• امروز : دوشنبه - ۲۴ شهریور - ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 15 September - 2025
0

کاهش خطر سکته مغزی با مصرف این ویتامین‌ها

  • کد خبر : 289033
  • 15 سپتامبر 2025 - 15:59
کاهش خطر سکته مغزی با مصرف این ویتامین‌ها

گروه علمی: تحقیقات نشان می‌دهد برخی ویتامین‌های گروه B مانند B₂، B۶، B۱۲ و فولات ممکن است در کاهش خطر سکته مغزی مؤثر باشند، اما اثربخشی آن‌ها به عوامل ژنتیکی و شرایط خاص بدن بستگی دارد.   به گزارش ایسنا، ویتامین‌های گروه B به‌دلیل نقش احتمالی‌ در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی، توجه […]

گروه علمی: تحقیقات نشان می‌دهد برخی ویتامین‌های گروه B مانند B₂، B۶، B۱۲ و فولات ممکن است در کاهش خطر سکته مغزی مؤثر باشند، اما اثربخشی آن‌ها به عوامل ژنتیکی و شرایط خاص بدن بستگی دارد.
 

به گزارش ایسنا، ویتامین‌های گروه B به‌دلیل نقش احتمالی‌ در پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سکته مغزی، توجه محققان را به خود جلب کرده‌اند، اما تاکنون کاربرد آنها به‌عنوان درمانی بالینی، محدود بوده است.  دانشمندان در اوایل دهه ۲۰۰۰ کشف کردند که «ریبوفلاوین» (B۲) می‌تواند فشار خون را به‌طور بسیار موثری کاهش دهد. اعتقاد بر این است که «ریبوفلاوین»، واکنش بیوشیمیایی را که توسط ژنی به‌نام «متیلن تتراهیدروفولات ردوکتاز» (MTHFR) واسطه می‌شود، بهبود می‌بخشد و به بدن در استفاده از فولات کمک می‌کند. با این حال، «ریبوفلاوین» فقط در کاهش فشار خون به‌طور خاص در بیماران با ژنوتیپ MTHFR ۶۷۷ TT موثر است.

سایت مدیکال نت گزارش کرد، ویتامین‌های B۶، B۱۲ و فولات به بدن کمک می‌کنند تا خود را از شر «هموسیستئین» خلاص کند که مقدار بیش از حد آن با افزایش خطر حملات قلبی و سکته مغزی و همچنین زوال عقل مرتبط بوده است. با این حال، نتایج تعدادی از آزمایش‌های بالینی در دهه ۱۹۸۰ نشان داد که مکمل‌های B۶، B۱۲ و فولات حملات قلبی را کاهش نمی‌دهند، اما خطر سکته مغزی را کمی کاهش می‌دهند.

منبع خبر: بهارنیوز

لینک کوتاه : https://fanooszagros.ir/?p=289033

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.