فانوس زاگرس؛
اولین تور مسافران اروپایی در سال ۹۵ وارد شهر یاسوج شد.
مدیر هتل جهانگردی یاسوج با اشاره به ورود تور مسافران اروپایی در یاسوج، اظهار داشت: شهر ما و در نگاهی فراتر استان کهگیلویه و بویراحمد دارای پتانسیل های ویژه ای در حوزه گردشگری می باشد و استفاده از این ظرفیت ها بدون شک به بهبود و رونق اقتصادی ما کمک خواهد کرد.
سعید پایدار گفت: رایزنی هایی با تورهای مطرح کشور برای معرفی استان و به خصوص شهر یاسوج به گردشگران به عنوان هدف گردشگری ممتاز داشته ایم و این موضوع را در سال جدید با جدیدت دنبال میکنیم.
عضو شورای شهر یاسوج تصریح کرد: علاوه بر طبیعت زیبا، تاریخ و آداب و رسوم ممتاز این منطقه از ایران جذبه زیادی برای سایر مردم ایران و همچنین گردشگران خارجی دارد که نباید به راحتی از کنارش گذشت و صرف بودجه در این زمینه دقیقا سودآوری ویژه در دراز مدت خواهد بود.
وی تصریح کرد: هتل جهانگردی یاسوج، توجه به آداب و رسوم این دیار و ارائه آن به همشهریان، سایر مردم ایران و گردشگران خارجی را در دستور کار دارد و برنامه های خوبی نیز در این خصوص تدارک دیده است.
هتل جهانگردی از زیباترین هتل های اسان است که در قالب ۴۰ سوئیت مجهز، کافی شاپ و چایخانه، محل بازی کودک و نوجوان و رستوران در فضایی دنج به همه همشهریان و مسافران خدمات رسانی می کند.




مه رشونه ولا كردنه، يا …………. وابيه