در دومین روز هفته دولت چرام میزبان موحد و استاندار بود
در دومین روز از هفته دولت و دوم شهریور ماه چرام میزبان حاج محمد موحد نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و رحمانی استاندار استان کهگیلویه و بویراحمد و شهامت معاونت عمرانی استانداری و معاونت اقتصادی و دیگر معاونت های استاندار بود.
در این روز مهم بیش از ده طرح افتتاح و کلنگ زنی شد که برای پنجاه و هفت نفر ایجاد اشتغال نمود.
از مهمترین این طرح ها فاز دوم تصفیه خانه آب و فاضلاب شهری چرام بود که مقرر شد در یکسال آینده به بهره برداری برسد.
موحد در آیین کلنگ زنی ای طرح عنوان داشت که گرفتن اعتبار برای چنین طرح های بسیار دشوار و تخصیص آن را باید به فال نیک گرفت و از پرداختن به حواشی هایی که هیچ بازدهی برای مردم ندارد پرهیز نمود.
کلنگ زنی پنل خورشیدی و مجموعه تجاری مسکونی و افتتاح ایستگاه هواشناسی و افتتاح پایگاه هلال احمر جوخانه و بهسازی پیاده رو های روستایی و گاز رسانی به روستای تاوه سفید و روکش آسفالت دلی باریک و افتتاح ساختمان تولید سولفات آلومینیوم القچین از جمله برنامه های هفته دولت در چرام بوده است.
بیشتر این پروژه ها برای آسایش و رفاه مردم در نظر گرفته شده است که استاندار و حاج محمد موحد در سخنانی قبل از افتتاح و کلنگ زنی بارها به آن اشاره کردند و تلاش فرماندار پاداش را متذکر شدند.
گزارش تصویری این طرح ها در پایان خبر آمده است