در ایام ماه مبارک رمضان (بیستم ماه جاری) و در راستای حمایت از خانواده مددجویان و اقشار آسیب پذیر جامعه طی مراسمی به میزبانی انجمن حمایت از زندانیان گچساران و با حضور دکتر اتابک فرماندار، دیانت ریاست دادگستری،حاج آقا ادیبان دادستان،نارکی ریاست زندان،ظفری شهردار برگزار شد و بسته های حمایتی شامل اقلام خوراکی و پوشاک به خانواده مددجویان تحویل داده شد.
به گزارش فانوس زاگرس ، فرشید قابضی مدیرعامل انجمن حمایت از زندانیان گچساران در گفتگو با خبرنگار ما ضمن آرزوی قبولی طاعات برای همه مردم در این ماه پر خیر و برکت از حضور مسئولین عالی رتبه شهرستان در این مراسم تقدیر و تشکر کرد و همچنین از مساعدت اقای نارکی ریاست محترم اداره زندان گچساران در برگزاری این برنامه تقدیر و تشکر کرد.
وی در ادامه هدف از برگزاری این برنامه با حضور پر رنگ مسئولین شهر را فرهنگ سازی و اشاعه فرهنگ نیکو کاری وحمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه دانست که به شکل نمادین برگزار گردید.
وی بسته های حمایتی تحویلی را شامل اقلام برنج،روغن،رب،لوبیا،ماکارونی و پوشاک به تعداد ۱۰۰ خانوار اعلام کرد،که به خانواده مددجویان و بااولویت وضعیت معیشتی مندرج در سامانه حمایت تحویل خانواده مددجویان می گردد.




