• امروز : یکشنبه - ۲۶ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 17 August - 2025
2

“عزیز انقلاب،مرد ایستادگی مقابل تندروی ها”

  • کد خبر : 37179
  • 09 ژانویه 2017 - 6:50
“عزیز انقلاب،مرد ایستادگی مقابل تندروی ها”

فانوس زاگرس؛ خبر درگذشت هاشمی رفسنجانی ناگهانی بود و همه را شوکه کرد. این حادثه مرا به یاد ثبت نام او در انتخابات ریاست جهوری یازدهم انداخت. خبر ثبت نام آیت‌الله در انتخابات ریاست جمهوری هم همه را شوکه کرد و دهان به دهان در شهر پیچید. در آن روز اما هاشمی رفسنجانی زیر شدید […]

فانوس زاگرس؛

خبر درگذشت هاشمی رفسنجانی ناگهانی بود و همه را شوکه کرد. این حادثه مرا به یاد ثبت نام او در انتخابات ریاست جهوری یازدهم انداخت. خبر ثبت نام آیت‌الله در انتخابات ریاست جمهوری هم همه را شوکه کرد و دهان به دهان در شهر پیچید. در آن روز اما هاشمی رفسنجانی زیر شدید ترین حملات بود.

بسیاری از افرادی که سال‌ها به ویژه در دهه اول انقلاب هاشمی را تکریم می‌کردند و او را راه حل بسیاری از مشکلات می‌دانستند در این سال‌ها رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام را مورد شدیدترین حملات قرار می‌دادند.

این حملات به ویژه بعد از سال ۸۸ رنگ و بوی ویژه‌ای به خود گرفت. بسیاری از یاران دیروز هاشمی او را رهبر فتنه نامیدند و گفتند که هاشمی رفسنجانی مسیرش را از انقلاب جدا کرده است.img_20170108_201347

بسیاری از کسانی سال‌ها با هاشمی کار کرده بودند در برابر تمام تهمت‌هایی که به هاشمی رفسنجانی زده شد، سکوت کردند و اجازه دادند تا هاشمی زیر تازیانه شدیدترین حملات قرار بگیرد.

بسیاری از این حملات به خطر این بود که هاشمی همیشه در صحنه حضور داشت و در برابر بسیاری از تندروی‌ها می‌ایستاد. هاشمی می‌توانست مثل بسیاری از سیاستمدارهای دهه ۶۰، عطای حضور در صحنه سیاسی کشور را به لقایش ببخشد و در قم یا تهران ساکن شود و همه از او به عنوان یکی از یادگاران نسل اول انقلاب یاد کنند که گنجینه رازها و تجربیات است. هاشمی اما اینگونه رفتار نکرد تا نشان دهد با تمام سیاسیون ایران و حتی جهان یک تفاوت بزرگ دارد و آنهم اینکه او اهل محافظه کاری و سیاسی کاری بر سر منافع انقلاب نیست.

هاشمی که از موسسین و معماران اصلی جمهوری اسلامی بود بر اساس اجتهاد شخصی خود از منافع انقلاب که میراث امام خمینی است، در صحنه سیاسی انقلاب حضور داشت. هاشمی بر اساس همین اجتهاد در صحنه سیاسی کشور حضور داشت. او بر اساس تجربه سی ساله خود به این نتیجه رسیده بود که برای جلوگیری از به قدرت رسیدن جریان‌های افراطی خود وارد صحنه شود و بازی را به نفع اعتدال گرایان تغییر دهد.

حالا بعد از این همه هجمه بعد از درگذشت او تمام کسانی که تا همین روزهای قبل آیت‌الله را مورد حمله قرار می‌دادند از هاشمی به عنوان یار امام و انقلابی اصیل یاد کنند. هاشمی حالا بعد از فوتش عزیز انقلاب شده است.

صداوسیما برنامه‌های خود را تعطیل کرده است و از هاشمی می‌گوید. همین صداوسیما سال‌ها رییس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام را بایکوت خبری کرده بود.

به نظر می‌رسد عده‌ای فراموش کرده بودند هاشمی از ابتدا عزیز انقلاب، امام و رهبری بوده است نه اینکه حالا که رفته است بشود آیت‌الله هاشمی رفسنجانی.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=37179

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.