• امروز : جمعه - ۱۰ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
4

افشای نامه نماینده بویراحمد و دنا برای اشتغال افراد خاص در هلدینگ ها+سند

  • کد خبر : 230279
  • 14 مارس 2023 - 12:43
افشای نامه نماینده بویراحمد  و دنا برای اشتغال افراد خاص در هلدینگ ها+سند

  نماینده مردم شهرستان بویراحمد، دنا و مارگون در نامه ای یازده نفر از جمله رئیس دفتر سابق وی، تعدادی از اعضای ستاد انتخاباتی و شماری از نزدیکان و هم طایفه‌ای هایش برای استخدام و (شروع به کار) معرفی کرد. به گزارش فانوس زاگرس ، عصر دنا به نامه ای از سوی مهدی روشنفکر، نماینده […]

 

نماینده مردم شهرستان بویراحمد، دنا و مارگون در نامه ای یازده نفر از جمله رئیس دفتر سابق وی، تعدادی از اعضای ستاد انتخاباتی و شماری از نزدیکان و هم طایفه‌ای هایش برای استخدام و (شروع به کار) معرفی کرد.

به گزارش فانوس زاگرس ، عصر دنا به نامه ای از سوی مهدی روشنفکر، نماینده مردم شهرستان بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی دست یافته است که در آن یازده نفر از جمله رئیس دفتر سابق وی، تعدادی از اعضای ستاد انتخاباتی و شماری از نزدیکان و هم طایفه ای هایش برای استخدام و (شروع به کار ) معرفی شده اند.

این نامه خطاب به محمد باقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در تابستان امسال نوشته شده و چند روزی است که در شبکه های اجتماعی دست به دست می شود.

در این نامه خطاب به رئیس مجلس شورای اسلامی آمده است:

 

احتراما با عنایت به شرایط ویژه استان کهگیلویه و بویراحمد که به صورت حضوری به استحضار رساندم دستور فرمایید تا افراد ذیل الذکر در هلدینگ ها به کار مشغول شوند.

۱- محمد منطقیان

۲- مجید حریری

۳- فریدون هاشمی نیا

۴- آرمان بیگلری

۵- هجیر تشکری

۶- شکرالله امامی

۷- محمد مهدی اصالت

۸- هادی ولایتی

۹- طاهر روشناس

۱۰- سجاد نوبهار

۱۱- رهام یزدان پناه

 

در این فهرست اسامی برخی فعالان ستاد انتخاباتی روشنفکر از جمله سجاد نوبهار رئیس دفتر روشنفکر، هجیر تشکری ، هم طایفه ای و از اصلاح طلبان شناخته شده و آرمان بیگلری از نزدیکان وی به چشم می‌خورد.

با وجودی که چند روز از انتشار این نامه در فضای مجازی می گذرد دفتر آقای روشنفکر تا کنون توضیحی درباره علت این نامه اختصاصی برای شروع به کار نزدیکان نماینده نداده است. تاریخ این نامه مربوط به شهریور امسال است و امضا و تلفن نماینده مجلس در آن مشاهده می شود.

 

این اولین‌بار نیست که چنین مسائلی درباره نزدیکان نماینده مردم بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی مطرح می شود.پیش از این نیز حکم استخدام دختر روشنفکر در شبکه های مجازی منتشر شده بود. در این حکم اگر چه قید نشده بود اما ظاهرا برای گذراندن طرح پرستاری دختر آقای نماینده صادر شده بود.

آنچه باعث اعتراض شده بود محل گذراندن طرح دختر آقای روشنفکر است که پرستاران و کادر پزشکی می گویند در حالی که نیاز به فعالیت وی در بیمارستان ها به عنوان پرستار که شغل پرمشقتی است وجود دارد اما وی در مرکز بهداشت شهید دامیده یاسوج طرح خود را می گذراند.

بسیاری از هم صنفان دختر آقای نماینده در روستاهای دورافتاده یا بیمارستان های استان به عنوان پرستار طرح خود را می کذرانند.

به نظر می رسد با توجه به نیاز شدید جوانان استان به اشتغال که هیچ حامی ندارند و دسترسی به منابع قدرت نیز برای آنان سخت است لازم است آقای روشنفکر توضیح دهد که ویژگی لیست یازده نفره که بصورت ویژه برای کار در هلدینگ ها با منافع اقتصادی گسترده ای معرفی شده اند چیست.

علاوه بر این دفتر آقای روشنفکر لازم است توضیحی درباره محل گذراندن طرح دختر وی در مرکز شهید دامیده یاسوج و فرایند قانونی آن به رسانه ها و افکار عمومی ارائه دهد.

 

این رسانه آماده انتشار جوابیه و شفاف سازی دفتر مهدی روشنفکر در این خصوص است.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=230279

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 1
  1. سلام متآسفانه اقای روشنفکر شانسی وارد مجلس شد و این دور اخرش هست و صلاحیت نمایندگی ندارد و نمیتواند صحبت کند و حق و حقوق حوزه انتخاباتی خودش را نمیتواند بگیرد و بودجه و کارهای عمرانی و اشتغال را در حوزه انتخاباتی به منفی رسانده و بافث تآسف است اینم از شاخکارهای نماینده با کار دخترش و اقوامش

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.