• امروز : جمعه - ۱۰ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
4

کهگیلویه وبویر احمد یکه تاز آخرین ها

  • کد خبر : 104620
  • 17 اکتبر 2019 - 7:21
کهگیلویه وبویر احمد یکه تاز آخرین ها

    کهگیلویه وبویر احمد یکه تاز آخرین ها   احمد حسینی ؛ برای پی بردن به چرایی عدم توسعه و پیشرفت استان خودمان کهگیلویه و بویر احمد می توان به دو خبر از آمار در خور توجه ای که در ۱۳ و ۱۴ مهر روزنامه اقتاب یزد کار شد توجه ویژه ای کرد.   خبر […]

 

 

کهگیلویه وبویر احمد یکه تاز آخرین ها

 

احمد حسینی ؛ برای پی بردن به چرایی عدم توسعه و پیشرفت استان خودمان کهگیلویه و بویر احمد می توان به دو خبر از آمار در خور توجه ای که در ۱۳ و ۱۴ مهر روزنامه اقتاب یزد کار شد توجه ویژه ای کرد.

 

خبر نخست که در صحفه اقتصادی روز ۱۳مهر با عنوان مردم کدام استان بیشترین میزان وام را از بانک ها گرفتند؟ که استان کهگیلویه و بویر احمد کمترین میزان دریافت وام با مبلغ ۵۳ هزار میلیارد در جایگاه آخر این فهرست جا خوش کرده است.که این امار از بررسی امار تسهیلات جاری و غیر جاری بانک و موسسه های اعتباری پرداخته شد تا پایان خرداد ۹۸ می باشد.به نقل گزارشی از خبرگزاری ایرنا

دومین خبر با عنوان ساماندهی تولید کنندگان و بهره برداران حبوبات کشور در گفتگو با رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در در صحفه اقتصادی روز ۱۴ مهر این روزنامه به چاب رسیده بود. گویایِ درد ناتوان کننده ای در استان است.که با توجه ظرفیتی که استان ما در تولید حبوبات دارد هنوز نتوانسته جایگاه شایسته خود را پیدا کند.

 

 

در این خبر استان ما دارای شاخص لازم برای قرار در طرح ساماندهی می باشد اما وقتی آمار تعداد ساختار و تشکیلات تعاونی فعال در زمینه حبوبات بیان می شود،یکه تازی ما در آخرین ها نمایان می شود.

استان ما با یک واحد فعال در این زمینه به همراه خراسان جنوبی و ایلام درباره در جایگاه آخر جولان می دهد.

 

آنچه در این آمار بیان شد خود گویا مشکلات عدیده این استان در دست و پنجه نرم با معضلات اقتصادی و اجتماعی می باشد که این چیزی غیر از بی توجهی و بی مسئولیت و بی درد مسئولین این استان چیز دیگری را نشان نمی دهد.هر چند با وجود بسترهای مناسب و بکر کاری به علت فرهنگ غلط کاری و دیدگاه نامناسب عامه مردم نسبت به کار و اشتغال(همه دنبال کار دولتی هستند)این معضلات در استان صد چندان شده و راه هموار کردن این راه ناهموار را سخت تر کرده است.

 

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=104620

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. چطوری خانم نیک مرام این همه …….می زنند ما در تسهیلات در ردیف بالای کشور هستیم بگو خانم وقتی اطلاع نداری وتخصص نداری این قدر شعار میدی

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.