• امروز : پنج شنبه - ۹ بهمن - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 29 January - 2026
0

تب کووید در کهگیلویه و بویراحمد بالا گرفت/فوتی ها به ۲۱۸ رسید

  • کد خبر : 120822
  • 01 نوامبر 2020 - 18:49
تب کووید در کهگیلویه و بویراحمد بالا گرفت/فوتی ها به ۲۱۸ رسید

      رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزايش شمار جانباختگان کووید۱۹ استان به ۲۱۸ نفر خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه ۴ هم استانی بر اثر ابتلا به کرونا ویروس جان خود را از دست دادند.   به گزارش فانوس زاگرس به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر […]

 

 

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج از افزايش شمار جانباختگان کووید۱۹ استان به ۲۱۸ نفر خبر داد و گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته متاسفانه ۴ هم استانی بر اثر ابتلا به کرونا ویروس جان خود را از دست دادند.

 

به گزارش فانوس زاگرس به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛ دکتر پرویز يزدان‌پناه افزود: هم اکنون ۳۷۷ بیمار مشکوک و قطعی كرونايي در بیمارستان های استان بستری هستند که از این تعداد ۱۳۴ بيمار كرونايي قطعي بوده و ١٨ بیمار در بخش هاي ويژه تحت درمان هستند.

 

وی ادامه داد: از مجموع مبتلایان به کووید ۱۹ در کهگیلویه و بویراحمد ۱۱ هزار و ۱۳۸ نفر بهبود یافته گزارش شده است.

 

 وي اذعان داشت: امروز ٢٨٣ نمونه از آزمايشگاه سلولي و مولكولي ياسوج دريافت شد كه بیشترین موارد مثبت در شهرستان های بویراحمد، گچساران ،کهگیلویه  و لنده  مي باشند و بقيه موارد مثبت در سایر شهرستان هاي استان هستند.

 

دکتر یزدان پناه گفت: همکاری مردم موجب تداوم سیر نزولی بیماری کووید ۱۹ در استان می شود و از مردم می خواهیم همچنان دستورالعمل های بهداشتی و بویژه استفاده از ماسک را رعایت نمایند.

 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یاسوج خاطر نشان کرد: در این مدت مردم با رعایت پروتکل های بهداشتی نقش مهمی در کنترل بیماری کرونا در استان داشته اند و از این پس نیز مهار کووید ۱۹ تنها با همراهی و همکاری مردم امکان پذیر است. بنظر مي رسد بيشترين موارد ابتلا به ويروس خانوادگي مي باشد كه يك فرد ناقل مي تواند بقيه اعضا خانواده را درگير كرونا نمايد.

 

وی اذعان داشت: لازم است همه مردم ماسك بزنند، رعايت فاصله فيزيكي را بنمايند، رعايت بهداشت فردي و عدم حضور در هرگونه تجمعي حتي خانوادگي، پرهيز از سفر و رفتن به مراكز آلوده و شلوغ مانند بيمارستانها، موسسات پزشكي، مطب ها، پاساژها و …. را رعايت نمايند.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=120822

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 2در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 2
  1. شبکه بهداشت بعد از انتقاد ها و افزایش تعداد فوتی ها برای سرپوش گذاشتن بر اوضاع اسف بتر کرونا و نا کار آمدی معاون اداری و معاون بهداشتی طی نامه ای دستور دادند نمونه کمتر بگیرید تا آمار پایین بیاید

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.