فانوس زاگرس؛
مدیر عامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۷ جایگاه در استان به توزیع سوخت سی ان جی مشغولند و جایگاه سی ان جی دشتروم نیز کمتر از دو ماه دیگر افتتاح می شود.
به گزارش فانوس زاگرس، لطف الله مسعودی شامگاه سه شنبه در نشست خبری افزود: تعداد ۲۸ جایگاه نیز در استان به توزیع بنزین مشغولند.
مسعودی ظرفیت جایگاه های سی ان جی استان را ۲۸ هزارو ۸۳۰ متر مکعب بر ساعت دانست و تصریح کرد: با افتتاح سی ان جی دشتروم بویراحمد به ظرفیت جایگاه های سی ان جی استان افزوده می شود.
وی افزود: این جایگاه در پایان اردیبهشت و یا اوایل خرداد به بهره برداری می رسد.
مسعودی با اشاره به مصرف انواع فراورده های نفتی در تعطیلات نوروز گفت: در سال گذشته ۸ میلیون و ۹۹۹ هزارو ۸۰۰ لیتر بنزین در ایام نوروز توزیع شد.
مسعودی تاکید کرد: میزان توزیع بنزین در عید امسال ۹ میلیون و ۶۶۸ هزارو ۸۰۰ لیتر بود.
مدیر عامل شرکت پخش فراورده های نفتی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: میزان توزیع بنزین سوپر در ایام نوروز سال جاری ۳۵۵ هزارو ۱۰۰ لیتر بود و این در حالی است که در ایام نوروز سال گذشته ۳۲۳ هزارو ۹۰۰ لیتر بنزین سوپر در استان توزیع شد.
مسعودی گفت: در تعطیلات نوروزی امسال در حوزه مصرف نفت سفید با افزایش بالایی در مصرف به نسبت سال قبل مواجه بودیم و ۳۹۲هزارو ۹۰۰ لیتر نفت سفید در این این ایام توزیع شد.
مسعودی افزود: میزان نفت سفید توزیع شده طی ایام نوروز سال گذشته ۱۰۹ هزار لیتر بود.
مسعودی به نفت گاز توزیع شده در ایام نوروز سال جاری و مقایسه این میزان با سال گذشته اشاره کرد و بیان داشت: طی عید سال جاری ۳ ملیون و ۸۵ هزارو ۴۰۰ لیتر نفت گاز در استان توزیع شد.
مسعودی تصریح کرد: میزان نفت گاز توزیع شده در استان طی سال گذشته ۲ میلیون و ۵۷۸ هزار لیتر بود./مهر

