• امروز : دوشنبه - ۱۳ مرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 4 August - 2025
0

پاسخ شهردار دوگنبدان به انتقادات تاج گردون

  • کد خبر : 283971
  • 30 می 2025 - 11:42
پاسخ شهردار دوگنبدان به انتقادات تاج گردون

  به گزارش فانوس زاگرس،پس از انتقاد تند و تیز غلامرضا تاج گردون از شهردار دوگنبدان به سراغ قشقایی شهردار این شهر رفتیم و در خصوص اقدامات انجام شده برای جذب اعتبارات با وی همکلام شدیم که قشقایی گفت: بعد از اینکه اواخر برج ۱۲ اعتبارات ابلاغ شد کارگروهی برای تعریف پروژه‌ها تشکیل دادیم تا […]

 

به گزارش فانوس زاگرس،پس از انتقاد تند و تیز غلامرضا تاج گردون از شهردار دوگنبدان به سراغ قشقایی شهردار این شهر رفتیم و در خصوص اقدامات انجام شده برای جذب اعتبارات با وی همکلام شدیم که قشقایی گفت: بعد از اینکه اواخر برج ۱۲ اعتبارات ابلاغ شد کارگروهی برای تعریف پروژه‌ها تشکیل دادیم تا فرایندهای قانونی آن را انجام دهیم.

 شهردار دوگنبدان گفت: بخشی از پروژه‌ها نیاز به برآورد و تحلیل خاصی نداشتند که میزان آنها بالاتر از ۲۶۰ میلیارد تومان بود و در خرداد ماه آنها را بازگشایی می‌کنیم.

 وی به برخی از تاخیرها اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل این بود که نرم‌افزار تا ۲۰ فروردین به روز رسانی نشده بود و عملاً نمی‌توانستیم کاری انجام دهیم‌.

 قشقایی یادآور شد در اردیبهشت ماه مناقصاتی داشتیم اکنون پاکت‌ها را باز کرده‌ایم و تا آخر همین ماه ۱۰ پروژه را در صورتی که مشکلی پیش نیاید بازگشایی می‌کنیم و تا آخر ماه کاملاً تعیین تکلیف می‌شود.

 وی به برخی از مشکلات دیگر در این راه اشاره کرد و گفت: یک بخش از کارها نیاز به مشاوره داشت که در استان ما چنین مشاورهایی را نداشتیم مانند طراحی پل و طراحی تقاطع همسطح که آنها را هم برای انتخاب مشاور بارگذاری کرده‌ایم تا کارهای مقدماتی انجام و برای برآورد آماده شوند.

 وی به فشارهایی که وجود دارد اشاره کرد و گفت: برخی فشارها از ناحیه مردم و برخی هم از ناحیه مسئولان است که ما همه آنها را به دیده منت می‌گذاریم اما انجام کار نیاز به تشریفات قانونی دارد که کمی حساس و البته خطرناک است و باید حتماً آنها را رعایت کنیم وگرنه پروژه‌ها تعریف شده و اکنون روی سامانه است و مشکل خاصی برای جذب آنها نداریم و مترصدیم که پیمانکاران ورود پیدا کنند.

 وی با تاکید دوباره به این موضوع که مشکل خاصی وجود ندارد ولی گاهی فضای رسانه‌ای کار را از روی مدار خارج می‌کند گفت: گزارش را خدمت استاندار و فرماندار و معاون عمرانی داده‌ام فرایندها توضیح داده شده‌اند و گفته‌ام که در آخر خرداد ماه کل اعتبار را تکلیف خواهیم کرد.

 وی در پاسخ به این سوال که این مبلغ اعتبار که آن را تا آخر خرداد ماه تعیین تکلیف خواهید کرد چقدر خواهد بود گفت: بالغ بر ۴۵۰ میلیارد تومان تا پایان همین ماه تعیین تکلیف می‌شود و بخشی هم مربوط به خرید اقلام و کارهای دیگر است.

 وی با بیان اینکه مسئولان و نماینده محترم نگران نباشند گفت: در یک پروسه کاملاً تعریف شده کارها را انجام می‌دهیم استاندار محترم هم از ما برنامه زمان بندی خواسته است که خدمت ایشان ارائه خواهیم داد امیدواریم به دور از شلوغی رسانه‌ای و فضای ایجاد شده که ممکن است التهابی وارد کند کار را به خوبی انجام دهیم.

 وی در پاسخ به این سوال که آیا نسبت به اظهارات اخیر نماینده که در فضای مجازی و در صفحه شخصی خود شهردار را مورد مواخذه قرار داده نگران و ناراحت نیستید گفت: وظیفه آقای نماینده است که دغدغه مند بوده و نگران باشد و البته چنین تذکراتی باعث می‌شود که ما نیز بیشتر پای کار باشیم و برای دغدغه ایشان هم احترام قائل هستم.

 قشقایی گفت: یک مقدار از مسائل مربوط به مناقصه و سامانه است که این‌ها همه زمانبر هستند و الا در مقابل انتقاد سازنده و تذکر گردن ما از مو هم باریک‌تر است و ما را به تحرک وا می‌دارد و در مقابل چنین توصیه‌ها و تذکرها هرگز موضع‌گیری نخواهیم کرد.

 شهردار دوگنبدان در ادامه گفت: یک بخش از کار مربوط به استعلامات اداراتی مانند راه و شهرسازی و منابع طبیعی است که مکاتبات را انجام داده‌ایم هنوز آقایان جواب ما را نداده‌اند که معطل این موضوع هستیم بدون جواب آنها کار را نمی‌توان انجام داد.

 شهردار دوگنبدان افزود: بخشی از فرایندها مربوط به کارهای دیوانی و اداری است و همچنین تشریفات مناقصات اما قول می‌دهم در خرداد ماه اخبار خوب از کلنگ زنی‌ها داشته باشیم.

 قشقایی یادآور شد: شهردار خادم مردم است و شهر هم متعلق به مردم بوده و حاضر نیستیم به منافع مردم ضرر و زیانی وارد شود و همه تلاش خود را در این راه به کار خواهیم گرفت

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=283971

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.