فانوس زاگرس؛
در یک روز که هر کسی به کار خودش مشغول بودو زندگی می کرد بخاری آنها آتش می گیرد دود این اتش به طویله آنها که دیوار به دیوار خانه شان است منتقل می شود و در اثر آن همه گوسفندان که تعدادی از انها متعلق به این خانواده بود خفه و از بین می روند این اتفاق چند دقیقه ای همه زندگی این دو کودک را تحت تاثیر قرار می دهد.
به گزارش فانوس زاگرس، گاهی اتفاقات و بلایی رخ می دهد که زندگی یک خانواده یا چند خانواده را دچار مشکل می کند وقتی در یک حادثه تمام زندگیتان تمام داری تان را از دست دهید تنها سکوت می کنید و هیچ حرفی برای گفتن ندارید چرا چون که کسی را نمی بینید که ازش چیزی بخواهید و شرح زندگی ات برای خیلی ها مهم نیست و خیلی ها فقط به فکر خودشان و پست و مقامشان هستند.
آتش، سیل و طوفان از جمله حوادثی هستند که به یک باره می توانند یک شهر، روستا و یا یک خانواده را از بین ببرند تمام زحمت و امید یک نفر را از بین ببرند.
خانه ای که سقفی برای زندگی ات بود و می توانستی در آن شب را صبح کنی اما با یک آتش سوزی همین به اصطلاح خانه را هم دیگر نداری.
زیلایی یکی از مناطق محروم کهگیلویه و بویراحمد است که دهستان ها و روستاهای آن عمق محرومیت زندگی می کنند بیشتر خانه های این روستا گلی و سقف آنها چوبی است که سال های زیادی از عمر انها می گذرد و پوسیده شده اند که با کوچکترین جرقه و اتفاق تخریب می شوند.
در این روستا دهستان مورغم زیلایی که هم مرز با چهارمحال و بختیاری است وجود دارد روستایی که شاید خیلی از افراد حتی اسم آن را هم نشنیده اند در این روستا خانواده های زیادی در فقر و محرومیت زندگی می کنند که عمق فقر را چشیده اند.
خانه های این مردم گلی است قدیمی به گونه ای که اگر خدایی نکرده نصف زلزله ای که مشهد را لرزاند اینجا را نیز بلرزاند کل این خانه ها و آدم هایی که در آنها زندگی می کنند زیر آوار خانه ها و آوار بی توجهی مسئولان دفن می شوند.
در روستای مورغم زیلایی خانواده ای یتیم زندگی می کنند که یک اتفاق همه زندگی شان را از آنها گرفت یک آتش سوزی امیدشان را نا امید کرد آتش سوزی که نه رسانه ای آن را منتشر کرد و نه مسئولی آن را دید.
نگاه معصومانه فاطمه به تمام دارایی که دیگر نیست
ابوذر و فاطمه ۱۰ ساله و ۶ ساله هستند آنها ایستاده اند و از بین رفتن همه دارایی شان را نگاه می کنند البته نگاه انها از سر ناراحتی نیست از سر کنجکاوی است ابوذر و فاطمه نمی دانند چه چیزهایی را از دست داده اند و زندگی شان با این اتفاق چه تغییری می کند.
بهمن ماه سال ۹۵ همه دارایی یک خانواده یتیم که تعدادی گوسفند بود در اثر آتش سوزی خفه شدند و از بین رفتند.
این گوسفندان تنها دارایی یک زن و دو بچه ۶ ساله و ۱۰ ساله است بچه هایی که دو سال قبل پدرشان در اثر بیماری سرطان وضعیت بد مالی فوت کرد و اکنون مادر ماند و دو بچه اش و گوسفندانی که با انها امرار معاش می کردند.
در یک روز که هر کسی به کار خودش مشغول بودو زندگی می کرد بخاری آنها آتش می گیرد دود این اتش به طویله آنها که دیوار به دیوار خانه شان است منتقل می شود و در اثر آن همه گوسفندان که تعدادی از انها متعلق به این خانواده بود خفه و از بین می روند این اتفاق چند دقیقه ای همه زندگی این دو کودک را تحت تاثیر قرار می دهد آنها حتی دیگر نمی توانند لاشه گوسفندان را بفروشند.
هیچ فردی هیچ مسئولی بعد از این اتفاق از آنها حمایت نکرد هیچکس نگفت که دو کودک یتیم در زیلایی زندگی شان از بین رفته است سری به آنجا بزنند.
آقای استاندار اصلا شاید نداند که “مورغم زیلایی” جز استانش است شاید هیچوقت نرفته و ندیده که در این روستاها مردم چگونه زندگی می کنند.این کاروان هایی که هر بار به یک شهر می رود چرا هیچوقت به زیلایی نرفت تا خانواده هایی از این قبیل را ببیند.
انتخابات نزدیک است اما مردمی هم هستند که نباید فقط به فکر رای آنها بود باید به فکر زندگی آنها نیز باشند باید بدانند در منطقه مورغم زیلایی مردمانش چگونه زندگی دارند باید بدانند این خانواده ای که در یک اتش سوزی تمام دارایی اش را از دست داده است اکنون چگونه زندگی می کند.
کاش مسئولان و استاندار کهگیلویه و بویراحمد نیز سری به این خانواده می زدند و غم و فقر را در چشمان کودکانش می دیدند .این خانواده مورغم زیلایی که تمام دارایی شان از بین رفته است هیچگاه بهاری ندیدند .
اکنون این خانواده زیلایی به دستان خیرین نیاز دارد انها درمانده اند و تنها خدا را دارند.
نیاز نیست که اسم خیر داشته باشند هر مبلغی می تواند برای این خانواده قابل توجه باشد کسی که تمام دارایی اش را از دست داده است قطعا هر مبلغی برایش یک دنیا ارزش دارد.
خیرین زیادی هستند که می خواهند کمک کنند اما یا اعتماد نمی کنند و یا هم چنین خانواده هایی را نمی بینند اسناد و ندارک را منتشر کردیم که اگر خیری هست و قصد کمک دارد وضعیت این خانواده را ببیند آنها نیاز به کمکی هر چند کم دارند.
اگر فردی قصد کمک به این خانواده را داشته باشد می تواند با شماره ۰۹۱۷۷۴۷۴۴۵۳ تماس بگیرد.
گزارش و عکس: زهرا داوودی/ایل بانو

