• امروز : یکشنبه - ۱۲ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 1 February - 2026
7

سیر تا پیاز ۳۸۰ نیروی حجمی شرکت نفت گچساران ؛ «۳۸۰مجوزی» که فقط امضای مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران را میخواهد

  • کد خبر : 179034
  • 16 می 2022 - 4:37
سیر تا پیاز ۳۸۰ نیروی حجمی شرکت  نفت گچساران   ؛  «۳۸۰مجوزی» که فقط امضای مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران را میخواهد

    به گزارش فانوس زاگرس ، باتوجه به حجم درخواست‌های نیروهای حجمی نفت گچساران و تشدید اعتراضات این گروه از پرسنل نفت گچساران ، سقلاتون نیوز پیگیری و کسب اطلاع کرد؛؛   این رسانه براساس وظیفه ذاتی خود در چندسال اخیر بارها بحث تبدیل وضعیت «۳۸۰ نیروی حجمی نفت گچساران» را پیگیری و اطلاع […]

 

 

به گزارش فانوس زاگرس ، باتوجه به حجم درخواست‌های نیروهای حجمی نفت گچساران و تشدید اعتراضات این گروه از پرسنل نفت گچساران ، سقلاتون نیوز پیگیری و کسب اطلاع کرد؛؛

 

این رسانه براساس وظیفه ذاتی خود در چندسال اخیر بارها بحث تبدیل وضعیت «۳۸۰ نیروی حجمی نفت گچساران» را پیگیری و اطلاع رسانی نموده است.

در آخرین بار و در زمان مدیرعامل وقت اعلام نموده بود که پس از ۱۸۰۰ رو پیگیری و تلاش موضوع پایان یافته است.

باتوجه به درخواستهای مکرر این دسته از کارکنان و پیگیریهای مجدد این پایگاه خبری از منابع آگاه در مدیریت قبل ، مدارک و مستندات موجود نشان می‌دهد تلاش ۱۸۰۰‌روزه مدیریت قبل در پیگیری مستمر و «گردآوری کتابچه مکاتبات »و «حضور بیش از ۳۰ مرتبه» مدیرعامل وقت گچساران در شرکت ملی نفت ایران جهت رایزنی و بررسی موضوع و همچنین پیگیریهای نماینده سابق گچساران وباشت «۳۸۰مجوز» از ساختار سازمانی مناطق نفتخیز با هماهنگی ساختار سازمانی شرکت ملی نفت ایران انجام و هیات مدیره مناطق نفتخیز هم آن را مصوب نموده است.

براساس این گزارش و طبق مستندات موجود دستور «وزیرنفت سابق» روی نامه ۳۸۰ نفر و دستور مدیر عامل وقت شرکت ملی نفت ایران روی کمیته نظارت بر جذب نیروی انسانی شرکت ملی نفت ایران صادر و موجود می‌باشد.

 

گزارشها نشان میدهد چیزی که آن موقع و تا حدودی باعث تاخیر گردید اختلاف هیات مدیره شرکت ملی نفت ایران با هیات مدیره شرکت ملی مناطق نفتخیز روی انشاء مصوبه بوده است که با پیگیری و تعامل سازنده مدیرعامل سابق گچساران این مشکل هم مرتفع و «انشاء مصوبه » تحریر گردید که همزمان با تغییر مدیریتها و آمدن وزیر جدید نفت جدید شد.

 

همزمان با «دستور شفاهی» مهندس اوجی جهت مرتفع نمودن موضوع در گچساران مدیرعامل وقت چندروز بعد از سمت خود کنار رفت و تاکنون هیچ کس نتوانسته است امضای نهایی را دریافت کند.

 

الایحال «جناب آقای احمدزاده استاندار» و جناب «سیدناصر حسینی پور نماینده گچساران و باشت» مشکل ۳۸۰ نفر نیروی حجمی نفت گچساران دیگر نیاز به مصوبه شرکت ملی نفت ایران و ساختار سازمانی ندارد، «تصویب و آماده» است.

یک همت کوچک میخواهد و «تنها و تنها» رایزنی با «مولایی» مدیرمنابع انسانی شرکت ملی نفت ایران و نهایتا تک امضای «خجسته مهر» می‌تواند آب خوشی برگلوی عطشان ۳۸۰ کارگر حجمی شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران و خانواده های این عزیزان باشد.

 

این رسانه در راستای رسالت واقعی خود و ضمن ارج نهادن به جایگاه مدیریت رفیع نفت گچساران چه در «گذشته ، حال ، آینده» ضمن تقدیر از همه آنهایی که توانستند با جذب فرزندان این دیار ضمن احقاق حق گوشه ای از مشکلات بیکاری فرزندان خانواده های محروم این منطقه زرخیز و حیاتی کشور را رفع کنند با «قاطعیت» اعلام میدارد باتوجه به دستور وزیر وقت در «عدم جذب نیروی انسانی» در زمان مدیریت ۵ ساله «مهندس هوشنگ صیدالی» در نفت گچساران یک نفر «تکرار میکنم» حتی یک نفر جذب نیروی انسانی نداشته است و این سم پاشیها و عقده گشایی های عده ای در فضای مجازی هم بر خدمات ارزشمند این فرزند خانواده بزرگ نفت گچساران تاثیر نخواهد داشت

 

در پایان یادآور می‌شویم که در زمان مدیریت جناب صیدالی تعداد «۳۰۰ نفر» از «۶۸۰ نیروی حجمی» جذب شده قبل از ایشان در نفت گچساران با تعامل بینظیر و رایزنی ها ایشان در مدیریت‌های وقت شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب تبدیل وضعیت شدند و پروسه ۳۸۰ نفر نیروی باقی حجمی، تنها «زَحمتَش» تک امضای مدیرعامل جدید شرکت ملی نفت ایران را میخواهد.

گزارش ؛ سید احمد عوض پور؛سقلاطون

 

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=179034

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.