• امروز : جمعه - ۱۰ مهر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Friday - 2 October - 2026
♥1

عبور جمعیت مجردهای کشور از مرز ۱۳ میلیون نفر/وضعیت بد کهگیلویه و بویراحمد

  • کد خبر : 298310
  • 23 می 2026 - 12:55
عبور جمعیت مجردهای کشور از مرز ۱۳ میلیون نفر/وضعیت بد کهگیلویه و بویراحمد
جمعیت مجردهای کشور از مرز ۱۳ میلیون نفر عبور کرد

به گزارش فانوس زاگرس ، در سال ۱۴۰۳ تعداد افراد در معرض ازدواج ۱۲.۶۲۸.۶۵۶ بوده که در سال ۱۴۰۴ با رشد ۹۹۸.۹۳۹ نفری مجردین به ۱۳.۶۲۷.۵۹۴ رسیده و تعداد ازدواج در سال ۱۴۰۳ از ۴۷۲.۵۱۴ به ۴۳۰.۷۵۶ کاهش یافته.

 

سال ۱۴۰۱ نرخ ازدواج زنان مجرد برابر با ۴.۳۵ از هر ۱۰۰ نفر زن مجرد، در سال ۱۴۰۲ برابر با ۳.۸۴ و این رقم در سال ۱۴۰۴ برابر با ۳.۱۶ است.

 

براساس آمار ۷.۲۳۹.۱۹۰ زن کمتر از ۴۰ سال و ۷.۶۹۵.۹۸۷ زن کمتر از ۴۵ سال هرگز ازدواج نکرده‌اند. این وضعیت برای مردان برابر با ۹.۳۳۸.۴۷۳ مرد کمتر از ۴۰ سال و ۹.۸۱۲.۲۸۱ مرد کمتر از ۴۵ سال است.

 

سیستان‌وبلوچستان،‌ کهگیلویه‌و‌بویراحمد، ایلام،‌ بوشهر،‌ خوزستان، هرمزگان، لرستان، تهران، کرمانشاه، ‌فارس،‌ چهارمحال‌و‌بختیاری و کرمان بترتیب بیش از متوسط کشور دارای ترکیبات جمعیتی مجرد هرگز ازدواج نکردۀ زن هستند.

 

همچنین کهگیلویه‌وبویراحمد، ایلام، سیستان‌وبلوچستان، لرستان، خوزستان، فارس، بوشهر، چهارمحال‌و‌بختیاری، کرمانشاه، هرمزگان، تهران، کرمان و البرز بیشترین درصد مردان مجرد هرگز ازدواج نکرده را نسبت به کل مردان مجرد و متأهل استان در خود دارند.

 

 

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=298310

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.