• امروز : یکشنبه - ۱۲ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 1 February - 2026
4

گزارشی از زحمات جهادگران در غسال خانه شهرستان گچساران + تصاویر

  • کد خبر : 123641
  • 11 دسامبر 2020 - 20:59
گزارشی از زحمات جهادگران در غسال خانه شهرستان گچساران + تصاویر

    ماه‌ها است که کرونا مهمان ناخوانده کشور و شهرهایمان شده است و اینگونه که به نظر می‌رسد به این زودی ها هم عزم رفتن ندارد. آسیب‌هایی که این ویروس بر تن مردم زده است بی مثال است و این آسیب‌ها همچنان نیز ادامه دارد. روزهای کرونایی با همه اضطراب ناشی از وحشت ابتلاء به این ویروس ناشناخته […]

 

 

ماه‌ها است که کرونا مهمان ناخوانده کشور و شهرهایمان شده است و اینگونه که به نظر می‌رسد به این زودی ها هم عزم رفتن ندارد.

آسیب‌هایی که این ویروس بر تن مردم زده است بی مثال است و این آسیب‌ها همچنان نیز ادامه دارد.

روزهای کرونایی با همه اضطراب ناشی از وحشت ابتلاء به این ویروس ناشناخته اما کسانی هستند که از خود گذشتند تا قدمی برای آسیب دیدگان این دشمن بی رحم بردارند

واحد خواهران هیئت و خیریه عشاق الحسن علیه السلام در پی اقدامی جهت تقدیر و تشکر از زحمات این جهادگران در غسال خانه شهرستان گچساران حضور پیدا کردند.

جهادگران غسال یکی از سخت‌ترین وظایف را در این روزها بر عهده گرفته‌اند و تن بی جان متوفیان ناشی از بیماری کرونا را غسل و تدفین می‌کنند و تسلای دل بازماندگان و عزادارانی هستند که عزیزشان را در اثر این بیماری از دست داده‌اند.

در روزهایی که نزدیک ترین افراد به متوفی جرأت نزدیک شدن به مزار عزیزش را ندارد، این فرشتگان بی ادعا قهرمانان گمنامی هستند که حتی برخی نزدیکانشان هم از فداکاری‌هایشان بی‌خبرند ولی در صف مقدم مبارزه با کرونا، بار سنگینی را از دوش جامعه برمیدارند.

جهادگران، طلاب و خواهران جهادی و گمنام در خط مقدم مبارزه با کرونا در روزهایی که ترس از جنازه و مرگ از یک سو و ترس از ابتلاء به ویروس  کرونا از سوی دیگر پای کار آمده‌اند.

در شهرستان گچساران اگر چه در روزهای اول این ویروس به همت مردم و گروه های جهادی که به پاکسازی شهر مشغول بودند وضعیت نسبتاً مطلوبی از نظر شیوع این ویروس را داشت ولی به تدریج و با شدت گرفتن این ویروس تعداد مبتلایان و فوتی‌ها افزایش یافت وبه دلیل کمبود نیرو خواهران جهادگر پای کار آمدند .

و این وظیفه سنگین را در این روزهای کرونایی برعهده گرفته‌اند و با همت بلند این زنان و مردان فداکار تاکنون این کار مهم در این شهرستان پیش رفته است و این جهاد ادامه دارد.

از جمله کار های خدا پسندانه این گروه کار خودرا به نیت شهدا و واین خدمت را جهاد برای امام زمان عج میداند وبرای اموات دعا،طلب آمرزش و نماز وحشت میخوانند و در خواست آنان جذب نیرو جهادی برای پاکار آمدن و برطرف کردن نواقص غسال خانه شهرستان گچساران بود.

 

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=123641

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. تکمیل نواقصات غسالخانه کار شهرداریه باید شهدار هرچه سریعتر اقدام کنه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.