مراسم افتتاحیه مسابقات فوتبال یادواره زنده یاد مرحوم سید محمد نبی نمازی از ورزشکاران و مربیان منطقه خیرآباد برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی فانوس زاگرس ، روز جمعه با حضور ورزش دوستان و ورزشکاران فوتبال در منطقه خیرآباد گچساران ، مسابقات فوتبال یادواره زنده یاد مرحوم سید محمد نبی نمازی برگزار شد.
این بازیها از روز گذشته و در قالب بیست تیم آغاز شده که ۱۳ تیم از گچساران و هفت تیم بعنوان مهمان از بهبهان در این مسابقات شرکت دارند.
دو تیم وحدت ده خلیفه و پورا لیشتر بازی افتتاحیه را برگزار کردند که بعد از ۹۰ دقیقه تلاش بازی بدون گل به پایان رسید.
همچنین در سایر مسابقات مرصاد پادوک با ۲ گل حریف خود کشاورز دهوه را شکست داد و شاهین ده ناصر با ۵ گل سادات سعادت آباد را مغلوب خود ساخت.
یاد آور میشود زنده یاد سید محمد نبی نمازی از ورزشکاران و مربیان منطقه خیرآباد بودند که با اهدائ اعضای بدن خود به چند نفر جان دوباره بخشیدند.
گزارش و عکس ؛ علی صراف نیا








