فانوس زاگرس؛
معابر تنگ محله سادات بعد از پنجاه سال جهت تسهیل عبور و مرور شهروندان تعریض شد.
به گزارش فانوس زاگرس،برای دسترسی آسانتر همشریان ساکن در محله سادات دوگنبدان، شهرداری اقدام به خرید منازل مسکونی در معابر تنگ کرده و پس از تخلیه، منازل آنها را تخریب و به معبر مناسب جهت تردد راحت تبدیل کرد.
شهردار دوگنبدان در ادامه به احداث جاده سلامت در شهر دوگنبدان اشاره کرد و گفت: جاده سلامت دوگنبدان با اعتباری به قرار داد به مبلغ ۱۶ میلیارد ریال در حال احداث است.
وی افزود: جاده سلامت گچساران به طول یک هزار ۲۰۰ متر و عرض ۵ متر است که پیشبینی عبور خودرو و احداث آب مصنوعی در این مسیر طراحی شده است.
ظفری اذعان کرد: از اعتبارات تخصیص داده شده برای این پروژه تا کنون مبلغ ۵میلیارد ریال هزینه شده است.
این مسوول ابراز کرد: برای تکمیل و به بهرهبرداری رسیدن این پروژه تا پایان سال به اعتباری به مبلغ ۲۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
ظفری در ادامه به پروژه احداث دریاچه مصنوعی و پارک اشاره کرد و گفت: پارک و دریاچه مصنوعی دوگنبدان در زمینی به مساحت۶۵ هزار مترمربع که از مجموع این میزان ، دریاچه مصنوعی با مساحت ۲۰ هزار مترمربع و مساحت پارک و اطراف آن به متراژ ۴۵ هزار متر مربع و با پیشرفت فیزیکی ۶۵ درصد در حال اجرا است.
شهردار دوگنبدان در ادامه به اعتبارتی که برای این پروژه تخصیص داده شده اشاره کرد و افزود: برای اجرای این طرح از دو محل اعتبارات شهرداری و ورزش و جوانان به این پروژه تخصیص داده شده است.
وی با بیان اینکه از محل اعتبارات شهرداری مبلغ ۱۴۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده شده، خاطرنشان کرد: همچنین از محل اعتبارات ورزش و جوانان مبلغ ۲۷ میلیارد ریال به این پروژه تخصیص داده شده است.
ظفری اذعان کرد: برای احداث پارک و دریاچه مصنوعی در گچساران تا کنون۱۳۷ میلیارد ریال هزینه شده است.
شهردار وگنبدان با بیان اینکه برای به اتمام رساندن این پروژه در دوگنبدان اعتباری به مبلغ ۵۰ میلیارد ریال نیاز است، گفت: با تامین اعتبار مورد نیاز تا آذر ماه سالجاری شاهد به بهرهبرداری رسیدن این طرح خواهیم بود.















باآرزوی موفقیت برای دکترظفری شهردارزحمتکش
درود بر پشتکارت اقای شهردار خدا شاهد تحولی که در این شهر انجام دادی بی سابقست با توجه به کارشکنی بعضی افراد به امید موفقیت های بیشتر
درود ظفری، کاش همه ی مسئولین پشتکار، صداقت و پاکدستی شما را داشتند. خداقوت جانانه
عزیز ، خبر خود را اصلاح کنید
هیچکدام از این تصاویر مربوط به محله سادات نیست !!
این محله مربوط به انتهای کوچه قدیم بهبهانی هاست و این خونه هم که در حا تخریب است مربوط به آقای نیکروز است .
روبروی این خانه یعنی آن سمت کانال ، محله پروبالی است و زمینهای مرحوم حاج شیرخان نیز در این محله واقع شده است .
محله سادات ، فقط فلکه سادات و کوچه های منتهی به آن است !
خسته نباشید خدمت شهردار پرتلاش که انصافا ،خیلی خوب دارن کار میکنن
کار خوب و پسندیدییه اگه بار ترافیکو هم کم کنه که دیگه عالیه قدردان زحمات شما هستیم شهردار محترم
مهندس عمادی وموسوی واحمدی خسته نباشیددرودبرشمامردان سخت کوش وفعال فعالیت بافت فرسوده عالی وقابل تحسین
دکترتاجگردون خسته نباشی .اگر اعتبار نمیاوردی این دوستانی که ازشون تشکر شد از کجا میتونست فقط پول یه واحد مسکونی رو بدن که تخریب بشه ….پس زنده باد تاجگردون