• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
3

گچساران ،دوگنبدان ،شهر چاله چوله های عمیق+تصاویر

  • کد خبر : 227260
  • 22 ژانویه 2023 - 18:55
گچساران ،دوگنبدان ،شهر چاله چوله های عمیق+تصاویر

آسفالت نامناسب در برخی جاده‌ها و خیابان‌های شهرهای   استان کهگیلویه و بویراحمد ، بخصوص شهر دوگنبدان به یکی از معضلات مردم تبدیل شده است. به گزارش فانوس زاگرس ، شهروندان دوگنبدان از کیفیت پایین آسفالت ها و معابر شهری  و تعداد زیاد چاله چوله ها در نقاط مختلف شهر دوگنبدان به شدت گلایه مند هستند. […]

آسفالت نامناسب در برخی جاده‌ها و خیابان‌های شهرهای   استان کهگیلویه و بویراحمد ، بخصوص شهر دوگنبدان به یکی از معضلات مردم تبدیل شده است.

به گزارش فانوس زاگرس ، شهروندان دوگنبدان از کیفیت پایین آسفالت ها و معابر شهری  و تعداد زیاد چاله چوله ها در نقاط مختلف شهر دوگنبدان به شدت گلایه مند هستند.

اگر هر روز با خودرو، موتورسیکلت، دوچرخه و حتی پیاده در شهر دوگنبدان تردد کنید، حتما به آسفالت‌های نامناسب، چاله‌های ناخوشایند و دست‌اندازهای آزار دهنده روبرو خواهید شد.

وقتی روزانه برای امورات معمول زندگی در شهر دوگنبدان تردد می کنید چندین بار باید به چاله و چوله های عمیق در نقاط مختلف شهر بیفتیم و ماهانه دو تا سه بار باید برای تعمیر جلوبندی خودرو به تعمیرگاه مراجعه کنیم.

به نظر می رسد شهرداری دوگنبدان که در قبال دریافت  عوارض هایی که به طرق مختلف از شهروندان دریافت میکند به شهروندان خدمات مطلوبی در حوزه شهری ارائه نمی و‌ وظیفه ذاتی خود را از یاد برده و باعث شده شهروندان  از این موضوع متضرر می شوند.

عکس های زیر تنها در دو دقیقه تردد در یک مسیر کوتاه گرفته شده و آسفالت افتضاح و چاله های عمیق در یک منطقه از شهر را نمایش می دهد.

امید است شهرداری  و مسئولان مربوطه مخصوصا در فصل بارش ها و آسیب هایی که به دلیل بارندگی ها  به آسفالت های بی کیفیت خیابان ها و معابر شهری وارد شده است کمی فعال تر شوند و در سریعترین زمان ممکن به فکر ترمیم این چاله میدان های عمیق شهری باشند.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=227260

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. خدایی اعضای شورای شهر چکارمیکنن، پول پرسهای غذاهایی که جهت آرا دادن دارن جمع میکنن
    شهردار هم مترسکی بیش نیست
    خدا رحمت کنه پدر مهندس ذینل راده را اگه یه کور سویی هست دراین شهر کار اونه

  2. روکش آسفالت ورودی فلکه فردوسی تا چهارراه سابق گاستان، روکش آسفالت خیابون بلوار مدرس شخصی نیاز مبرم ب روکش آسفالت جدید داره. .با تشکر از شهردار و شورای اسلامی شهر ، گچساران ک پیگیری میفرمایند

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.