• امروز : پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 January - 2026
0

درخواست رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان در استان کهگیلویه و بویراحمد از مسئولین امر و نیروهای امنیتی و انتظامی و قضایی

  • کد خبر : 294773
  • 05 ژانویه 2026 - 9:01
درخواست رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان در استان کهگیلویه و بویراحمد از مسئولین امر و نیروهای امنیتی و انتظامی و قضایی
علیرضا کفایی رئیس ستاد انتخاباتی مسعود پزشکیان در استان کهگیلویه و بویراحمد در نامه و درخواستی از مسولین استانی و مقامات امنیتی و قضایی درخواست کرد؛ زمینه آزادی بازداشت شدگان را فراهم کنند.

 

به گزارش فانوس زاگرس ، در نامه و درخواست آمده است:

به نام خدا
اعتراضات اجتماعی و مدنی روزهای اخیر فراتر از بحران معیشتی که سال هاست مردم و کشور بدان مبتلا شده اند، بر بی عدالتی و بی تدبیری مسئولین متمرکز است و بخصوص جوانان معترض حقوق خود را مطالبه می کنند.
اعتراض حق مشروع و قانونی مردم است و پویایی جامعه در انتقاد و اعتراض است و حاکمیت وظیفه دارد بستر قانونی لازم را برای جوانان و همه آحاد مردم جهت اعتراض مسالمت آمیز فراهم نموده و با سعه صدر صدای جامعه را که اکنون فریاد شده است شنیده و پاسخ به مطالبات بر حق آنان دهد.
فقر و گرانی و بحران معیشت یکسوی اعتراضات است که موجب آسیب های فراوان روحی و روانی و اجتماعی می شود و از طرفی تبیعض و نابرابری و شیوه حکمرانی و بحران مدیریت را در بخش هایی از حاکمیت شاهد هستیم که روی بر هم همه بحران های موجود می تواند جامعه را به یأس و نومیدی و متعاقب آن به فروپاشی رساند.
گرچه در برخی موارد اعتراضات به سمت و سوی خشونت نیل کرده است اما برخوردهای قهری و خشن مأموران و دستگیری جوانان می تواند بر فضای التهاب و اضطراب افزوده و خشونت را گسترش دهد به آشوب بینجامد و پر واضح است که نتیجه آشوب، ناامنی بیشتر و سوءاستفاده آشوبگران را در پی خواهد داشت.
دستگیری ها و بازداشت های اخیر در استان که عمدتاً جوانان و نوجوانان هستند نگران کننده است و آرامش خانواده ها و فضای عمومی استان را ناامن و پر التهاب می کند، آنان مطالباتی دارند و می بایست سخن آنان شنیده شود. آنان فرزندان همین استان هستند، خانواده ها نگران و بالطبع همه استان در اضطراب و نگرانی هستند.
حتماً می بایست اصلاحاتی در رویکردها صورت پذیرد و به مطالبات مردم و جوانان پاسخ مناسب داده شود.
از مسئولین امر و نیروهای امنیتی و انتظامی و قضایی مصرانه درخواست می شود زمینه آزادی بازداشت شدگان را فراهم آورده و بجای بازداشت ها به ریشه های نارضایتی توجه نمایند، دعوت به حفظ آرامش و خیرخواهی نمایند.
مصرانه مطالبات را پی گیری کرده و مصرانه خواهان آزادی هرچه سریعتر بازداشتی ها استان و جوانان هستیم.
۱۵ دی ماه ۱۴۰۴
علیرضا کفایی

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=294773

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 2انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.