• امروز : پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 January - 2026
2

نکات مثبت بودجه ۹۷ از نگاه استاندار کهگیلویه و بویراحمد

  • کد خبر : 69070
  • 13 دسامبر 2017 - 13:45
نکات مثبت بودجه ۹۷ از نگاه استاندار کهگیلویه و بویراحمد

فانوس زاگرس؛ استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: بودجه سال ۱۳۹۷ به دلیل ماهیت ترکیبی منابع ای بخش دولتی و خصوصی که دارد، شفاف تر بوده و منطقی تر و واقعی ترعمل خواهد کرد.    به گزارش فانوس زاگرس،علی محمد احمدی در شورای برنامه ریزی استان، افزود: رویکرد دولت در منطقی و واقعی کردن بودجه با ترکیب […]

فانوس زاگرس؛

استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: بودجه سال ۱۳۹۷ به دلیل ماهیت ترکیبی منابع ای بخش دولتی و خصوصی که دارد، شفاف تر بوده و منطقی تر و واقعی ترعمل خواهد کرد. 

 

به گزارش فانوس زاگرس،علی محمد احمدی در شورای برنامه ریزی استان، افزود: رویکرد دولت در منطقی و واقعی کردن بودجه با ترکیب منابع ای که دارد مهم است و دولت تلاش می کند تا در لایحه بودجه سال آینده منافع مردم و کشور را تبدیل به قانون کند.

وی تصریح کرد: دولت تاکید دارد، آرام آرام به جای اینکه پروژه ها دولت – دولت باشد به سمت مشارکت بخش خصوصی برود تا بخشی از منابع پروژه ها از بیرون تامین و تزریق شود.


وی با بیان اینکه، هرچند ساز و کار بودجه ای منطقی نبوده و دولت در چهار سال گذشته با وجود تحریم ها، محدودیت منابع و کاهش بهای نفت مواجه بوده اما هیچگاه اظهار تنگنا نکرد و در بخش پروژه ها اقدامات مهمی انجام گرفته است.

به گفته استاندار، به دلیل اینکه بودجه ریزی منطقی نبوده در بالاترین شرایط خوب منابع ای حدود ۶۰ درصد تخصیص ها انجام شده و در مجموع بطورمیانگن نزدیک به ۴۰ درصد تخصیص ها صورت گرفته است.

وی عنوان کرد: دولت در برنامه بودجه ای سال ۱۳۹۷ به سمت منطقی و واقعی کردن بودجه حرکت می کند و در این خصوص مسئولین دستگاه های اجرائی در مورد احکام لایحه بودجه سال آینده پیشنهادات خود را ارائه دهند تا در کمیسیون ها که بحث می شود، مورد توجه قرار گیرد.

استاندار به موضوع بحث هدفمندی یارانه ها با ایجاد برنامه های اجتماعی و آموزشی دولت در بودجه سال آینده اشاره کرد واظهار داشت: برای استان ما که جمعیت زیادی تحت پوشش نهادهای حمایتی و زیرساخت های ضعیف تری دارد، هدایت و مدیریت بودجه هدفمندی یارانه ها موثر خواهد بود.

احمدی تصریح کرد: شفافیت در بودجه و تمرکز زدائی از دیگر برنامه های دولت در بودجه سال ۹۷ است که در این خصوص مناطق محروم و کمتربرخوردار مورد توجه و هدف منابع پایدار قرار خواهند گرفت.

وی یادآور شد: برخی از پروژه های کلان در استان داریم که به لحاظ مدت زمان اجرا به سمت ربع قرن می روند و با برنامه های بودجه سال ۹۷ تلاش می شود تا با شفاف سازی منابع و بودجه ریزی مشکلات کاهش یابد.

استاندار، رعایت عدالت، ارائه فرصت برای همه و بحث محرومیت زدائی از دیگر برنامه بودجه ای سال آینده برشمرد و گفت: دولت در خصوص سهم بودجه و اعتبارات نفت ویژه منایق نفت خیز قطعا تصمیمات ارزنده ای خواهد گرفت.

احمدی بیان کرد: دولت در تلاش است تا در برنامه های خود با کاهش وابستگی به منابع نفت با گسترش پایه مالیاتی و جلوگیری از فرار مالیاتی به سمت تامین منابع حرکت کند وهرچند استان ما به لحاظ برخی مشکلات با تنگنا مواجه است اما باید در این خصوص دولت را یاری کرد.

وی با بیان اینکه، پیشتر دستگاه های اجرائی استان موظف شده بودند که در راستای برنامه ششم توسعه و دیگر اسناد بالادستی برنامه پنج ساله خود را برای تدوین سند پنج ساله استان به استانداری ارائه دهند، تاکید کرد: مدت زمان تعیین شده ۲۶ آذرماه جاری است و باید نسبت به این مسئله مهم توجه ویژه داشت.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=69070

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.