فانوس زاگرس؛
به قلم احسان دری 
اوایل امسال بود که وزیر کشور واژه پول کثیف را در فضای سیاسی کشور مطرح کرد که به سرعت فضای رسانه ای کشور و تحلیل های سیاسیون درگیر این موضوع شدند.
منظور آقای وزیر تزریق پولهای هدف داری است که در آستانه انتخابات ها مورد استفاده قرار می گیرد که ضرورت جلوگیری از ورود این پدیده را خواستار شد.
آیا واقعا پدیده پول کثیف وجود دارد و در انتخابات پیش روی این خطر احساس خواهد شد؟
معاون اول دولت دهم در نامهای عنوان کرده بود که در انتخابات مجلس هشتم به ١٧٠نامزد انتخابات پول نقد پرداخت شده و رییس دولت وقت در جریان امور بوده است.
در هر کشور و نظامی باندهای ثروت راه بقا و پیشرفت خود را در ورود و نفوذ در عرصه سیاسی می دانند و به همین دلیل سعی می کنند خود را به افرادی که در پستهای حساس کشور مشغول به کار هستند نزدیک کنند.
امروز جایگاهای مهمی از قبیل بانک ها..مجلس شورای اسلامی..گمرک..ورزش..بخش کشاورزی و منابع طبیعی بیشترین جولانگاه دلالان و لابی های ثروت قرار گرفته اند و هزینه ها و خسارات بسیاری را بوجود آورده اند.
در انتخابات بخصوص انتخابات مجلس شورای اسلامی اطراف برخی کاندیداها به خوبی افرادی دیده می شوند که حاضر هستند پول های زیادی را برای کاندیدی هزینه کنند تا نماینده مورد نظرشان وارد مجلس شورای اسلامی شود.
آیا در پشت این همه ولخرجی نیت های شومی نهفته نیست؟آیا نماینده ای خود را وامدار باندهای ثروتی که بدنبال بهره بهرداری سیاسی و اقتصادی از او هستند نوعی خطا و گناه سیاسی نیست؟
نماینده ای که با نفوذ سیاسی خود مزایای بزرگی را در اختیار افرادی که اسپانسر مالی او در زمان برگزاری انتخابات بوده اند قرار می دهد، دیگر نماینده مردم نیست بلکه نماینده مافیای ثروت است.
با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی قطعا بار دیگر افراد فرصت طلب در تلاش خواهند بود با دادن وعده های مالی و حمایت از کاندیداها راه نفوذی برای خود فراهم کنند.
کاندیداها باید بدانند که مردم با دقت زیادی نزدیکان و حامیان مالی آنها را رصد خواهند کرد و با نزدیک کردن افراد سودجو و فاقد خوشنام به اعتبار خود لطمه نزنند.
پول کثیف باعث آلوده شدن قدرت خواهد شد که بدنبال آن عواقب شومی را برای پیشرفت و عدالت اجتماعی به همراه خواهد داشت.
