فانوس زاگرس؛
به قلم احسان دری
دیدگاه و نظرات غلامرضا تاجگردون بعنوان نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی و حجت الاسلام حجازی بعنوان امام جمعه شهرستان در برگزاری کنسرت،جنگهای شادی متفاوت به نظر می رسد که موافقت و مخالفت نماینده و امام جمعه شهرستان در برگزاری و عدم برگزاری کنسرت در شهرستان همواره واکنش هایی از سوی آنان را به همراه می آورد.
موضوع برگزاری کنسرت امروز به چالشی کشوری تبدیل شده است و مختص شهرستان گچساران نیست که در سطح کشور متفاوت است.برخی ائمه جمعه شهرستان های کشور مثل مشهد،رشت،گچساران و …بارها مخالفت علنی خود را با برگزاری کنسرت اعلام داشته اند و در دیگر نقاط کشور مثل تهران،اصفهان و …شاهد برگزاری تعداد زیادی کنسرت بوده که موانع یا مخالفتی بر سر راه برگزاری آنان دیده نمی شود.
نماینده گچساران و باشت چند روز پیش با به اشتراک گذاشتن فیلمی از صداوسیمای ملی که بطور مستقیم در حال پخش کنسرت یکی از خوانندگان مطرح کشور بود اظهار داشت که چطور صداوسیما برای میلیون ها نفر کنسرت پخش می کند اما در شهرستان گچساران برای برگزاری موسیقی محلی باید عده ای فریاد مخالفت برآرند.نماینده گچساران و باشت معتقد است همانطور که مردم و جوانان دیگر شهرها مثل تهران حق دیدن کنسرت دارند جوان و مردم گچساران نیز باید از کنسرت و فضای شاد باید برخوردار باشند.
امام جمعه گچساران نیز امروز در خطبه های نماز جمعه پاسخ تاجگردون را داد و گفت :اگر کسی درجایی به مردمش خیانت کرد شما هم باید خیانت بکنید اگر تلویزیون اشتباه کرد ما هم باید اینجا خیانت بکنیم ما که مقلد تلویزیون نیستیم و مقام معظم رهبری فرمودند: تلویزیون وجه شرعی ندارد به این معنا که هرکاری که تلویزیون می کند حتما شرعا درست است که اینگونه نیست.اینکه مردم را نادان تلقی کنند و بعد با جلسات و کنسرت هایی سرمردم را شیره بمالند به عنوان خدمت به مردم ،و خیانت را خدمت بنامند.
مقلد و مطیع قانون باشیم
اما نکته جالب در چالش بوجود آمده میان برخی امامان جمعه کشور با برخی مسئولان دولتی،نمایندگان مجلس و موافقان برگزاری کنسرت که در چند سال اخیر شاهد آن هستیم این است که چهل سال از عمر انقلاب اسلامی می گذرد و در طول این چهل سال خصوصا دو دهه اخیر کنسرت های مجوز دار و قانونی زیادی در سراسر کشور و همین شهرستان گچساران برگزار شده است و چطور این دو سه سال اخیر برگزاری کنسرت حساسیت زا شده است؟
آیا جمهوری اسلامی در طول چهل سال نتوانسته است چالش موسیقی و کنسرت را حل کند که در پاسخ باید گفت آری قوانین جمهوری اسلامی در زمینه کم و کیف برگزاری یک کنسرت کاملا روشن و واضح است و اینکه عده ای تمایل دارند در شهرستانی کنسرت اصلا برگزرا نگردد و در یک شهرستان دیگر کنسرتی برگزار گردد برای افکار عمومی قانع کننده نیست.
اینکه نیت غلامرضا تاجگردون از برگزاری یک کنسرت یا جشنواره ای چیست و اگر بپذیریم در نگاه وی به این موضوع اهداف ابزاری و سیاسی نهفته است باز توجیه مناسبی برای مخالفت با کنسرت نیست و باید در شهرستان گچساران همانند دیگر نقاط کشور جنگ های شادی،کنسرت،جشنواره هایی برگزار گردد که طبق قانون کشور توانسته اند مجوز برگزاری آن را دریافت کنند.
به نظر می رسد برگشتن به قانون،مقلد قانون اساسی بودن و فصل الخطاب دانستن قانون از ایجاد چنین چالش های بیخودی و غیرلزوم جلوگیری کند زیرا وارد کردن نگاه های سلیقه ای یا سیاسی به موضوعاتی که قانون به خوبی حد و حدودها را مشخص کرده است عواقب خوبی در جامعه نداشته باشد.
امروز آنچه که از درون جامعه در موضوع برگزاری کنسرت دیده می شود موافقت حداکثری مردم با برگزاری کنسرت های قانونی است و منطقی به نظر نمی رسد که مردم یک نقطه از کشور از چیزی محروم شود که در دیگر نقاط کشور عینا دست یافتنی است.
امروز جامعه ما به اندازه کافی گرفتار مشکلات زیادی است که مردم دچار استرس،عصبانیت؛مشکلات روحی و …باشد و چه بسا اگر امروز کنسرت های قانونی تعطیل گردند فردا درب تالارهای عروسی با این بهانه که در آنجا این مورد و آن مورد دیده می شود خواهان بسته شدن شود و فردای دیگر جنگ های شادی و ….
جامعه نیازمند شادی است و برقراری توازن میان غم و شادی یک نیاز مبرم برای جامعه ماست.



خدایا شر آدمهای ………رو از سر این مملکت بردار ، امام جمعه کلا مخالف خنده ست
نامه ای از یک پدر دلسوز و دنیا دیده
به طلبه بوشهری معترض به کنسرت
باسمه تعالی
فرزند گرامی و برادر عزیزم!
سلام
از قم یعنی عاصمه تشیع، به واسطه شبکه ی مجازی -که این روزها، دوران پیشافیلتری را می گذراند- خوب و دقیق دیدمت؛ دیدن کسی که سال های سال، دود چراغ خورده است و چشمانش در نگاه به تار و پود آیات قرآن و احادیث اهل بیت علیهم السلام، کم سو شده است.
? همین ابتدا بگذار دستانت را که تمثال مبارک امام را از جایی محو کرد که شان حضرتش رعایت نمی شد ببوسم.
امام هنوز هم برای ما مقدس است و امام. او معجزه قرن بود و فخر دوران، جایگاه او در بالاترین و بهترین مکان ها و زمان هاست نه ابزاری برای توجیه برگزاری یک مراسم شبهه ناک آن هم با پول بیت المال و البته با مجوزی! که انگار وحی است و حکم شرع که باید همه بر حکمش گردن نهند!!
فرزند شجاعم!
راستی چه چیزی تو را بر آن داشت که آنگونه وارد شدی و در بین کسانی که در حال استماع موسیقی حرام و حرکات موزون بودند، مردانه، اظهار وجود کنی؟
اگر چه همان ها که تو را بی ادب می خوانند، خود بی ادب ترین افرادند که حاضر نشدند حتی صدای تو به گوش مردم برسد، لیکن صدای تو را که صدای دین، صدای قرآن و اهل بیت، صدای حوزه، صدای خانواده های شهدا و در یک کلام صدای اکثریت مردم شریف ایران است، به آواز بلند فریاد خواهیم زد:
آقایان، مسئولان پرتلاش!
? شما را چه شده است در زمانی که مردم، عبور از بدترین تنگناهای اقتصادی را تجربه می کنند، پیاپی و با اصرارهای مرموز، کنسرت ها ردیف می کنید و مردم را سرگرم نموده و پول بیت المال _بخوانید بیت الحال_ را هدر می دهید؟!
? شما را چه شده است که دیگر خون شهدا و درد و رنج جانبازان، قلبتان را نرم نمی کند و با قساوت تمام، پای بر ارزش های آنان می نهید؟!
⤵️ اگر راست می گویید بجای چهار صد کنسرت در یک سال در یک استان، ۴۰۰ شغل برای جوانان آنجا ایجاد کنید تا ۴۰۰ خانواده در رفاه قرار بگیرند.
? اگر راست می گویید و به دنبال نشاط مردم هستید، نشاط را باید در از بین بردن غم های روزافزون دخترک گل فروش چهارراه آزادی فلان شهر و یا پیرمردی که کاسه تکدی گری اش را نه از روی بازی بلکه از بیچارگی در خیابان های شهر تحت امرتان، جلوی چشم مردم دراز کرده، جستجو کنید.
نشاط آنجاست …▶️
‼️ وانگهی اگر قرار بود این کنسرت ها با بودجه سر به فلک کشیده اش، مشکلی از سر راه پسران بیکار و دختران دم بخت بردارد، با چهارصد کنسرت در یک استان، حتما برطرف می شد! می بینید که مشکلات و نگرانی ها، هنوز پا برجاست.
⛔️ راهش این نیست…
می گویید نه، امتحان کنید…
یک سال بجای بودجه کلان و نجومی چهارصد کنسرت در یک استان، از آن پول، کارگاه های کوچک اقتصادی و تسهیلات بدون سود و کارمزد شغل آفرین و وام ازدواج آسان بدهید و در عوض کنسرت ها را تعطیل کنید، ببینید مردم سر حال تر و با نشاط تر می شوند یا نه؟
امتحان کنید. البته احتمال می دهم می ترسید. مردم را باید سرگرم کرد. وقتی مردم بیدار باشند و هوشیار، که نمی شود خیلی از کارها را انجام داد.
باید حواسشان، سرگرم چیزی شود…
◀️ این است صدای آن طلبه دلسوز دغدغه مندی که آبروی خود را برای رساندن پیام اکثریت مردم عزیز ایران، بر کف گرفت و بالای صحنه آن برنامه ظاهر شد و زنگ بیدار باش را به صدا درآورد …
? دست مریزاد ای طلبه جوان که با امر به معروف و نهی از منکرهایت در کنار جدی درس خواندن و تهذیب، آینده ای درخشان خواهی داشت.
خدا، یار و مددکارت باد …
?
پدر دنیادیده ات
م. ق
نیمه رجب المرجب ۱۴۳۹
اکثریت مردم ایران کنسرت می خواهند!!بنظرتان بر عکس نگفتید
واقعیت که کنسرت میخوان
………. مشکلش اینه بین مردم وجهه ای نداره ومیخوادخودرابیشترنشون بده که سخت دراشتباهه
همه اشتباه میکنن بغیرازامام جمعه که عقل کله خخخخخ
اکثریت جوانان شغل میخواند نه کنسرت
تاجگردون کم کاری خودش رو با کنسرت جبران نمی کنه
چرا ما رو… فرض کردن که با ابنات (کنسرت) گول بدن
امام جمعه همیشه بااومشکل دارد این کار همیشه امام جمعه است
طرز فکر ………… مال قرون وسطاست. به روز نیست
موضوع اصلا ربطی به کنسرت یا شادی ندارد و همه هم میدانند که این مسئله دغدغه اقای تاجگردون نیست بلکه با توجه به حملات اخیر مخالفان به اقای تاجگردون وی در صدد ایجاد یک چالش جدید برای محبوبیت از دست رفته خود میباشد و اینکه تیم تبلیغاتی او بسیار قوی و اگاه به مسائل است واین موضوع در روزهای اینده بسیار شدت پیدا خواهد کرد
حق با شماست احسان جان.فردا هم نوبت تالارهای عروسیه.درود برتو
واقعیته که کنسرت میخوان
توی این مملکت شادی و خوشحالی حرام است و بس
وسلام
همه دنیا دارن مسخرمون میکنن بخدا
اتفاقا دکتر تاج گردون همین الانم به شدت محبوبه و البته با این اخلاق و بینشی که داره محبوب تر خواهد شد..مشکل مملکت ما اینه که عده ای به زور میخوان ملت را ببرند بهشت.