بادام سرشار از پروتئین، منبعی غنی از چربیهای سالم، اسیدهای چرب امگا ۳ و ویتامینها به ویژه ویتامین E و مواد معدنی مانند منیزیم و فسفر است. خوردن این آجیل می تواند به بهبود ایمنی بدن کمک کند و وجود فیبر در بادام به بهبود متابولیسم (سوخت وساز) کمک میکند.
خرما
خرما یک شیرین کننده طبیعی و منبع خوبی برای انرژی است. این میوه شیرین حاوی مواد معدنی ضروری مانند پتاسیم، منیزیم و مس است. خرما را میتوان به عنوان میان وعده مصرف کرد یا از آن برای درست اسموتیها و دسرها استفاده کرد.
کشمش
کشمش یا انگور خشک سرشار از آهن، پتاسیم و آنتی اکسیدان است. کشمش را می توان به بلغور جو دوسر، ماست اضافه کرد یا در پخت برای شیرینی طبیعی استفاده کرد.