وجود ویتامینهای گروه B در بادام زمینی موجب تقویت عضلات، کاهش خستگی شدید، رفع گیجی، بیحوصلگی، ترس و دلهره میشود. زنان باردار که به این ویتامینها نیاز بیشتری دارند، با مصرف بادام زمینی میتوانند از فواید آن بهرهمند شوند. بر اساس برخی تحقیقات، مصرف ده عدد بادام زمینی در هفته میتواند از بروز سرطان روده پیشگیری کند. فیتواسترول موجود در بادام زمینی و کره بادام زمینی قادر است رشد سلولهای سرطانی بهویژه در سرطان پستان، روده بزرگ و پروستات را کند کرده و حتی از بروز برخی از این سرطانها جلوگیری کند.
همچنین مشخص شده که مصرف منظم بادام زمینی میتواند از بروز دیابت جلوگیری نماید، زیرا این ماده غذایی دارای فیبر و منیزیم فراوانی است که خاصیت ضد دیابتی دارند. بادام زمینی همچنین خطر ابتلا به سنگ صفرا را کاهش میدهد که دلیل آن وجود فیبرهای غذایی، فیتواسترول و منیزیم موجود در آن است. با این حال، بادام زمینی جزو مواد غذایی آلرژیزا به شمار میآید و حساسیت به آن میتواند شدید بوده و منجر به شوک آنافیلاکسی شود.همچنین به افرادی که کلیه سنگساز دارند توصیه میشود از مصرف زیاد بادام زمینی پرهیز کنند، چرا که ترکیبات موجود در آن میتوانند احتمال بروز سنگسازی را افزایش دهند.