جامعه ای که مشکل تربیتی و فرهنگی پیدا کرد،جامعه ای که قانون گریزی در آن عادی جلوه داده شد،جامعه که دچار فقر و بیکاری و خشم و بغض و نفرت شد،باید هم هر سال شاهد آسیب ها و اتفاقات بدی باشیم که انسان نقش مستقیم در آن دارد.
می خواهد افزایش قتل،سرقت و زورگیری باشد یا آتش زدن طبیعت.
اما استاندار کهگیلویه و بویراحمد،معاون سیاسی استانداری و فرماندار گچساران،احیانا خبر دارید سه روز است که کوه پهن گچساران در حال سوختن است؟
جناب استاندار،دست روی دست نگذارید تا بلکه آتش خود خاموش شود، از بیرون از استان کمکی روانه محل آتش سوزی کنید.
اگر نیاز به بالگرد است،اگر نیاز به جابه جایی نیرو و ساماندهی دستگاه هاست هر چه سریعتر فراهم آورید.
همچنین از مدیرعامل نفت و گاز گچساران تقاضا می شود از ظرفیت حوزه نفت و گاز مناطق نفت خیز جنوب جهت کمک به خاموش کردن آتش استفاده کنند.
احسان دری



با سلام کوه پهن جزع منطقه بویر احمد گرمسیر می باشد و این منطقه جزع استان کهگیلویه و بویر احمد نیست قابل توجه همشهریان عزیز چون در سیاسی بازیهای شهرستان بویر احمد گرمسیر از قلم افتاده و وجود خارجی ندارد
روزی که کوه دیل در آتش می سوخت ، ماموران منابع ملی در منزل دلدار در میانکوه دیل یقل دوقل بازی میکردم و به ریش ملت میخندیدن که زیر کار در رفته ، همان موقعی که مرحوم البرز در دل آتش بود ،
حالا هم همان ماموران را ببرید اتش خاموش کنند .