• امروز : دوشنبه - ۱۳ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 2 February - 2026
2

تاجگردون: بررسی برنامه ششم در مجلس دهم معقولانه و خردمندانه است

  • کد خبر : 16511
  • 12 می 2016 - 13:30
تاجگردون: بررسی برنامه ششم در مجلس دهم معقولانه و خردمندانه است

فانوس زاگرس؛ رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصمیم هیات رییسه مجلس برای موکول شدن بررسی برنامه ششم در مجلس آینده را معقولانه و خردمندانه توصیف کرد و گفت که این امر به کاهش تقابل دولت و مجلس در آینده منجر خواهد شد. به گزارش فانوس زاگرس,غلامرضا تاجگردون در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی […]

فانوس زاگرس؛
رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی تصمیم هیات رییسه مجلس برای موکول شدن بررسی برنامه ششم در مجلس آینده را معقولانه و خردمندانه توصیف کرد و گفت که این امر به کاهش تقابل دولت و مجلس در آینده منجر خواهد شد.

به گزارش فانوس زاگرس,غلامرضا تاجگردون در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی با اشاره به تصمیم هیات رییسه مجلس در مورد موکول شدن بررسی برنامه ششم در مجلس دهم اظهار کرد: هیات رییسه م

تاج گردون.

جلس بررسی برنامه ششم را بدلیل ضیق وقت به مجلس دهم سپرد که به نظر می‌رسد این تصمیم معقولانه و خردمندانه‌ای است.

وی افزود: اگرچه شاید برخی که غیر فنی به موضوع نگاه می‌کنند این تصمیم را تعامل لاریجانی با دولت و منتخبین دوره دهم بدانند ولی حضور نمایندگان محترمی همچون آقایان ابوترابی ، باهنر، بذرپاش‌، صادقی‌، دستغیب، سید شریف حسینی از اعضاء هیات رییسه که موفق به حضور در دوره دهم نشده اند بیانگر اتخاذ یک تصمیم صحیح است.

رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به بررسی لایحه برنامه ششم در کمیسیون تلفیق برنامه ادامه داد:‌ مجلس از ظرفیت علمی و تجربه مجلس نهم برای بررسی لایحه استفاده کرده و این عزیزان تجارب خود را در مصوبات کمیسیون تلفیق برنامه اعمال کردند و به عنوان سند در اختیار مجلس دهم قرار می‌دهند.

تاجگردون یادآور شد: اتخاذ این تصمیم باعث می‌شود مجلس دهم که ناظر اجرای برنامه است بر برنامه ای نظارت کند که خود آن را تصویب خواهد کرد ضمن اینکه این تصمیم موجب می‌شود تقویم سیاسی انتخابات به تقویم برنامه‌های توسعه کشور نزدیک شود.

این نماینده اصلاح طلب مجلس در پایان اتخاذ این تصمیم را موجب کاهش تعارض دولت و مجلس عنوان و خاطرنشان کرد: تمدید برنامه در سال ٩٥، همچنین فرصتی مناسب برای کار بیشتر و تلاش مناسب‌تر توسط دولت و مجلس فراهم کرده که قطعا موجب رفع بسیاری از خلاء های لایحه تقدیمی می‌شود.

غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس حدود دو هفته قبل در نامه ای به علی لاریجانی رییس مجلس از او خواسته بود، مانع تصویب برنامه ششم در مجلس نهم شود.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=16511

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.