فانوس زاگرس؛
شهرستان دنا از جمله سردترین مناطق استان کهگیلویه و بویر احمد و حتی کشور می باشد.
اکثر روستاهای حوزه دنا در فصل زمستان برفگیر بوده و هوای سردی را تجربه می کند.
به گزارش فانوس زاگرس ، روستاهای حوزه دنا که از نعمت گاز برخوردار نیستندمجبور هستند جهت گرم نگهداشتن منازل خود از هیزم استفاده کنند که این خود باعث از بین رفتن درختان و خسارات جبران ناپذیری به محیط زیست می شود.
در همین رابطه درخواستی از سوی اهالی روستاهای دشت بز – مونج – ده پایین – مازه کز از بخش سادات محمودیی شهرستان دنا به این پایگاه خبری ارسال شده و در آن خواستار گازرسانی به آنها شده اند.
امید است مدیران استان ، نماینده بویراحمد و دنا و سایر دستگاههای مربوطه به درخواست به حق مردم این مناطق رسیدگی کنند.
به گزارش فانوس زاگرس ، متن درخواست ارسال شده را در ذیل می خوانیم:
مدیر محترم سایت فانوس زاگرس
با سلام
با توجه به اینکه اینجانبان جمعی از اهالی روستاهای دشت بز – مونج – ده پایین – مازه کز از بخش سادات محمودی شهرستان دنا قریب چندین سال است که پیگیر گازرسانی به روستاهای خود هستیم و روستاهای همجوار همگی از نعمت گاز برخوردار میباشند و با مراجعه به سازمانهای مربوطه جهت پیگیری موضوع از قبیل استانداری ، نماینده و... اعلام نمودند که این روستاها در محدوده آبگیری سد قرار دارد لذا خواهشمند است ضمن انعکاس موضوع با توجه به فرا رسیدن فصل سرما تکلیف گازرسانی به این روستاها مشخص گردد.
باتشکر