• امروز : پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 January - 2026
5

جدیدترین اظهارات تاج گردون در خصوص حضورش در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ مجلس

  • کد خبر : 230933
  • 30 مارس 2023 - 22:03
جدیدترین اظهارات تاج گردون در خصوص حضورش در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ مجلس

غلام رضا تاجگردون در جدیدترین اظهار نظر خود در خصوص حضورش در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ گفته : برای حضورم در انتخابات مانعی نمی‌بینم. به گزارش فانوس زاگرس ، تاج گردون در پاسخ به چند سوال و  اين سوال که نظرتان در مورد انتخابات پيش روي مجلس در حوزه گچساران و باشت چيست و آيا در […]

غلام رضا تاجگردون در جدیدترین اظهار نظر خود در خصوص حضورش در انتخابات اسفند ۱۴۰۲ گفته : برای حضورم در انتخابات مانعی نمی‌بینم.

به گزارش فانوس زاگرس ، تاج گردون در پاسخ به چند سوال و  اين سوال که نظرتان در مورد انتخابات پيش روي مجلس در حوزه گچساران و باشت چيست و آيا در انتخابات شركت ميكنيد ، گفت :سال نو بر تمام هم استانی های عزیز تبریک عرض میکنم سالی پربرکت را برای تمامی ملت ایران آرزومندم.

ابتدا اميدوارم سال پيش رو سال خوبي براي ملت ايران باشد، و مردم با اميدواري بتوانند در آخرين ماه سال ١٤٠٢ به پاي صندوقهاي راي بروند و در سرنوشت خودشان مشاركت واقعي داشته باشند.
نكته دوم؛ اينكه امام راحل ميفرمودند:مردم بايد اصلح را انتخاب كنند.
شرط انتخاب اصلح وجود افراد متعدد صالح است كه مردم بتوانند در بين افراد صالح فرد اصلح را انتخاب كنند.
فرد صالح براي مجلس ويژگيهايي دارد كه فكر ميكنم مردم بهتر از هر كسي تشخيص دهند ،چه كسي براي اين امر مناسبتر است و البته به شرط وجود افراد صالح و نه اينكه مردم بخواهند از بين بدها بهترين را انتخاب كنند.

تاج گردون در ادامه گفت :اينكه من شركت ميكنم يا نه ، اول اينكه تا اسفند ماه چرخ گردون هزار چرخ ميزند، تا ببينيم سرنوشت روزگار چه خواهد از ما دوم اينكه مانعي براي عدم حضورم نميبينم و مراجع ذيربط هم حداقل در (٤) انتخابات گذشته من را تاييد كردند و فكر ميكنم در اين سه سال گذشته هم اتفاق خاصي نيفتاده باشد كه بخواهد مانع از ورودم باشد.

سوم ملاك مهم براي ورودم به صحنه اول اينكه اگر فرد قوي بيايد كه ميتواند بهتر از من خدمت به مردم و وطن كند كه در اينصورت حضورم جايز نيست.

اگر چه انسانهاي شريفي از فرزندان خوب منطقه تاكنون اعلام آمادگي كردند كه بتوانند خدمتگزار مردم باشند كه هر كدام ويژگيهاي مثبتي دارند.

ولي آنچه كه مشخص است عليرغم تلاشهاي صورت گرفته شده صحنه خدمت تغيير ميكند و يا بهتر بگويم بايد براي خدمت بهتر ، تغيير كند.

دوم اينكه مهمتر اين است كه احساس كنم مردم طالب حضورم هستند و بايد كسي بيايد و بار بر زمين مانده را جمع و جور كند و اون فرد من باشم .

در انتها اميدوارم فارغ از چپ و راست عقلا متوجه شده باشند سرنوشت مردم و زندگيشان محل بازي چپ و راست نيست خردمندانه و منصفانه آينده فرزندان و ميهن و مردم را ببينيم.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=230933

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.