در راستای اجلاسیه ، عیادت از خانواده شهدا
بنیاد شهید چرام طی اقدامی خدا پسندانه سرکشی به خانواده شهدا را در دستور کار قرار داده و به همراه فرماندار چرام دکتر توفیقیان و بخشدار مرکزی امینی و فرماندهی نیروی انتظامی سرهنگ خلیلی و مدیریت بنیاد شهید چرام پراهام به خانواده های شهدا از جمله شهیدان حسینی و شهید هدایت نیا و شهید سروش نژاد سرکشی نموده و با لوح تقدیر قدردانی نظام جمهوری اسلامی را ابراز نمودند.
بمناسبت گرامیداشت سوم خرداد و عملیات بیتالمقدس از خانواده حسینی و سروش نژاد که شهدای عملیات بودند سرکشی و عیادت بعمل آمد.
در این عیادت ها فرماندار چرام دکتر توفیقیان ضمن قدردانی از رشادت ها و جان فشانی های شهدا در استقرار نظام مقدس جمهوری اسلامی ، بیان داشت که همه ماها وامدار خون شهدا هستیم و همواره می بایست یاد و خاطره آنان را پاس بداریم و در زمان ها و مناسبت های مختلف آنان را از خاطر نبریم.
در انتهای هر بازدید با بوسیدن دست پدر شهید ان و تقدیم لوح تقدیر قدرشناسی مجموعه مدیریتی شهرستان چرام ابراز کردند.
تصاویر هر سه بازدید ضمیمه گزارش عیادت ها می باشد.
سید قربانعلی موسوی شیرازی خبرنگار فانوس زاگرس چرام