به گزارش فانوس زاگرس ، نشست جبهه اصلاحات شهرستان کچساران با حضور با حضور جمعی از اصلاح طلبان شهرستان گچساران و شرکت علیرضا کفایی رئیس ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان و رئیس جبهه اصلاحات در استان کهگیلویه و بویراحمد با موضوع بررسی عملکرد مدیران دولت در استان و شهرستان گچساران برگزار شد.
در این نشست عملکرد استاندار، مدیران کل، فرمانداران و آسیب شناسی دخالت نمایندگان استان در انتصابات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
قریب به اتفاق اعضا از عملکرد دولت در عدم مقاومت در برابر دخالت نمایندگان مجلس در بحث انتصابات ابراز تاسف و نگرانی کردند.
شورای هماهنگی جبهه اصلاحات شهرستان گچساران اغلب فرمانداران استان را در حد و نام این مقام ندانسته و آنها را صرفا عوامل نمایندگان در پیشبرد اهداف انتخاباتی و شخصی دانسته و همچنین عملکرد مدیران کل و مدیران شهرستانی را در برخی از حوزه ها نامطلوب اعلام کردند.
اعضا بر این باور بودند استاندار می بایست در برابر فشار و درخواست های غیرقانونی نمایندگان مقاومت بیشتری داشته باشد و مجری قانون باشد.
جبهه اصلاحات شهرستان عملکرد مدیران را در حد و شان آرمان های اصلاح طلبی و نیز در راستا و مسیر رای مردم ندانسته و از آینده دولت ابراز نگرانی کردند.
به نظر می رسد عملکرد یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد در موضوعات مختلف از جمله انتصابات در آینده ای نزدیک باعث شکل گیری فضای انتقادی از وی در سایر شهرستان های استان شود و در صورت عدم تغییر رویه کنونی طبعاتی از مرکز متوجه رحمانی شود.