع برای سازگاری با شرایط کم ابی توسط شورای حفاظت منابع آب تهیه و وتدوین گردد.

 

گزارش؛امید مهدوی

 

 

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=81157

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 3
  1. با سلام
    البته زمانبندی اتمام پروژه مطلق نیست. بستگی به تامین اعتبار و تامین لوله طرح دارد.

  2. لطفا در صورت امکان تیترش را عوض کنید. چون در مصاحبه گفته شد با توجه به شرایط و تلاش های در حال انجام امکان بهره برداری تا دو یا سه سال آینده وجود دارد.

  3. اسم خبرنگار قید شود تا کی این سایتهای استان به روز می شوند.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.