فانوس زاگرس؛
به گزارش فانوس زاگرس ، مسعود ظفری در بازدید از ساخت و سازهای در سطح شهر دوگنبدان با بیان اینکه در روز گذشته با همکاری پلیس ساختمان شهرداری ،۵فقره ساخت و ساز غیرمجاز در دوگنبدان متوقف شد اظهار کرد: از ساختهای غیرمجاز با جدیت تمام جلوگیری میشود.
ظفری با بیان اینکه تعدادی ساخت و ساز فاقد پروانه در سطح شهر دوگنبدان در حال اجرا بود اضافه کرد: در این رابطه ۲دستگاه بیل مکانیکی توسط پلیس ساختمان توقیف و از ادامه عملیات جلوگیری شده است.

شهردار دوگنبدان تصریح کرد: به منظور جلوگیری از ساخت و ساز غیر مجاز و تغییر کاربری، مصمم هستیم این رویه را با همکاری دستگاه قضایی شهرستان، با جدیت ادامه داده و با متخلفان برخورد قانونی شود.
شهردار دوگنبدان با اشاره به حساسیت و اهمیت جلوگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز شهری گفت: ممانعت از رشد حاشیه نشینی و ساخت و سازهای غیر ایمن و مغایر با اصول و ضوابط مهندسی و همچنین مقابله با برخی از افراد سودجو، از اهداف راه اندازی پلیس ساختمان بوده است.

ظفری با اشاره به برخورد جدی و قاطع با هرگونه ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح شهر افزود: شهرداری دوگنبدان جزء پیشتازان عرصه مقابله با تخلفات ساخت و ساز در سطح استان بوده و مانع از گسترش مرز های شهری خارج از محدوده معین شده است.
وی به شهروندان دوگنبدان توصیه کرد: قبل از هرگونه خرید ملک، زمین و … به استناد تبصره هشت ماده ۱۰۰ شهرداریها و بند یک ماده یک قانون تحصیل و تنظیم اسناد رسمی، از شهرداریها استعلامات لازم را اخذ کنند تا وضعیت ساختمان، کاربری اراضی، صدور پروانه ساختمان و … آنها مشخص شده باشد.


شماره ای به مردم اعلام کنید جاده صد وهشت دستگاه به طرف پشت تپه که وصل می شه به جاده ابریگون جهت ساخت بسته شده کسی هم جوابگو نیست
شما همیشه قانونی هستین یا فقط بعد از شهردار شدن؟
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست البته اگه ماهی در کار باشه
باید نقشه ای برای توسعه شهر ترسیم بشه که از الان مشخص باشه تا ۵۰ سال آینده قراره کجاها خونه ساخته بشه و کجاها جاده و این نشه که بعد ببینیم یه سری خونه وسط یک راه قرار دارن. جلوی ساخت و ساز غیر مجاز باید گرفته بشه ولی جلوی توسعه شهری رو نه
آقای شهردار در باز سازی بافت فرسوده باید دقت بیشتری بشه و مردم بر همون منوال قبلی خونه نسازن باید تراکم اون منطقه کمتر بشه خیلی کمتر جا برای جاده و فضای سبز و پیاده رو باز بشه.
فکری به حال بازار بلادیان کنید ساختن بازار بدون بازسازی مغازه های قدیمی معنی نداره. من تعجب میکنم که چطور صاحبان مغازه حاضر به بازسازی مغازهای کلنگیشون نیستند. امروز این مغازه ها تخریب نشه پس فردا در اثر حوادث طبیعی تخریب میشه و بعد اه و افسوس فایده نداره. الان تا تسهیلات میدن استفاده باید کرد ساخت یه مغازه که زمان بر نیست و هزینه بالایی هم نمیخواد مگه اینکه بخوان لوکس درستش کنن