• امروز : چهارشنبه - ۱۳ خرداد - ۱۴۰۵
  • برابر با : Wednesday - 3 June - 2026
1
نگذارید حیوان صفت های اقتصادی خون خلق را بمکند

نفوذ را جدی بگیرید

  • کد خبر : 298094
  • 17 می 2026 - 16:22
نفوذ را جدی بگیرید
زالو صفتان مفسد با نفوذ در بازار کمر همت به ناامید کردن مردم بسته اند

نفوذ کار خودش را می کند
نمی دانم که در این مملکت چه می گذرد ، عده ای زالو صفت نیش خود را در بدن ملت فرو کرده و مشغول مکیدن خون خلق الله هستند.
حیوان هایی که فقط پر کردن جیب شان بر همه چیز ارجعیت دارد و آنقدر به ملت فشار می آورند تا مردم را دچار استیصال نمایند و به خیال خام خود، مردم میدان خیابان را خالی کنند.
زهی خیال باطل ، چهل و اندی سال محاصره نتوانست اراده پولادین ملت را ضعیف نماید و قطعاً این مشکلات را هم تحمل کرده و پوزه استعمار و استکبار را به خاک خواهند مالید و دست نشاندگان آنها را نیز ناامید خواهند کرد.
اما در قبال همه رنج ها و تلخی های حاصل از گرانی را نباید به بوته فراموشی سپرد بلکه می بایست با شدت تمام ضربه محکمی بر پیکره وطن فروشان بی خاصیت فرو آورد.
حق مردم این نیست که عده ای از خدا بی خبر سفره آنان را روز به روز کوچکتر کنند و از آب گل آلود جنگ ماهی بگیرند ، می طلبد قوه قضائیه به همراه سربازان گمنام امام زمان هر چه زودتر تبر ابراهیم را برداشته و با شدت تمام بر پیکره این مفسدان اقتصادی وارد کنند تا مردم با دلگرمی بیشتری در خیابان باقی بمانند تا درس عبرتی شود برای هر حیوان صفتی که قصد خدشه دار کردن اتحاد ملت را دارد.

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=298094

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.