• امروز : جمعه - ۱۰ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
2

مشکلات شهر ۲۳ هزار نفری در بویراحمد/مشکلات مادوان مثنوی ۷۰ من است+عکس

  • کد خبر : 113378
  • 07 می 2020 - 17:46
مشکلات شهر ۲۳ هزار نفری در بویراحمد/مشکلات مادوان مثنوی ۷۰ من است+عکس

     مگر می‌شود حرف از حاشیه‌نشینی و مشکلات عدیده مردم زد اما نامی از مادوان نبرد مادوان شهری با جمعیت ۲۰ هزار نفری در حاشیه شهر یاسوج که از هر نظر مردم آن با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند. از آسیب‌های اجتماعی ریز و درشت تا بی‌آبی و کمبود فضای آموزشی و […]

 

 

 مگر می‌شود حرف از حاشیه‌نشینی و مشکلات عدیده مردم زد اما نامی از مادوان نبرد مادوان شهری با جمعیت ۲۰ هزار نفری در حاشیه شهر یاسوج که از هر نظر مردم آن با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کنند.

از آسیب‌های اجتماعی ریز و درشت تا بی‌آبی و کمبود فضای آموزشی و نبود یک متر فضای سبز که مردم این شهر در مجاورت یاسوج را کلافه کرده است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فانوس زاگرس ،  مشکلات مادوان مثنوی ۷۰ من است و هر گوشه‌ای از آن را که بیان کنی گوشه دیگر مهجور می‌ماند و دست روی هر نقطه‌ای بگذاری مشکلی است که زندگی مردم مادوان را دچار رنج و مشقت کرده است.

به همین منظور معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در یک روز کاری وقت خود را به منطقه مادوان اختصاص داد تا از نزدیک شاهد مشکلات این منطقه باشد.

 

 

شهردار مادوان در این بازدید با اشاره به برخی از کمبودهایی که در شهر مادوان وجود دارد اظهار کرد: در خصوص ورزش هیچ کمکی تاکنون به شهر مادوان نشده است و اکنون به دلیل نبود فضاهای ورزشی و تفریحی نباید شاهد نشاط اجتماعی در منطقه مادوان باشیم.

وی گفت: چرا باید یک شهر ۲۳ هزار نفری که جمعیت آن از برخی شهرستان‌های استان بیشتر است تنها یک سالن ورزشی داشته باشد.

شهردار مادوان افزود: در حوزه فضای سبز هم هیچ گونه فضایی در این شهر وجود ندارد و دنبال پارک ۷۰ هکتاری و صدور سند آن بودیم و اقدامی نشد و به صورت ۴ هزار متر و ۵ هزار متر شاهد واگذاری آن هستیم.

وی با بیان اینکه پهنه‌بندی این شهر ظرف ۳ تا ۴ سال آینده به گونه‌ای است که به شهر گوشه هم می‌رسد افزود: به شدت کمبود اماکن و فضاهای ورزشی و تفریحی و آموزشی در مادوان وجود دارد.

در ادامه میرمحمدی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: در گذشته که مسوولان کشوری به این منطقه آمدند قول دادند که اگر زمینی در اختیار گذاشته شود فضای فرهنگی مناسب برای مادوان ساخته خواهد شد اما چنین زمینی در اختیار قرار نگرفت.

وی با تایید این که در منطقه مادوان فضای ورزشی وجود ندارد به تنها فضای ورزشی متعلق به سپاه اشاره کرد که در جلسه‌ای قول ساخت سالن را دادند و به قول خود عمل کردند.

 

 

در ادامه احد جمالی معاون سیاسی امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه یکی از شاخص‌های کشورهای در حال توسعه حاشیه‌نشینی آن‌هاست افزود: یاسوج هم از نظر حاشیه‌نشینی وضعیت خاص خود را دارد.

وی با انتقاد از کسانی که در گذشته‌ها بدون اینکه فکری برای فضاهای مورد نیاز مادوان کنند اجازه ساخت و ساز در این منطقه را دادند اظهار کرد: باید فکری برای مردم این منطقه شود که از هر نظر دچار مشکل شده‌اند.

این مسوول نبود فضای ورزشی و مسجد و فضای سبز را عیبی بزرگ برای یک شهر ۲۳ هزار نفری دانست و گفت: به فکر سلامت مردم باشیم چرا که بیشترین مشکلات اجتماعی دامنگیر این منطقه حاشیه‌نشین شده است.

در ادامه سخنگوی شورای اسلامی شهر مادوان با بیان اینکه بیش از هر چیز مادوان مشکل آب آشامیدنی دارد اظهار کرد: مردم عذاب می‌کشند در سال‌های گذشته پی‌گیری صورت گرفت که از منطقه تنگ کبوتری آب به این منطقه برسد در حالی که از دره مهریان تا گوشه ۶۸ هزار نفر آدم زندگی می‌کنند.

 

در ادامه حجت‌الاسلام میرمحمدی مدیرکل اجتماعی استانداری با تایید این گفته سخنگوی شورا و بیان نارضایتی عمومی مردم مادوان اظهار کرد: در دوره قبل مدیرعامل آبفا قول داد و گفت که مشکل برطرف شده است اما همچنان این مشکل برقرار است و اکنون مردم مادوان بیش از هر چیز درد و مشکل آب دارند./فانوس زاگرس

 

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=113378

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. دلیلش مشخصه چون این شهر خلاف ضوابت و مقررات و یک شبه و بدون برنامه ایجاد شده به همین خاطر الان به مشکل برخورد کرده. یک شهر باید بودجه خودش را خودش و از محل دارایی ها و سرمایه های انسانی و طبیعی خودش تامین کند. بنا نیست که از بودجه یک شهر بردارن و بچسپونن به شهر دیگر. ۲۳ هزار نفر ادم اگر پول عوارض دادن و خونه ساختن پس کو پولش؟ اگر کسی پول عوارض ندادن که پس اسمش شهر نیست.

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.