• امروز : پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 January - 2026
1

کمتر از دو ماه آینده جایگاه سی ان جی دشتروم بویراحمد افتتاح می شود

  • کد خبر : 47455
  • 19 آوریل 2017 - 6:41
کمتر از دو ماه آینده جایگاه سی ان جی دشتروم بویراحمد افتتاح می شود

فانوس زاگرس؛ مدیر عامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۷ جایگاه در استان به توزیع سوخت سی ان جی مشغولند و جایگاه سی ان جی دشتروم نیز کمتر از دو ماه دیگر افتتاح می شود. به گزارش فانوس زاگرس، لطف الله مسعودی شامگاه  سه شنبه در نشست خبری افزود: تعداد […]

فانوس زاگرس؛

مدیر عامل شرکت ملی پخش فراورده های نفتی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۷ جایگاه در استان به توزیع سوخت سی ان جی مشغولند و جایگاه سی ان جی دشتروم نیز کمتر از دو ماه دیگر افتتاح می شود.

به گزارش فانوس زاگرس، لطف الله مسعودی شامگاه  سه شنبه در نشست خبری افزود: تعداد ۲۸ جایگاه نیز در استان به توزیع بنزین مشغولند.

 

 

 

مسعودی ظرفیت جایگاه های سی ان جی استان را ۲۸ هزارو ۸۳۰ متر مکعب بر ساعت دانست و تصریح کرد: با افتتاح سی ان جی دشتروم بویراحمد به ظرفیت جایگاه های سی ان جی استان افزوده می شود.

وی افزود: این جایگاه در پایان اردیبهشت و یا اوایل خرداد به بهره برداری می رسد.

مسعودی با اشاره به مصرف انواع فراورده های نفتی در تعطیلات نوروز گفت: در سال گذشته ۸ میلیون و ۹۹۹ هزارو ۸۰۰ لیتر بنزین در ایام نوروز توزیع شد.

مسعودی تاکید کرد: میزان توزیع بنزین در عید امسال ۹ میلیون و ۶۶۸ هزارو ۸۰۰ لیتر بود.

مدیر عامل شرکت پخش فراورده های نفتی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: میزان توزیع بنزین سوپر در ایام نوروز سال جاری ۳۵۵ هزارو ۱۰۰ لیتر بود و این در حالی است که در ایام نوروز سال گذشته ۳۲۳ هزارو ۹۰۰ لیتر بنزین سوپر در استان توزیع شد.

مسعودی گفت: در تعطیلات نوروزی امسال در حوزه مصرف  نفت سفید با افزایش  بالایی در مصرف به  نسبت  سال قبل  مواجه بودیم و ۳۹۲هزارو ۹۰۰ لیتر نفت سفید در این این ایام توزیع شد.

مسعودی افزود: میزان نفت سفید توزیع شده طی ایام نوروز سال گذشته ۱۰۹ هزار لیتر بود.

مسعودی به نفت گاز توزیع شده در ایام نوروز سال جاری و مقایسه این میزان با سال گذشته اشاره کرد و بیان داشت: طی عید سال جاری ۳ ملیون و ۸۵ هزارو ۴۰۰ لیتر نفت گاز در استان توزیع شد.

مسعودی تصریح کرد: میزان نفت گاز توزیع شده در استان طی سال گذشته ۲ میلیون و ۵۷۸ هزار لیتر بود./مهر

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=47455

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 1
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.