• امروز : یکشنبه - ۱۲ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 1 February - 2026
2

اخبار استان؛طرح روگذر باشت نیمه دوم اردیبهشت بهره برداری می‌شود/برگزاری مسابقه بهترین عکس خبری با محوریت سپاه و بسیج/امام جمعه گچساران: بی‌عدالتی در استخدام‌‌های بی‌ضابطه مردم کهگیلویه و بویراحمد را رنج می‌دهد/اجرای برنامه‌های متنوع در هفته نکوداشت یاسوج/ کتاب بانوی دهدشتی در بیروت منتشر شد/معلمان نمونه شهرستان چرام معرفی شدند/تصویر

  • کد خبر : 48088
  • 26 آوریل 2017 - 12:54
اخبار استان؛طرح روگذر باشت نیمه دوم اردیبهشت بهره برداری می‌شود/برگزاری مسابقه بهترین عکس خبری با محوریت سپاه و بسیج/امام جمعه گچساران: بی‌عدالتی در استخدام‌‌های بی‌ضابطه مردم کهگیلویه و بویراحمد را رنج می‌دهد/اجرای برنامه‌های متنوع در هفته نکوداشت یاسوج/ کتاب بانوی دهدشتی در بیروت منتشر شد/معلمان نمونه شهرستان چرام معرفی شدند/تصویر

فانوس زاگرس؛ طرح روگذر باشت نیمه دوم اردیبهشت بهره برداری می‌شود رئیس اداره راه و شهرسازی باشت گفت که عملیات اجرایی روگذر شهر باشت تکمیل شده است و این طرح در نیمه دوم اردیبهشت با حضور وزیر راه شهرسازی بهره برداری خواهد شد. به گزارش فانوس زاگرس،شهرستان باشت با ۲۲ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ […]

فانوس زاگرس؛

طرح روگذر باشت نیمه دوم اردیبهشت بهره برداری می‌شود

رئیس اداره راه و شهرسازی باشت گفت که عملیات اجرایی روگذر شهر باشت تکمیل شده است و این طرح در نیمه دوم اردیبهشت با حضور وزیر راه شهرسازی بهره برداری خواهد شد.

به گزارش فانوس زاگرس،شهرستان باشت با ۲۲ هزار نفر جمعیت در ۱۱۰ کیلومتری یاسوج در مسیر راه ارتباطی شیراز به گچساران در جنوب کشور واقع شده است.
سعید گندمکار افزود که عملیات اجرایی طرح روگذر و ساخت ۱۱ کیلومتر جاده منتهی به ورودی شهر باشت در سال ۱۳۹۳ آغاز شده است.
گندمکار تصریح کرد که برای ساماندهی تقاطع غیر همسطح ورودی شهر باشت در مسیر ارتباطی شیراز به گچساران ۷۷ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی بیان کرد که احداث ۱۱ کیلومتر جاده ارتباطی این مسیر نیز هم‌اکنون ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تاکنون برای کل طرح ۱۸۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
گندمکار تصریح کرد: تسهیل در عبور و مرور، کاهش تصادفات، افزایش ایمنی جاده، تأمین رفاه و آسایش مردم از اهداف اصلی پروژه زیرگذر شهر باشت است.
وی با اشاره به وقوع تصادفات مرگبار در سه‌راهی ورودی باشت در سال‌های گذشته، افزود که ساخت این روگذر، ترافیک و تردد در این مکان را ساماندهی و ایمن‌سازی کرده است.
شهر باشت بیش از ۱۰ هزار نفر جمعیت دارد.
احداث چهار خطه باشت به بابامیدان و تقاطع غیر همسطح، جاده باشت به چرام، جاده کمربندی شهر باشت، بهسازی و تعریض سه‌راهی باشت، روکش آسفالت پل بریم، تعمیرات پل بزرگ شوش، اجرای پل نیمدور، تکمیل جاده کوه دهک، اجرای روکش آسفالت پشت کوه، بازگشایی راه‌های روستای پیچاب از مهمترین طرح‌های اجرا شده یا در حال انجام حوزه راه‌سازی باشت در دولت یازدهم بوده است.


برگزاری مسابقه بهترین عکس خبری با محوریت سپاه و بسیج در مرداد ماه

مسئول معاونت روابط عمومی تبلیغات سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد گفت: مسابقه بهترین عکس خبری با محوریت سپاه و بسیج در مرداد ۹۶ برگزار م سپاه پاسداران شود.

 

 

  مهدی حیدری ظهر چهارشنبه در جلسه نشست ها و تعاملات تخصصی با اصحاب رسانه افزود: آثار ارسالی به مسابقه بهترین عکس خبری باید متعلق به رویداد های  سال ۹۵ باشند.

حیدری با بیان اینکه ۱۰ خرداد ماه آخرین مهلت ارسال آثار برای شرکت در مسابقه است تاکید کرد: عکس های ارسالی  به دید عموم گذاشته شده و کارشناسان داوری نیز در رابطه با انتخاب آنها به عنوان عکس برتر نظر خواهند داد.

مسئول معاونت روابط عمومی سپاه فتح استان گفت: به سه اثر برتر در این مسابقه هدایایی  اهدا می شود.

وی افزود: در تاریخی مشخص از سه خبرنگار که بهترین همکاری با سپاه و بسیج را داشته باشند نیز تقدیر به عمل می آید.


امام جمعه گچساران:

بی‌عدالتی در استخدام‌‌های بی‌ضابطه مردم کهگیلویه و بویراحمد را رنج می‌دهد

امام جمعه گچساران گفت: بی عدالتی در استخدام‌‌های بی ضابطه مردم کهگیلویه و بویراحمد را رنج می‌دهد به طوری که مردم از دولت بدبین شده‌اند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید امین‌الله حجازی اظهار داشت: بی‌عدالتی در استخدام‌های بی‌ضابطه اعم از شرکتی و قراردادی سبب نگرانی مردم شده و در این زمینه به شدت از مسئولان و متولیان امر گلایه دارند.

امام جمعه گچساران

وی با طرح این سوال که برای این مسئله جواب دارم عنوان کرد: هیچ دلیلی برای استخدام‌های بی‌ضابطه وجود ندارد و باید ادارات قبل از استخدام طی فراخوانی زمینه حضور تمامی افراد واجد شرایط را برای رقابت فراهم کنند.

امام جمعه گچساران با بیان اینکه برخی مردم می‌گویند خاطر جمع باش محرمانه اونایی را که می‌خواهند گرفته‌اند ابراز کرد: به هر حرفی که می‌شنوم مهر تایید نمی‌زنم ولی چرا مردم این گونه قضاوت می‌کنند.

وی تصریح کرد: اما اگر خدای نکرده همچین چیزی باشد مضر است اگر هم این‌گونه که مردم می‌گویند نیست اعتماد مردم را به دست بیاورید تا اعتماد مردم از نظام و دولت سلب نشود و به صورت شفاف و روشن مردم را آگاه، روشن و قانع  کنید که مردم دولت را متهم نکنند و بی‌اعتماد نشوند.

امام جمعه گچساران ابراز کرد: انتظار می‌رود نماینده عالی دولت در استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به دغدغه‌ها و نگرانی‌های مردم در زمینه‌های مختلف از جمله تبعیض و بی عدالتی برخی مسئولان بی‌تفاوت نباشد.


اجرای برنامه‌های متنوع در هفته نکوداشت یاسوج

شهردار یاسوج از اجرای برنامه‌های متنوع در هفته نکوداشت یاسوج خبر داد.

محمدعلی جاوید ظهر امروز در جلسه هماهنگی برگزاری‌ هفته نکوداشت یاسوج اظهار کرد: ۹ لغایت ۱۵ اردیبهشت‌ماه به عنوان هفته شهر یاسوج نامگذاری شده است.

شهردار یاسوج با بیان اینکه این همایش در دو بخش افتتاحیه و اختتامیه است، گفت: در مراسم اختتامیه که روز ۱۴ اردیبهشت‌ماه است مسوولان استانی، نمایندگان مردم در مجلس، مسوولان شهرستانی و فرزندان استان که در شهرهای اطراف مسؤولیت دارند به این مراسم دعوت می‌شوند.

جاوید با تاکید بر اینکه افتتاحیه همایش هفته یاسوج ۹ اردیبهشت‌ماه صورت می‌گیرد، گفت: مراسم افتتاحیه ساعت ۱۷ و ۳۰ دقیقه عصر با افتتاح پارک ولایت و میدان اجتماعات صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: عملیات اجرایی میدان صورت گرفته و ظرفیت برگزاری همایش‌های مختلفی را دارد.

جاوید با تاکید بر اینکه در این میدان جایگاه ویژه‌ای برای سخنرانی‌ها به صورت ثابت در نظر گرفتیم، بیان داشت: با توجه به همایش انتخابات شوراهای شهر و ریاست جمهوری پیشنهاد می‌کنم به منظور جلوگیری از ترافیک در شطح شهر همایش‌های انتخاباتی در این مکان برگزار شود.

شهردار یاسوج با اشاره به اجرای برنامه‌های متنوع در همایش گرامیداشت هفته یاسوج بیان کرد: از ۹ تا ۱۵ اردیبهشت‌ماه  برنامه‌های خاص ویژه اعیاد مختلف در این هفته را داریم.


 کتاب بانوی دهدشتی در بیروت منتشر شد

کتاب “زنان ایرانی و روایات جنگی” با برداشتی از کتاب “دا” برگرفته از پایان نامه کارشناسی ارشد سرکار خانم سعیده حق ستان “بانوی دهدشتی” به راهنمایی سرکار خانم دکتر خزعلی رئیس سابق دانشگاه الزهرا امروز در بیروت لبنان توسط دارالعوده منتشر گردید.

 

سعیده حق ستان در حال حاضر به عنوان ارزیاب کیفی با شبکه جهانی الکوثر همکاری دارند.

 

 

 

 

 

 


معلمان نمونه شهرستان چرام معرفی شدند /تصویر

معلمان نمونه شهرستان چرام معرفی شدند.

در آستانه شروع هفته بزرگداشت مقام معلم اسامی معلمان نمونه شهرستان چرام معرفی شدند.

خانم ها مهناز پاداش،فرخنده قدم زاده وفرخنده پورنگ مقدم وآقایان مهرداد فولادی،کیهان خشنود پور،فرج الله باقریان وزریر عالی نسب معلمان نمونه شهرستان چرام هستند که قرار است در هفته معلم از آنها تجلیل شود.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=48088

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.