فانوس زاگرس؛
شانزدهمین اهدای عضو بیمار مرگ مغزی کهگیلویه و بویراحمد از طرف یک مرد ۴۸ اهل روستای بیمنجگان دهدشت صورت گرفت ، تا کهگیلویه و بویراحمد همچنان رتبه نخست کشور در اهدای عضو به نسبت جمعیت را داشته باشد.
به گزارش فانوس زاگرس، دکتر غلامعباس سبز افزود: اهدای دو کلیه، کبد و قرنیه های مردی ۴۸ ساله از اهالی شهرستان کهگیلویه -روستای بیمنجگان- که دچار ایست قلبی تنفسی شده بود و بدنبال آن مرگ مغزی گردید، به بیماران نیازمند زندگی تازه ای بخشید.

وی خاطر نشان کرد: پس از اظهار رضایت خانواده مرحوم “محمد حسین اکوان”، تیم جراحی پیوند اعضای شیراز در بیمارستان امام خمینی(ره) دهدشت حضور یافته و اعضای نام برده را پس از خارج کردن از بدن بیمار، به بیمارستان ابن سینا شیراز انتقال داده و به بیماران نیازمند به این اعضای حیاتی پیوند داده شد.
دکتر سبز در پایان ضمن ارج نهادن به این اقدام خداپسندانه از خداوند منان برای آن مرحوم طلب مغفرت و برای خانواده ایشان صبر و شکیبایی مسئلت نمودند.
لازم به توضیح است ، غلاممحمد زارعی نماینده مردم بویراحمد و دنا در مجلس شورای اسلامی در نخستین آیین جشن نفس در کهگیلویه و بویراحمد که با حضور خانواده اهدا کنندگان عضو برگزار شد گفته بود : ایران رتبه نخست اهدای عضو در آسیا را دارد و استان کهگیلویه و بویراحمد نیز به نسبت جمعیت رتبه نخست اهدای عضو را در کشور دارد.
لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=64514