• امروز : شنبه - ۲۵ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 16 August - 2025
2

تهمت در خدمت سیاست

  • کد خبر : 49053
  • 03 می 2017 - 9:44
تهمت در خدمت سیاست

فانوس زاگرس؛ تهمت در خدمت سیاست به قلم محمدیوسفی     مدتی است چه در رسانه های رسمی و چه کانال های زردتلگرامی باب تهمت و توهین باز شده است.گویی اگر روزی این رسانه ها عده ای را چه به حق وچه ناحق نکوبند روزشان به شب نمی رسد و دخلشان با خرجشان نمی خواند. […]

فانوس زاگرس؛

تهمت در خدمت سیاست

به قلم محمدیوسفی

 

 

مدتی است چه در رسانه های رسمی و چه کانال های زردتلگرامی باب تهمت و توهین باز شده است.گویی اگر روزی این رسانه ها عده ای را چه به حق وچه ناحق نکوبند روزشان به شب نمی رسد و دخلشان با خرجشان نمی خواند.
یکی را به دیدار با جورج سوروس یهودی محکوم می کنند و دیگری را به تامین مالی از سوی فلان امیر نشین عربی.
روزی از کمک به نفوذ و غرب و خیانت به کشور می نالند و روزی ساز کودتا با فتنه اکبر را کوک می کنند.به برادر دینی خود انگ زنا و بهائیت می زنند و یا او را مختلس و سارق می نامند.
تهمت هایی که بر همگان روشن است که اگر تنها خرده ادله ای دال بر این اتهامات وجود داشت اگر محارب و باغی شناخته نمی شدند لااقل به جرم افسادفی الارص پای چوبه دار می رفتند.
جالب اینکه این قبیل افراد با توسل به اختلافات فقهی از باب مباهته این عمل ناپسند خود را ارج می نهند و بر خود می بالند. مباهته نهادی که نه مورد تایید بسیاری از فقهای بزرگ اسلام است و نه مورد پستد عامه مردم.از قرن ۱۳ هجری به بعد با شکل گیری نهاد مباهته ،چون نقطه سیاهی بود که بر دفتر سفید شیعه نقش بست . عده ای با تفسیر های سفسطه آمیز نظر بر این امر دادند که مباهته جواز شرعی تهمت زدن به بدعت گذاران است جهت مصالح اسلام.
در صحت و سقم این نظریه از لحاظ فقهی باید به منابع معتبر فقهی و حوزوی رجوع کرد ولی آن چه از نظر خرد جمعی مبرا و روشن است، مباهته امری ناپسند است در خدمت منفعت طلبان جهت رسیدن به امیال سیاسی خود با تخریب حریف و چه بسیار نیروهای متعهد و متخصص انقلابی که با این تهمت ها خانه نشین شدند و از دایره سیاست خارج شدند.

بحث ایمان دگر و جوهر ایمان دگر است
جامه پاکی دگر و پاکی دامان دگر است
کس ندیدم که انکار کند وجدان را
حرف وجدان دگر و گوهر وجدان دگر است
امید است در برهه زمانی پیش رو که دو انتخابات مهم ملی و محلی را در برمیگیرد ملت فهیم کشور و استان همانگونه که همواره انتخاب شخص اصلح را وظیفه شرعی و اخلاقی خود می دانند با بالا بردن سواد رسانه ای خود،مبهوت حربه این دست رسانه ها نشوند و با نه سنگین و کوبنده خود به دغل بازانی که با تخریب قصد ورود به عرصه انتخابات را دارند ثابت کنند که دروغ و تهمت و تندروی در هر کالبدی که باشد در فرهنگ ایرانی اسلامی جایی ندارد.ما مردم گچساران پذیرای رقابت سازنده ایم نه رقابتی تخریبی.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=49053

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 6در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 6
  1. بیا اینم اومد بگه منم هستم و منم یه چیزی بلدم خخخخخخخ

  2. عالی نوشتی.درود بر شما

  3. درود بر شما. این متن وضع حال خیلی از کاندیدای این دوره میخوره مخصوصا کسایی که از پوست میوه برق درست میکنن تا رقیبشون رو برق بگیره. عالیه

  4. احسنت دوست عزیزم عالی بود..اونایی که کشش علمی ندارن هم مجبورن یه جوری متلک بندازن البته دلیلش ضعف خودشونه. آرزوی پیشرفت و ترقی بیشتر در عرصه سیاست و علم و فرهنگ امید جان( محمد )

  5. درود بر شما جناب يوسفي و احسنت ب اين قلم
    ك اين روزها شهر ما درگير اين مسيله

  6. باسلام و درود بر یوسفی عزیز حقوقدان هم استانیمون،بسیار عالی

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.