• امروز : جمعه - ۱۰ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 30 January - 2026
1

امام جمعه یاسوج عنوان کرد احتمال شکل‌گیری سناریوی ۱۱ سپتامبر و رد پای آمریکا در حوادث تروریستی پاریس

  • کد خبر : 1438
  • 20 نوامبر 2015 - 14:11

نماز جمعه این هفته یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز به امامت آیت‌الله سید علی‌اصغر حسینی امام جمعه این شهر در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد. امام جمعه یاسوج در این آیین و در خطبه اول با قرائت آیاتی از سوره انسان اظهار کرد: اگر کسی بخواهد به پاکی و شخصیت برسد، لازم […]

نماز جمعه این هفته یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز به امامت آیت‌الله سید علی‌اصغر حسینی امام جمعه این شهر در مصلی امام خمینی(ره) برگزار شد.

امام جمعه یاسوج در این آیین و در خطبه اول با قرائت آیاتی از سوره انسان اظهار کرد: اگر کسی بخواهد به پاکی و شخصیت برسد، لازم است در هر زمان تقوای الهی را رعایت کند.

امام جمعه مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: خداوند انسان‌ها را مسئول و مکلف کرده و لازمه به تکلیف رسیدن آگاهی است که ملزومات این آگاهی یعنی بینایی و شنوایی را در اختیار او قرار داده است.

حسینی اظهار کرد: انسان آزاد است و حجت بر او تمام شده که هم می‌تواند شاکر و هم مختار است که غافل باشد.

وی گفت: انسان آزاد است تا راه خود را انتخاب کند و اگر درست انتخاب کرد مشمول لطف و در صورت انحراف گرفتار عذاب می‌شود.

امام جمعه یاسوج در خطبه دوم به صورت مفصل به حادثه تروریستی پاریس پرداخت و گفت: حادثه تروریستی پاریس در وهله نخست مصداقی از وعده خداوند بود که هر کس به دنبال اعمال نادرست است، خودش نیز گرفتار خواهد شد.

حسینی در ادامه گفت: همکاری رژیم‌های استکباری با داعش بر همه مشخص و واضح بود و اکنون خود آن‌ها گرفتار آتش این گروهک تروریستی شدند.

وی افزود: امروز باید قدرت‌های استکباری بفهمند که داعش و القاعده چه بلاهایی بر سر مسلمانان در سال‌های اخیر آورده‌اند.

امام جمعه یاسوج گفت: از همه این رژیم‌های استکباری بیشتر، آمریکا از جریانات تروریستی حمایت کرده و در راه انداختن داعش نیز نقش اساسی داشتند.

وی احتمال دست داشتن آمریکا در حادثه تروریستی پاریس را محتمل دانست و گفت: با توجه به سابقه این رژیم استکباری در حادثه ۱۱ سپتامبر بعید نیست که آمریکا این حادثه را با اهدافی راه انداخته باشد.

حسینی بیان کرد: احتمال می‌رود که نکند آمریکا این جریان تروریستی را برای صحنه‌سازی علیه مسلمانان راه انداخته است، زیرا تاکنون هیچ فیلمی از این صحنه نشان نداده‌اند.

وی در ادامه به فرمان تاریخی امام در آذرماه سال ۵۸ اشاره کرد و گفت: بصیرت والای امام موجب شکل‌گیری بسیح این شجره طیبه شد.

امام جمعه یاسوج گفت: این نیروی بزرگ برای مقابله با دشمن در هر صحنه‌ای اعم از جنگ سخت و نرم راه‌اندازی شد و تنها در یک عرصه وظیفه خدمت ندارد بلکه حوزه وظایف بسیج گسترده است.

وی با بیان اینکه بسیج در هر عرصه‌ای اعم از سیاست و فرهنگ و عمران و آبادانی و در چارچوب یک مجموعه وسیع وظیفه دارد، افزود: بسیج در برگیرنده وظایف مختلف است.

حسینی از اربعین به عنوان یک جریان زنده تاریخی برای همیشه یاد کرد و گفت: این جریان برای همیشه با حضور پرشور مسلمانان زنده خواهد ماند./فارس

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=1438

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.