• امروز : یکشنبه - ۲۴ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Sunday - 14 June - 2026
1

پرواز هلی‌شات‌(فیلم برداری هوایی) در کهگیلویه و بویراحمد ممنوع شد/برخورد با خدمات اجباری در تالارهای عروسی

  • کد خبر : 38206
  • 19 ژانویه 2017 - 7:43
پرواز هلی‌شات‌(فیلم برداری هوایی) در کهگیلویه و بویراحمد ممنوع شد/برخورد با خدمات اجباری در تالارهای عروسی

فانوس زاگرس؛ رئیس پلیس کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرواز هلی‌شات‌ در این استان بدون مجوز از معاونت اجتماعی پلیس ممنوع شد. سرهنگ مهدی انصاری عصر امروز در نشست مسئولان انتظامی و قضائی کهگیلویه و بویراحمد با صاحبان تالارهای عروسی و اماکن تفریحی یاسوج اظهار داشت: ساماندهی تالارهای عروسی به طور ویژه در دستور کار قرار […]

فانوس زاگرس؛

رئیس پلیس کهگیلویه و بویراحمد گفت: پرواز هلی‌شات‌ در این استان بدون مجوز از معاونت اجتماعی پلیس ممنوع شد.

سرهنگ مهدی انصاری عصر امروز در نشست مسئولان انتظامی و قضائی کهگیلویه و بویراحمد با صاحبان تالارهای عروسی و اماکن تفریحی یاسوج اظهار داشت: ساماندهی تالارهای عروسی به طور ویژه در دستور کار قرار دارد و در این زمینه بیکار ننشسته‌ایم.

وی با بیان اینکه تیراندازی‌های شبانه و گاه و بی‌گاه در تالارهای عروسی در برخی مواقع مانع آرامش خانواده‌ها شده است عنوان کرد: نباید برای خوشی چند دقیقه ‌مانع آسایش و آرامش سایر همشهریان ‌باشیم.

انصاری با اشاره به اینکه فیلمبرداری با هلی‌شات از مراسمات محتلف به ویژه عروسی‌ها در تالارهای عروسی مشکلاتی را به وجود می‌آورد، افزود: بسیاری از فیلم و عکس‌های مراسمات مختلف سبب بروز مشکلاتی در گذشته شده که به طور حتم بدون اقدامات لازم پایانی ندارد.-31962

فرمانده انتظامی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به آموزه‌های دینی نسبت به حفظ آبروی مومن تصریح کرد: باید هوشیار باشیم و اجازه ندهیم آبروی افراد با سهل انگاری مخدوش شود.

انصاری با تاکید بر اینکه هرگونه فیلمبرداری و عکسبرداری با هلی‌شات بدون مجوز از پلیس ممنوع است، گفت: در صورت هرگونه تخلف در این زمینه برخورد می‌شود.

معاون ستاد امر به معروف و نهی از منکر کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست با ابراز رضایت از برخورد با تیراندازی در تالارهای عروسی یاسوج گفت: در برخی تالارها هنوز اقدام به تیراندازی می‌شود که باید در این زمینه برخورد شود.

رضایت علیزاده با انتقاد از فرهنگ و ارشاد به دلیل مجوز پخش به هر نوع موسیقی بیان کرد: در تالارهای عروسی و اماکن تفریحی به موضوع نماز بی توجهی می‌شود.

معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: طبق بررسی‌های انجام شده در تالارهای عروسی خدمات اجباری از جمله فیلم، عکس و موسیقی به مردم ارائه می‌شود که باید در این زمینه مسئولان متولی چاره اندیشی کنند.

الماس قبادی افزود: انتظار می‌رود مسئولان و متولیان امر برخورد با خدمات اجباری در تالارهای عروسی تشدید کنند.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=38206

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. الان همه مشکلات حل وابیه فقط موضوع نماز در سالن عروسی مشکله؟؟؟؟

  2. کار خوبیه به شرط،اینکه سخت گیری،بی مورد نباشه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.