سومین اهدای عضو در شهرستان کهگیلویه انجام شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فانوس زاگرس ، دکتر محمد طاها خادمی رئیس بیمارستان امام خمینی دهدشت در خصوص نهمین اهدای عضو استان در سال جاری گفت : مرحوم محمد فروهر منش ۴۵ ساله کارگر و پدری زحمتکش که در تاریخ ۹۸/۴/۱۲ به علت تصادف در بیمارستان و بخش ویژه icu بستری شده بود دچار مرگ مغزی شده بودند.
وی افزود : پس از تایید تیم پزشکی بیمارستان و هماهنگی با ستاد پیوند اعضای استان در تاریخ ۱۴/۴/۹۸ عمل برداشت دو کلیه و کبد توسط تیم پزشکی اهدای عضو دانشگاه علوم پزشکی استان ، بیمارستان دهدشت و بیمارستان ابوعلی سینا انجام و به بیمارستان ابوعلی سینا شیراز ارسال تا به بیماران نیازمند پیوند زده شود.
دکتر خادمی از عمل خداپسندانه و خیرخوانه و گذشت و ایثار خانواده محترم مرحوم فروهر منش تقدیر و تشکر نمود و افزود که اهدای عضو که برابر با اهدای زندگی است بخوبی در جامعه و شهرستان کهگیلویه نهادینه شده است.
لازم به ذکر است این اهدای عضو نهمین در استان و سومین در شهرستان کهگیلویه در سال ۹۸ میباشد.


