• امروز : شنبه - ۲۲ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 13 September - 2025
6

ناگفته های ماجرای برکناری معاون دانشگاه علوم پزشکی یاسوج/ بابویی:خبر برکناری ام غافل گیرم کرد و شوکه شدم

  • کد خبر : 88290
  • 02 دسامبر 2018 - 6:25
ناگفته های ماجرای برکناری معاون دانشگاه علوم پزشکی یاسوج/ بابویی:خبر برکناری ام غافل گیرم کرد و شوکه شدم

فانوس زاگرس؛     رسم جدیدی در ادارات استان ایجاد شده است که خبر برکناری یک فرد اول در رسانه ها منتشر می شود و بعد به اطلاع فرد برکنار شده می رسد چیزی که در دانشگاه علوم پزشکی مد شده است.   به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فانوس زاگرس به نقل از صبح زاگرس، شایسته […]

فانوس زاگرس؛

 

 

رسم جدیدی در ادارات استان ایجاد شده است که خبر برکناری یک فرد اول در رسانه ها منتشر می شود و بعد به اطلاع فرد برکنار شده می رسد چیزی که در دانشگاه علوم پزشکی مد شده است.

 

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فانوس زاگرس به نقل از صبح زاگرس، شایسته سالاری موضوعی مهم در انتخاب افراد در پست های مختلف است افرادی هستند که شایسته داشتن پست های استانی و کشوری را دارند اما متاسفانه به دلایلی از جمله دخالت احزاب مختلف و جریان های سیاسی  واژه شایسته سالاری به واژه ای گمنام تبدیل می شود.

 

 

کهگیلویه و بویراحمد استان کوچکی است اما در همین استان کوچک سیاست به شدت جریا دارد به گونه ای که در سال ۷۴ که رهبر انقلاب به این استان سفر کردند نیز به این موضوع اشاره کردند که مردم این استان سیاست زده هستند چند روز قبل نیز فرمانده سپاه فتح استان که بومی نیست و تازه وارد استان شده است نیز به این موضوع اشاره کرد که سیاست زدگی مردم این استان را له می کند.

وقتی استانی سیاست زده باشد و همه چیز را در سیاست بداند بدون شک در انتخاب پست ها شایسته سالاری مفهومی ندارد در گذشته افرادی بودند که به دلیل هم فکر نبودن با مسئولان ارشد استان برکنار شده اند هر چند فعال بودند اما برکنار می شوند که افراد هم فکر با مدیر جایگزین آنها شود.

متاسفانه نگاه طایفه ای در این استان بیداد می کند به گونه ای که معاون سیاسی استاندار در جلسه ای به این موضوع اشاره کرد که گاهی برای عزل و نصب یک نفر فلان طایفه موافق و دیگری مخالف است.

در گذشته بارها اتفاق افتاده است که مدیری برکنار می شود و بعد از برکناری اش حواشی نیز ایجاد می شد که فلان نماینده یا فلان مدیر به چه دلیلی حکم برکناری من را صادر کرده است گاهی نیز افرادی بودند که خبر برکناری خودشان را در رسانه ها می خواندند و روحشان خبر ندارد.

 ۳۱  اردیبهشت ماه بود که امین بابویی به عنوان سرپرست معاون منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی استان منصوب شد قبل  از این سمت وی معاونت اجتماعی دانشگاه  علوم پزشکی  را بر عهده داشت انتظار خیلی ها بر این بود که امین بابویی در معاونت منابع انسانی بماند اما در کمال تعجب بعد از ۷ ماه برکنار شد.

نکته جالب دیگر اینجاست چرا فردی که بر کنار می شود خودش در جریان نیست و باید خبر برکناری اش را از رسانه ها بخواند و متوجه شود فردا نباید سر کار برود، که به گفته خودش خبر برکناری ام غافل گیرم کرد و شوکه شدم.

در همین خصوص و یک هفته بعد از برکناری امین بابویی مصاحبه ای با وی داشتیم که در زیر می خوانید:

امین بابویی در پاسخ به این سوال که دلیل برکناری تان چه بوده است گفت:  برای خودم نیز یک شوک بود و در جریان دلیل برکناری ام نبودم  و نیستم  شب در خانه مهمان داشتیم و یکی از دوستانم زنگ زد که برکنار شدی با تعجب پرسیدم چطور؟ گفت در رسانه ها منتشر شده است.

بابویی، این سوال که ایا دلیل برکناری تان را از رئیس دانشگاه پرسیدید را اینگونه جواب داد: از رئیس دانشگاه نپرسیدم و شخصیتم اینگونه نیست که دنبال این موارد باشم  روز آخر تا عصر جلسه بودم فردای آن روز  نیز قرار بود جلسه بروم تصمیمی که گرفتند ما مطیع هستیم اما دلیلش هنوز برای خودم مشخص نیست.

وی ادامه داد: اختلافات سلیقه ای  با رییس دانشگاه  داشتم اما از بعد  از لغو ابلاغ آقای مجیدی اختلافات ما زیاد تر شد در آزمون شرکتی  که قرار بود برگزار شود نیز اختلافاتی وجود داشت اختلاف نظر بود اما اینکه موضوعی را محکم به من گفته باشند نه موضوعی نبود و در جریان نیستم.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=88290

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 12در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 12
  1. از اول انتخاب بابویی اشتباه بود

  2. اقای بابویی تومتن گفتن من شخصیتم اینگونه نیست …این موقعیت طلب …….میگه .این واسه حفظ موقعیتش هر کاری میکنه .زمانی استوار معاون بود .یه روز علوم پزشکی بودم که بابویی استوار با………. گفتن بهش غورت داد.به خون استوار تشنه بود.تا اینکه …………واومد جاش نشست.خدا جای حق نشسته.چوب خدا صدانداره. تو آزمون شرکتی بابویی ……. واسه همین زدن…….. وبیرونش کردن

  3. خدایی اقای دکتر بابویی فردی دلسوز و پرانرژی بود اقای دکتر ایلامی یا نماینده محترم در جابجایی دکتر بابویی کاملا اشتباه کردن،،نمیدانم تا کی باید تو استان ما طایفه گرایی و جناح بازی حاکم باشه برا استاندار متاسفم که افسار استان رو گذاشته تو دست نماینده ها

  4. درهرصورت اون که اومد جای تو هم بچه باشت است وتاج گردون در جریان کار هر دونفرشما قراردارد،دراین چندسال بویراحمدی های بیش از هر زمانی مظلوم واقع شده اند.

  5. درجواب رضایی خودت هم معلوم نیست جه میکی بابویی که قوم خویش نزدیک تاجه معلومه روقومی پست کرفته بود

  6. بابویی شکل این حرفا نیست.این چندماهی ک مسولیت داشت صدقه سر تاجگردون بود

  7. اومدن بابویی ر……… بازی رییس و رفتنش هم همین طور برداشتن محمدحسینی هم همین طور وووو عاقلان دانند

  8. آغای بابوئی نسبت خاصی یا تاج گردون نداره
    اگر خودتون رو گذاشته بود سر کار این حرفارو نمی زدین به جای این که زود قضاوت کنید یکم در مورد اون فرد تحقیق کنید فقط یاد گرفته دهن وا کنید
    …… همین قدر هست
    اگر این پست رو گرفت برای این بوده که چن نفر رو بتونه بزار سرکار
    گدا گشنه نیست که مثله بعضی ها ….
    واقعا ناراحت شدم با خوندن اینا جای تاسفه
    فقط چون جوون بود و تجربه نداشت این کار رو کردن

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.